Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelinlik giymemek benim tercihimdi.Evde tv var ama izleyen yok.Kendimi bildim bileli tv izlemeyi sevmem.Aksine tamamı benim kararimdir. Eşim ilk evlendiğimde zamanlar film izleyelim diyordu ,baktı ki zorla izliyorum, bir süre sonra ısrar etmemeye başladı. Aslında tam tersi, eşim normalde uyumludur.Eskiden daha uyumluyduk.

Öyle deme çok bilinçli.
Çocuğu kitapla uyuyamıyor içinde büyü geçiyor zararlı diye ama sürekli hareket eden bir araç içinde uyutabilmek için koşu bandı alıyor.
Çocuğa tv izletmiyor asosyal olmasın diye ama çocuk parkta akranlarıyla oynayamıyor yabancılardan korkuyor.
Sonra da bilinçli anne oluyor

Kitabı bilmeyenler için büyü kelimesi de şöyle geçiyor.
Uykucu amca uyumak isteyen çocukları kolayca uyutuyor çünkü sihirli uyku tozları ve büyülü sözleri var

Bak bu çocuk ömür boyu sizin başınızda olacak bizim değil. Dağ gibi sorunlarınızı görmezden gelmenizin size de çocuğunuza da hayrı yok. O kıymetli kocayı kaybetmekten biraz az korkun. Çok uyumlu iken hiçbir isteğinizi gerçekleştirmedi kocanız, gözünde yoktunuz hiç. Her yaz anasının köyüne tıktı sizi. Çocuğa hırslanmayı bırakın, o hiçbir şeyi değiştirmedi, siz zaten harika bir çift değildiniz kabul edin. O üye harika bir tespit yapmış. Sizin kaybetme korkusuna göz yumduğunuz şeylere o çocuk tepki gösteriyor. Çocuk hasta değil, hasta sizsiniz.

Ilaci vermediniz mi cocuga? Cocugu kasten öldürmeye calisiyorsunux herhalde.
Acil doktoru kizimda idrar yolu enfeksiyonundan suphelendigi için daha idrar almadan antibiyotik basladi. Tahlil sonucu ciktiginda temizdi ama vakit kaybetmek istememis. Dogru ya da yanlis tartisilir ama karsinizdaki insan bir doktor ve cocugunuzun canina kasti yok. Ama sizin kendi cocugunuzun canina kastiniz var gibi

Yazilana kadar alintilamak istememistim. Lakin Ayse konu sahibinin adeta kabul edilmeyen duasi.

@muneKonuyu kapatabilir misiniz lütfen
Çok üzüldüm arkadaşım… Çok…

Eşinin uyumlu olduğunu nasıl hâla bize söyleyebildin?

Neyse…

Konuyu kapattırmak doğru bir karar bence de.

Çünkü bir arpa boyu yol alamadık…

Allahım sizin de yavrunun da yardımcısı olsun inşallah…

Bu kadın her şeyi ben bilirim kafasındaki Türk kültürünü küçümseyen klasik beyaz yakalı bence. Çocuğu da psikiyatrist psikiyatrik ilaç verir diye götürmedigine eminim. Çocuğuna dizanteri ilacını vermeyen psikiywtrik ilaç hiç vermez.

Bütün tatillerini kocasının köyünde geçiren kadın bize Türk kafası dedi sjsjsjsj

Yaa işte.
Aslında kendine sunulanın dışına çıkamadığı için....
Mesele gelinlik vs de değil sürekli bir savunma mekanizması içinde. Savunmak yerine durumu anlamaya çalışsa ne kızıyla ne eşiyle bu denli sorun yaşamayacak. Ama deriz deriz kime deriz

Yazilana kadar alintilamak istememistim. Lakin Ayse konu sahibinin adeta kabul edilmeyen duasi.
Vajinismus 1 sene içinde çözülemiyorsa bu dertten muzdarip olan ayrı onun eşi ayrı sıkıntılı oluyor. Bunlar yıllarca bu halde bir de. Yıllarca cinsel gerginlik ile yaşayan, daha kendi aralarında bile sağlıklı bir bağ oluşturamamış insanlardan çok şey bekliyoruz belki de.

Buna da şaşırmadım aslında.
Hani “bir gülüşü yeter ya da kucağına alınca seversin” diyorlar ya!

Asla inanmam…

Allah yuregine merhamet versin ne diyeyim. Oglumla konu sahibinin kizinin arasinda 5 ay var. Hala sut kuzusular.

Evet cok haklisiniz hersey gecicek ve bitecek Siz muhteşem bir insansiniz

Ben de alintilamamistim kendi bahsetmemis diye. Ama temeli saglam olmayan bir evlilige cocuk tabii ki dinamit etkisi yaratmistir.

Tivoli bana nadir cevap yazar. Cunku her defasinda sevdigi kadar sevilmedigini yazarim. Buyuk bir baloncuk icinde yasiyor ve utopyasinda dunyanin en mutlu cifti. Halbuki ortada evliliktem eser yok. Olan sut kokulu yavruya oluyor.

Tivoli bana nadir cevap yazar. Cunku her defasinda sevdigi kadar sevilmedigini yazarim. Buyuk bir baloncuk icinde yasiyor ve utopyasinda dunyanin en mutlu cifti. Halbuki ortada evliliktem eser yok. Olan sut kokulu yavruya oluyor.
Konuyu takipteyim, kadınların çocuk için verdiği değerli yöntemleri üzülerek okuyorum, zerre umurunda olmadığı o kadar belli ki. Varsa kocanın kalbine sevgi doldurma yöntemi verin, yoksa susun ben gibi.

Evliligin en onemli sac ayagi cinsellik. O ayak saglam basmazsa her sey aksiyor maalesef. Kendini bu kadar iyi taniyan bir kisinin bebek yapmasi mantikli degil. Ama bu Tivoli yani; kendisinde mantik aramak da mantiksiz.

Konuyu takipteyim, kadınların çocuk için verdiği değerli yöntemleri üzülerek okuyorum, zerre umurunda olmadığı o kadar belli ki. Varsa kocanın kalbine sevgi doldurma yöntemi verin, yoksa susun ben gibi.

Bi yana yana, done done sevisse her seyi cozecek ya; neyse.

Evliligin en onemli sac ayagi cinsellik. O ayak saglam basmazsa her sey aksiyor maalesef. Kendini bu kadar iyi taniyan bir kisinin bebek yapmasi mantikli degil. Ama bu Tivoli yani; kendisinde mantik aramak da mantiksiz.
Bi tanesi vardı, yıllarca beklemesi gerekiyorsa bekleyecek, çünkü her şey cinsellik değil, aşk sevgi vefa beyle bişeee diye haykıran, nerde o ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…