- 3 Eylül 2018
- 8.621
- 45.846
-
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.401
Kız senin kafa yapında psikiyatri yok mu aaa. Belli düşünce tarzının farklı olduğu. Çocuğum zor çok ağlıyor katil olcam diye ağlama o zaman.İnsanlar kendi çözümlerinin onların aile dinamiklerine,hayat görüşlerine uygun olduğunu kabul etmiyorlar aslında.Birine mantıklı çözüm olan bana ne yazık ki çözüm değil.Ben biraz da normal Türk insanı kafasına sahip değilim.Belki o yüzden. Mesela evlenirken düğün kına gecesi gelinlik damatlık istemedim.Kot pantolonlarla 5 dk nikah yapıp çıktık.Bir tane altın takan olursa geri veririm dedim.Benim düşünce tarzım biraz farklı.Bu arada uygun olan çözümleri hemen kabul.l ediyorum. Burada bir bayan zor çocuk diye bir kitap önerdi.hemen aldım.cok da güzel bir kitap.Cok teşekkür ederim kendisine.
Gelen altınları da iade ediyomus, ben cok Turk kafasindayim, bana vereydi keske hxhdgdhBuradaki insanlarin mantikli cozumleri ona mantikli gelmiyormuş cunku kendisi normal Turk kafasinda degilmiş. Kotla nikah kiymasini da normal Turk kafasinda olmadigina kanit olarak yazmiş.
Halbuki bunun Turk kafasiyla hiç alakasi yok. Önemsemeyen veya nikahi aceleye gelenler kotla nikah kiyiyor.Gayet başka milletler de nikahinda dogru durust bir elbise giyiyorlar. Nerenin kafasindan bahsediyorsa bilmiyorum tabi.
Türk kafasinda misin? Ona göre değerlendirmeye alabilir@tivoli26 psikiyatr önerime ne diyorsun? İki seçenek var
1. Ağlata aplata sokun. Doktor gözlemlesin. Sonra eşinle kız çıksın. Sen önerileri al
2. Ağlama krizini videoya çek. Sen git doktora izlet.
Gelen altınları da iade ediyomus, ben cok Turk kafasindayim, bana vereydi keske hxhdgdh
Allahım her şeyi gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.Amim. Cumlemizin inşallah.
Keske çocuklar hiç hasta olmasa, hiç üzülmese. Rabbim evlatlarımızı iyi insanlara denk getirsin.
Normal doktora gitmiyor ilacı online alıyor psikiyatriye gideceğini hiç sanmıyorum. Aile hekimi de raporu bu yüzden yazmıyor olsa gerek. var bunlar da bir şey. acaba şizofren mi doktor hastaneye kapatır diye mi doktordan uzak duruyorlar? artık alt komşusu bile bana hayali karaktermis gibi geliyor@tivoli26 psikiyatr önerime ne diyorsun? İki seçenek var
1. Ağlata aplata sokun. Doktor gözlemlesin. Sonra eşinle kız çıksın. Sen önerileri al
Bu şizofreni seçeneğini ben de düşündüm. Ya bir kadın aşırı normal ama çevresindeki herkes çocuğu dahil anormal olamazNormal doktora gitmiyor ilacı online alıyor psikiyatriye gideceğini hiç sanmıyorum. Aile hekimi de raporu bu yüzden yazmıyor olsa gerek. var bunlar da bir şey. acaba şizofren mi doktor hastaneye kapatır diye mi doktordan uzak duruyorlar? artık alt komşusu bile bana hayali karaktermis gibi geliyor
Türk kafasinda misin? Ona göre değerlendirmeye alabilir
Allahım her şeyi gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Ordan kaybediyosun, at kafasi bile olsan olurdu. Türk kafasi olmuyor maalesefSapıma kadar Türk'üm.
Bütün tatillerini kocasının köyünde geçiren kadın bize Türk kafası dedi sjsjsjsjTatile götürmeyen kocası gelinlik için de para vermeye kıyamamış demek ki
Amaan çocuktan önce neyseler ki şimdi ne olsun. Şuradaki önerilerimiz hep çocuğu kurtarmaya yönelikti. Ama ne yapalım? Herkesin kaderi başka. O da böyle bi anneyi idare etmeyi öğrenecek zamanlar.
Hala umudu var kıyamam.@tivoli26 psikiyatr önerime ne diyorsun? İki seçenek var
Tabii bütün beceriksiz psikologlar, psikiyatristler de onlara denk gelmiş mesela.Konu sahibinin derdi çocuğu değil zaten konuyu bile çocuğunun eşiyle iletişimini bozduğunu düşündüğü için açmış yazdıkça anladık kızının böyle olduğunu. Cahil değil meslek sahibi birde öğretmen insan taş olsa çatlar ya bu çocuk neden bu halde napalim diye tatillerinizde çalışan kişilere göre çok fazla zaten. Tanıdığım bütün öğretmenler izne de çıkıyor raporda alıyor hepsi size mi denk geliyor anlayamadik
Buradaki üyeler annelik içgüdüsüyle sert yorumlar yapıyorlar ve haklı buluyorum da ama bence siz de mağdursunuz. Hatta o kadar mağdursunuz ve sineye çektiğiniz için çocuğunuzla sorununuz var gibi geliyor.
Mesela kot tişörtle evlendik, evimizde tv yok, klasik aile gibi değiliz demişsiniz ama bu sizin isteğiniz miydi yoksa eşiniz sizi böyle istediğinize ikna mı etti? Ne bileyim modeli değişse de hemen hemen her kadın gelinlik ister bunun milliyetle de alakası yok. Tv izlememek mantıklı değil ki? Kaç yaşında okumuş etmiş kadın olarak üstelik öğretmen olarak kendinizi geliştirecek diziler, programlar da var bunları da mı izlemiyorsunuz eşinizle. Arkadaşların da yazdıkları yardımıyla bence eşiniz size saygı duymuyor ve siz de ona olan bağımlılığınızdan dolayı bir çok şeyi idare ediyorsunuz ama bir baktınız ki el kadar bebek tavır alıyor, sinirini sıkıntısını belli ediyor. Sizin gibi ona sunulan ya da sunulmayan her şeye susup oturup idare etmiyor. Bence bu da sizi kızdırıyor. Eşiniz başka bir insan olsaydı çok daha iyi bir anne olurdunuz diye inanıyorum çünkü 70 sayfadır sakince laf anlatıyorsunuz mesela.
Eminim evinizde çocuktan önce kavga bile yoktur, çünkü siz eşinizle kavga edecek potansiyele sahip değilsiniz. Ki zaten uzmanlar bile hiç kavganın olmaması da bir tarafın içine atıp susmasından olduğunu söyler. Çocuktan sonra kavgaların huzursuzlukların olması çocuktan değil sizin karakterinizdek kaynaklı. Çünkü sizin sustuğunuz sevgisizliğe, ilgisizliğe, hor görülmeye susmuyor. Bence asıl mağdur sizsiniz ama siz tedavi görmüyorsunuz. Çocuktan önce siz tedavi olun ki çocukta da olumlu etkilerini görün.