-
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.361
Yavrularinizla her daim guzel gunler gorun insallah.
Ağlattınız beniKızım kemoterapi alırken ağır bir zature geçirdi. Kendime artık yolun sonu dedim. Bu hastaneden tek kişi çıkacağım. Tüm hayatım yarım artık. Bu duyguyu yaşayınca geri kalan her şey çok basit geliyor. Yemek sorunları, uyku sorunları, ağlama krizleri. Diyorum ki kendime camgulu bak evdesin, bak sağlıklar, bunlar çocuk ve geçecek. Kocaman bir nefes alıp, kocaman sarılıyorum. Herşeyin geçecegini biliyorum. Hiç kızmayan, bağırmayan bir anne değilim. Bazen çok yorgun ve sinirli oluyorum. Ama her ne olursa olsun koşulsuz ve nedensiz sevildiklerini hissettirmeye çalışıyorum.
Güzel bakışınız için teşekkür ederim sabah sabah çok mutlu oldum.
Umarım ergenlik dönemi az sıkıntılı geçer.
Ağlattınız beni
Çok şükür uzak olsunAyyy ağlamayın lütfen. Bende ağlarım hiç dayanamam.Geçti gitti çok şükür.
Ay evet ya bariz sorunlu hem de. Buradaki insanlar da çocuğa üzüldüğünden sırf. Yoksa bu kadınla muhatap olunacak gibi değil. Yavaş yavaş delirtiyor insanıBoşa dil döküyorsunuz sayfalarca hanımlar, bu kadın da kocası da sorunlu. Bunlardan normal çocuk çıksa mucize olurdu. Önce kendileri gitsin doktora bi, bakın o çocuk nasıl düzeliyor.
Elin çocuğunu tutup doktora götürecek halimiz yok. Bir ömür kendileri uğraşacak o çocukla. O çocuk da onlarla. Bazı aileler birbirinin mezarı olur.Ay evet ya bariz sorunlu hem de. Buradaki insanlar da çocuğa üzüldüğünden sırf. Yoksa bu kadınla muhatap olunacak gibi değil. Yavaş yavaş delirtiyor insanı
Oğlumda tortikollis çıkınca kudurmuş köpek gibi sağa sola koştuk doktor fizyoterapist diye. İstanbuldayız. İzmir de bile fizyoterapist gördü. Ta ki iyileştirene kadar.Tivolinin derdi gerçekten çocuk olsaydı şunları yapardı. Ama artık iyice eminim kesinlikle derdi çocuk değil
Bana kalırsa da hayal dünyasında yaşıyor bazı şeyleriKusura bakmayın ama ben sizin bire bin katarak anlattığınızı düşünüyorum. Grip için gittiniz doktor ya alerjidir ya reflüdür mü dedi? Sonra da öyle yolladı mı yani doktor? Grip reflü ne alaka? Ben bir doktorun böyle üstünkörü muayene yapıp yollayacağına inanmıyorum.
Para da almadı.Kusura bakmayın falan dedi.Dusunemedim dedi. Pandemi çocuğu, çok normal ,doğum anında travma olmuş olabilir dedi.Bilmiyorum belki olabilir. Belki işinin uzmanıydi ben konuşurken not alıyordu ustelik ama aklından başka bir şey geçiyordu da odaklanmadi.
Çocuğum kafasını ne çok mikiyorsun ya. Çocuk içinden diyor ki anam bi sussa, bu ne altyazılı hayat sanki...Habire açıklıyorHayır tv izlemiyoruz.Televizyonumuz bağlı Bile değil.Cocuk yabancı bir kişiyle iletisime girmiyor. Yani doktor odasında 3 saatte kalsak kesinlikle güven duymadığı için iletişim kurmayacak.Bagirarak ağladığı için de bizde dahil kimseyi duymayacak.Nerden biliyorum aylardır yaşıyorum. Kızım bak alışveriş yapmaya giriyoruz,oyuncak alacağız,iceride herkes kendi halinde alışveriş yapıyor falan.Tamam diyor.Ama iceride tutuyor kendini.Gozlerimin içine bakıyor. Dudaklarını ısırıyor. Ve en sonunda patlıyor. Dışarıya çıkıyoruz.Kaldirimda bir bankta oturuyoruz.Eljni tutuyorum.Agliyor.Bazen soruyorum.Iyi misin diye.Hayir değilim biraz daha ağlayacağım diyor.Tekrar girelim mi diyorum.Bazen evet diyor bazen hayir. Market tek girdiğimiz yer.Ama kasaya gideceğiz diyelim ,sırada insanlar var.Orada abla var,abi var diyor.Onlar da alışveriş yapmışlar para ödeyecekler diyorum.Sirada arkamda duruyor. Bi de çok normal birsey gibi söylüyor. Eee orada abi var.Yani sıraya girelimi teklif edersin anne ses tonuyla
Anlattığı çoğu şey bana da ya abartı ya uyduruk geliyor.Bana kalırsa da hayal dünyasında yaşıyor bazı şeyleriokudum yine son mesajları şok oldum. Zaten ağzına tükürsen cevap vermiyor hatun. Bir de bence fazlaca İnternete maruz kalmış instagram anası. Ergoterapiler, oyun grupları filan tırt tırt şeylerle uğraşıyor... Uğraşıyor mu ona da emin değilim. Erzurum yaşıyorum, o da küçük bir şehirde yaşıyormuş. Çok fazla öyle oraya götürdüm, buraya götürdüm diyebileceğim kadar imkan yok. Online terapi, online doktor bunlarla da bir yere varmak zor. Duyusal akademiyi önerdim, naptı bilmiyorum görüştü mü terapistin cenazesi var dediği o mu bilmiyorum ama orası baya profesyonel bir kurum. Hemen yedek birini ayarlarlardı, öyle cevapsız bırkamazlardı.
Valla çiğköfte sıkar gibi yalan sıkıyor hanımefendiAnlattığı çoğu şey bana da ya abartı ya uyduruk geliyor.
Bakın mesela çocuk psikiyatrinin yanında ağlasın daha iyi sizin de onun da davranışını görsün mesajına cevap yok @tivoli26 ne işValla çiğköfte sıkar gibi yalan sıkıyor hanımefenditerapiye filan götürdüğü yok kendi kafasında teşhis koymuş, tedavisi olmayan dirençli çocuk hastalığı
Yok çünkü gtünü kaldırıp psikiyatrise götürmüyor çocuğu. Yalandan çocuk ağlıyor da kusuyor da bilmem ne...Bakın mesela çocuk psikiyatrinin yanında ağlasın daha iyi sizin de onun da davranışını görsün mesajına cevap yok @tivoli26 ne iş
Bakın mesela çocuk psikiyatrinin yanında ağlasın daha iyi sizin de onun da davranışını görsün mesajına cevap yok @tivoli26 ne iş
Aynen öyle. Biz de kan aldırdık serum taktırdık kaç kişi tuttuk çığlık kıyamet. Olması gereken o. Maşallah bunun gittiği her doktor terapist psikolog pes ediyor. Artık inandırıcılığını iyice yitirdiYok çünkü gtünü kaldırıp psikiyatrise götürmüyor çocuğu. Yalandan çocuk ağlıyor da kusuyor da bilmem ne...
Benim çocuğum da hasta oldu, mecbur serum verdirdik üç hemşire tuttu. Doktor diyor ki ne kadar güçlüAma doktor pes etmedi baktı biz de kararlıyız, taktı o serumu. Hasta olup zatürree olmasındansa azıcık travma yaşasın bir şey olmaz. Sonra büyüyünce gider psikoloğa çözer İlaç meselesi de aynı, çocuk ağzını asla ilaca açmıyor. Zorla içiriyoruz ne yapalım yani ya bazı şeylere mecburuz. Biz de biliyoruz çocuğu karşıya alıp 10 satır kelime söylemeyi, yapıyoruz da yeri geliyor ama bazı şeyler MECBURRRR
Evet izin vermek gerekiyormuş, tivoli de bekliyorum ağlasın diye falan demiştiOğlum Psikoloğa gidiyor. Duygularını yaşamasına izin verin sadece yanında olun. Bırakın ağasın ama ağlarken de sarılın demişti bize
Evet izin vermek gerekiyormuş, tivoli de bekliyorum ağlasın diye falan demişti