- 9 Ağustos 2021
- 14.992
- 51.045
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Konu sahibi evet yaşadıkların çok zor ağır iki yere göturmussun birinden çözüm için aramadiklari için sende donmemissin birinde adam uzman bile değilmiş . Bak YANLIŞ YOLDASIN KIRKBES SAYFA OLDU . Ortada yedi ay daha bekleyecek bir durim yok bir hafta izin alacaksın daha iyi uzman bulacaksın . Çocuğunun arkasına düşüp çözüm bulacaksın çalışıyorum diye birşey yok . Yoksa senin bozuk psikolojin daha kötü olacak. Çocuğa hissettiklerinin vicdan azabı olarak aşırı sabırlı davranıyorsun anlattığına göre o da bir yerde patliyacak . Bir an önce git bir cozum bul başka şehre git . ÇÖZÜM VAR TEK SEN YASAMIYORSUN. Birtek sizin başınıza gelmedi. Elbet psikolojide yeri vardır uzmanı sorununuzu çözer . Anlattigin kisiler hiç işinde uzmana benzemiyor . Bu durum artık çözülmeli . Gerekirse ailenin bulunfugu şehre izin al şimdi git. Başlatma eşinin yılda bir ay görmesine .
Evet biri bagirdi diye çıkmış diğeri aramadı diye benim çocuğum demek ki tek vaka tedavi edilemez diye bakıyor . Çocuğun doğru bir çocuk psikiyatristine götürülmesi gerek çok acil çocuk travmalarla dolu vir cocukluk geçiriyor . Para harcamasına gerek yok devlette götürsün en olmadı ya ay kırkbeş sayfada hiçbir orta yol bulunamaz mi ya. Hala yazın bilmem neyle görüşeceğiz bu problem böyle cozulmeyecegi belli bir proftan yardım alinmaliBence de uzman değil ya şu an okudum pdr mezunu kişiye ergoterapiste de sonsuz saygım var ama çocukta bir norocesitlilik veya anksiyete veya baska bir medikal durum varsa bunun tanisini benim bildiğim psikiyatrist koyar ve sonra ilgili uzmana yönlendirir ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin ama birçok kişi de böyle yazmis. Otizm dehb okb anksiyete bozukluğu vs vs bunların tanisini koymak tematik çalışan uzmanların işi değil benim bildiğim 2 kişiye götürüp pes etmemeli.
Vah talihsiz yavrum, nasıl bir yere düşmüş.Bizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruz
Benim kız da tutturdu mu tutturur. Çorabın burnu ayağımı acıtıyor, ablamla çok konuştun bana hiç soru sormadın, külotlu çorap kaşındırıyor… bu gibi şeyler ağlama sebebi. Dehb olduğunu sanmıyorum o kadar değil ama hasta yorgun üzgün regl olduğum günlerde tahammül edilmez bir hal alıyor. Allah annelere sabır versin, her zaman doğru adımları attırsın. Yoksa hem çocuklar hem kendileri mahvoluyorDehbli bir çocuk olarak ağlama krizine girdiğim bazı şeyleri yazayim. Bütün bunları bugün bile hatırlıyorum:
-Ketçap görmenin midemi bulandırmasi
-Çorapsız uyuyunca çıplak ayağımın çarşafa degmesinden dolayi yatağa yılan gelecek sanıp korkmak
-Kresteki uzun saçlı dans hocamın yalan rüzgarı dizisindeki aşık olduğum karaktere benzemesi sebebiyle utanmam
-Saclarini krepe yapıp kabartmis bir kadını şuh bulduğum için korkmam
-annemin suyumdan bir yudum içmesi ve benim bu durumdan çok huylanmam
-dugmeli kıyafetlerin "canımı acitmasi"
Her çocuk ağlar belki sadece geçici bir dönemdir şimdi googledan baktım 3 yaşına kadar bebeklerde yabancı korkusu normalmiş ve bir sürü öneri vermişler, bazen de otizm, dehb gibi şeyler de olabilir bunların hepsi gayet olağan normal şeyler sadece daha fazla bilinç ve özen istiyor ki çocuğun ozguveni ilerde kırılmasın. Uzmanı o yüzden herkes ısrarla tavsiye ediyor.
Benim kız da tutturdu mu tutturur. Çorabın burnu ayağımı acıtıyor, ablamla çok konuştun bana hiç soru sormadın, külotlu çorap kaşındırıyor… bu gibi şeyler ağlama sebebi. Dehb olduğunu sanmıyorum o kadar değil ama hasta yorgun üzgün regl olduğum günlerde tahammül edilmez bir hal alıyor. Allah annelere sabır versin, her zaman doğru adımları attırsın. Yoksa hem çocuklar hem kendileri mahvoluyor
Yok estağfurullah.Duzeltme: gerçi belki biliyorsunuzdur çoktan ben de anne babalık dünyasında en bilinen şeyi yeni bir şeymiş gibi yazmışım kkda görgüsüz gibiNeyse belki bilmeyen biri cikar
Bayanin anlattigina gore bu cocuk yaramaz degil cocugun duzgun bir pedegoga gitmesi lazim. Yasi buyumeden tedavi ettirin onada zor sizede zor bu sekilde. Bunalmakta haklisiniz surekli aglayan problem yaratan cocukla tabikide sinirler lacka olur. Kres falan sakin gondermeyin cocugunuzu once doktora goturun.Ohaaa diyorum gerçekten çocuklarımız Rabbimin emanetidir katil oluruz ne demek madem öyle neden çocuk.yaptiniz annelik babalık bu mu rahatiniz keyfiniz için size o kadar zor geliyor çok şükür Rabbım bana iki evlat verdi kurban olurum onlara ikisede çok yaramaz ama asla böyle birsey düşünmedim ne ben nede eşim Çocuk bu yaramaz olur tabi en doğal hakkı dır annelik doğurmakla olmuyor maalesef
Götürdüğü o 2 kişi de çocuk psikiyatristi değil geçmiş cevaplarında yazmis sehrindeki psikiyatrist 2 yıl yurtdışinda olacakmış. Çalıştığı kurumda 1 hafta izin almak hiç zor değil başka bir şehre götürebilir ama uzman olmayan kisilerle online görüşmeyi tercih ediyorEvet biri bagirdi diye çıkmış diğeri aramadı diye benim çocuğum demek ki tek vaka tedavi edilemez diye bakıyor . Çocuğun doğru bir çocuk psikiyatristine götürülmesi gerek çok acil çocuk travmalarla dolu vir cocukluk geçiriyor . Para harcamasına gerek yok devlette götürsün en olmadı ya ay kırkbeş sayfada hiçbir orta yol bulunamaz mi ya. Hala yazın bilmem neyle görüşeceğiz bu problem böyle cozulmeyecegi belli bir proftan yardım alinmali
Tivoli arkadaş 46 sayfa olmuş sizde hala bir ilerleme yok neden mi ? Çünkü sevgisizsiniz , istediğiniz kadar öyle böyle deyin yok çok sabırlıyım yok bilmem ne deyin , yazı dilinizde bile o sevgisizliği ben hissettiysem , o yavru nasıl hissetmesin?
Siz hiç karşılıksız sevilmediğiniz için, sevgi ne demek onu bilmiyorsunuz sayfalarca size yazılmasının sebebi aslında bu, yoksa 15 küsür yıllık bir evlilikte arkadaş aklına uyup yap yoksa pişman olursun diyerek çocuk yapmak pek akıl karı değil.
Ben bu konu da da sizi samimi bulmuyorum açıkçası , 15 yıl çocuk istemeyen koca arkadaşlarınız sizi uyardı diye bir anda çocuk istedi , ve oldu bence siz eşinizi tam anlamıyla hiç kazanamadığınız için son kozunuzu çocukla kullanmak istediniz ama elinizde patladı maalesef.
Sırf hiçbir yere gitmeyen, tıkanan evliliği bitmesin diye yapılmış bir çocuk, belki tedavi bile görmüşlerdir bunun için. Yazık ya. Kocanın kalbine sevgi koyamadı ya, suçlu o çocuk.Tivoli arkadaş 46 sayfa olmuş sizde hala bir ilerleme yok neden mi ? Çünkü sevgisizsiniz , istediğiniz kadar öyle böyle deyin yok çok sabırlıyım yok bilmem ne deyin , yazı dilinizde bile o sevgisizliği ben hissettiysem , o yavru nasıl hissetmesin?
Siz hiç karşılıksız sevilmediğiniz için, sevgi ne demek onu bilmiyorsunuz sayfalarca size yazılmasının sebebi aslında bu, yoksa 15 küsür yıllık bir evlilikte arkadaş aklına uyup yap yoksa pişman olursun diyerek çocuk yapmak pek akıl karı değil.
Ben bu konu da da sizi samimi bulmuyorum açıkçası , 15 yıl çocuk istemeyen koca arkadaşlarınız sizi uyardı diye bir anda çocuk istedi , ve oldu bence siz eşinizi tam anlamıyla hiç kazanamadığınız için son kozunuzu çocukla kullanmak istediniz ama elinizde patladı maalesef.
samanta ben de sizin gibi düsünüyorum.Cocugun algilari yüksek, düsünce yapisi farkli.Bana göre iyi bir cocuk psikiyatristine gitmesi lazim.Kardesim bipolar.Söylediklerinizin bir cogu bana tanidik geliyor.Cocuklarda bu tür seyler cogu zaman tanisiz kaliyor.
Onu da okudum.o da olabilir. Hatta geçen gün arkadaşa da dedim ama dikkat eksikliği yok.oturup saatlerce etkinlik yapar.dehb de dikkat eksikliği de olması lazım değil mi .bizimki 2 ay sesi kısık gezdi.ergen gibiydi.aglarken ödem oluşmuş ses tellerinde
Ben size cok uzuldum gercekten tamam anne diyorsunuzda bu kadinda insan bunalmis baya zor cocugu. Haklisiniz psikolojinizin bozulmasi normal surekli is cocuk. Allah kolaylik versinAma bunu yazan insanlar sosyal medyada anne baba saati çok önemli, kendinize vakit ayırın,eşinizle basbasa kahve içmeye çıkın diye tavsiye verirler. 1040 gündür herhangi bir kafede eşimle bir bardak çay içemedik. Sinemayı özledim. Eşimle aynı sinemada patlamış mısır kokusyka aynı şeylere gulmeyj özledim.