- 3 Eylül 2018
- 8.621
- 45.847
-
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.381
Her şey yapıyor olabilir. Ben artık söylediği her şeye şüpheyle yaklaşıyorum. Millet yazdıkça şekillendiriyor olayı.Kesin köşeye geçiyor kollarını biririne bağlayıp ayağını yere vurarak bekliyordur
Belki çocuk da anlattığı kadar değildir, evde kahkahalar atan çok mutlu bir çocuk var güya ama dışarda ya da yabancılara karşı ağlıyor. Ağlaması bile normal belki de ama zor çocuk sorunlu çocuk diye tutturmuş olabilir. Çünkü kabullenememiş çocuğu, her şeyi batıyor.Bu konuya 70 sayfa yorum yazıp çözüm öneren arkadaşlara helal olsun diyorum ben çoktan elenmistim
Çocuk çocuk çocuk bir kez kızım demedi bu sevgisizlik uzaklık içimi kurutuyor
Evin içinde değiliz bence evde yaşananları kopyalayarak bu hale geldi. Herseye bir bahane ama çözüm önerisi yürüyüş bandı mantıklı geliyor.
Çözüm basit kendisi gidecek anlatacak ama o zmn eşiyle garip ilişkisi ortaya çıkacak bağımlılıklar ortaya çıkacak
Olan çocuğa!! Oluyor. Yazık vaktinizi harcamayın bu konu biter yakında daha beteri ile gelir
Hayır okula nasıl gönderecek zaman geçiyor çocuk! Evde mi büyüyecek karşısında Dağ oldu hersey
Evet başlarda her pandemi çocuğu gibi yabancıdan korkan bi çocuktu belki ailenin özellikle annenin tutumu katmerlemiş çocuğun davranışını. Mantıklı önerilere ya saçma sapan argümanlarla dönüyor ya görmezden geliyor. Allah etrafındaki herkese sabır versinBelki çocuk da anlattığı kadar değildir, evde kahkahalar atan çok mutlu bir çocuk var güya ama dışarda ya da yabancılara karşı ağlıyor. Ağlaması bile normal belki de ama zor çocuk sorunlu çocuk diye tutturmuş olabilir. Çünkü kabullenememiş çocuğu, her şeyi batıyor.
Kotla nikah olayı ne ben orayı kaçırdımNormal Türk kafasinda değilim yazmiş bi de ya.Kotla nikah kiymak nerenin kafasi oluyor acaba bilemedim ama siz kendinizi hangi kafadan goruyorsaniz bu konuyu onlara sorun madem sizi anlayip kesin çözüm sunarlar eminim. Niye burda normal Türk kafasiyla ugrasiyorsunuz ki?
Millette boşuna yazmiş, kotla nikah kiyan varda gelip konuşsun.
Teyzem bipolar, anneannem de normal degil ama bi teshis almis degil ama muge anlilik olaylar yasamis hep :) ama doktor mu vardi iste ben de küçük kaliorum gozlemlemis olmak icin. Teyzem ama cok cektirdi hepimize gerçekten onun mani ataklari cok sacma salak olurdu benden 11 yas buyuk o yuzden yakından takip etme firsatim oldu cok şükür. Kafasina eser bi bakmissin pavyonda kons olmus, bi bakmissin evli birinin kapatmasi olmus. Depresyona da majorden girerdi hep 6 yasindaydim evde yalnızdık annem babam disardaydi bi kac saatligine baktim salonda yerde yatio mutfak lavabosuna bembeyaz çıkarmış aha dedim bu intihar etmis hemen babannemleri aradim. Küçücük aklimla anliodum yedigi boklari. Ve hic bitmiodu şimdi de 55 yasinda koca kadin hala kizilayda falan deli deli dolanir onla bunla icer taksicilerle kavga eder. Asla durulmadi. Benim gene 38den sonra ataklarim nerdeyse bitti. Valla delin varsa her gun hesabi o tam. Benim babam cok sakin bi insandir biraz o sekilde torpulenmisim bana kalirsa. Anne tarafim annem dahil fecaat çünkü. Annem de ofke kontrolu olmayan, aşırı fevri ve dominant, narsist karakterde biri. Kucuklugumde annemi pek hatirlamiorum yanimda zaten is kolikti, babannem büyüttü beni şeker gibi bi insandi ona anne derdim o yuzden biraz sansli büyüdüm ve yontuldum bence.Sende var mi ailede genetik olarak?
Ben bunları kaçırmışımNormal Türk kafasinda değilim yazmiş bi de ya.Kotla nikah kiymak nerenin kafasi oluyor acaba bilemedim ama siz kendinizi hangi kafadan goruyorsaniz bu konuyu onlara sorun madem sizi anlayip kesin çözüm sunarlar eminim. Niye burda normal Türk kafasiyla ugrasiyorsunuz ki?
Normal Türk kafasinda değilim yazmiş bi de ya.Kotla nikah kiymak nerenin kafasi oluyor acaba bilemedim ama siz kendinizi hangi kafadan goruyorsaniz bu konuyu onlara sorun madem sizi anlayip kesin çözüm sunarlar eminim. Niye burda normal Türk kafasiyla ugrasiyorsunuz ki?
Dalga mı geciyorsunuz ortalığı ayağa kaldırırım çocuğum öyle hasta olacak mebi ayrı sağlık bakanligini ayrı .. hangi memur izin alamamış ya hastalıkta vallahi atiyorsunuzBiz oldukca pratik düşünüyoruz.Ama karşımızdaki kişiler çözüme kapalı.en son bilişim teknolojileri öğretmenimiz çocuğun tahlillerini fırlattı idareye.Cocuk havale geçirmişti üstelik ama idare edemediler. bunları yaptırmak için biraz cadaloz bir tip olacaksınız yada tanıdığınız olacak.Bir taraftan idare zorluk çıkartıp bir taraftan doktorlar ağız burun bükünce daha da istemiyorsunuz bir şey. Kolay kolay ben insansanlardan birsey isteyemem zaten.
Kotla nikah olayı ne ben orayı kaçırdım
Vallahi ondan yaziyoruz konunun başından beri bir önceki konu da aynisiydi yok çıldırtıyor kendinisi sakin etrafı çıldırtıyor Tivoli Ülkesinde yaşıyor kadınAy evet ya bariz sorunlu hem de. Buradaki insanlar da çocuğa üzüldüğünden sırf. Yoksa bu kadınla muhatap olunacak gibi değil. Yavaş yavaş delirtiyor insanı
Uff bu hatunun kafayı anladım şimdi, feci derece aşağılık kompleksi bu. Gelinlik giyince oryantal Türk oluyoruz öyle miBuradaki insanlarin mantikli cozumleri ona mantikli gelmiyormuş cunku kendisi normal Turk kafasinda degilmiş. Kotla nikah kiymasini da normal Turk kafasinda olmadigina kanit olarak yazmiş.
Halbuki bunun Turk kafasiyla hiç alakasi yok. Önemsemeyen veya nikahi aceleye gelenler kotla nikah kiyiyor.Gayet başka milletler de nikahinda dogru durust bir elbise giyiyorlar. Nerenin kafasindan bahsediyorsa bilmiyorum tabi.
Koca kaçmasın diye acele edip üzerini değiştirmeye fırsat bulamamış da olabilirUff bu hatunun kafayı anladım şimdi, feci derece aşağılık kompleksi bu. Gelinlik giyince oryantal Türk oluyoruz öyle miKotla nikah kıyınca en marjinal biziz.
Hatun anlattıkça tuhaf şeyler çıktıkça çıkıyor bakalım daha nelet çıkacak bu konudanKoca kaçmasın diye acele edip üzerini değiştirmeye fırsat bulamamış da olabilir
Buradaki insanlarin mantikli cozumleri ona mantikli gelmiyormuş cunku kendisi normal Turk kafasinda degilmiş. Kotla nikah kiymasini da normal Turk kafasinda olmadigina kanit olarak yazmiş.
Halbuki bunun Turk kafasiyla hiç alakasi yok. Önemsemeyen veya nikahi aceleye gelenler kotla nikah kiyiyor.Gayet başka milletler de nikahinda dogru durust bir elbise giyiyorlar. Nerenin kafasindan bahsediyorsa bilmiyorum tabi.
Tatile götürmeyen kocası gelinlik için de para vermeye kıyamamış demek ki
Amaan çocuktan önce neyseler ki şimdi ne olsun. Şuradaki önerilerimiz hep çocuğu kurtarmaya yönelikti. Ama ne yapalım? Herkesin kaderi başka. O da böyle bi anneyi idare etmeyi öğrenecek zamanlar.
Ooo baş kadın düşmanı da gelmişKıskanç ve fesatsınız. Kotla düğün yapmak istemi yapmış. Kadın düşmanısınız hepiniz
Kıskanç ve fesatsınız. Kotla düğün yapmak istemi yapmış. Kadın düşmanısınız hepiniz
Tatile götürmeyen kocası gelinlik için de para vermeye kıyamamış demek ki
Amaan çocuktan önce neyseler ki şimdi ne olsun. Şuradaki önerilerimiz hep çocuğu kurtarmaya yönelikti. Ama ne yapalım? Herkesin kaderi başka. O da böyle bi anneyi idare etmeyi öğrenecek zamanlar.
İnsanlar kendi çözümlerinin onların aile dinamiklerine,hayat görüşlerine uygun olduğunu kabul etmiyorlar aslında.Birine mantıklı çözüm olan bana ne yazık ki çözüm değil.Ben biraz da normal Türk insanı kafasına sahip değilim.Belki o yüzden. Mesela evlenirken düğün kına gecesi gelinlik damatlık istemedim.Kot pantolonlarla 5 dk nikah yapıp çıktık.Bir tane altın takan olursa geri veririm dedim.Benim düşünce tarzım biraz farklı.Bu arada uygun olan çözümleri hemen kabul.l ediyorum. Burada bir bayan zor çocuk diye bir kitap önerdi.hemen aldım.cok da güzel bir kitap.Cok teşekkür ederim kendisine.