Aynı isimli bir kitap var,annenin eşine yazdığı mektuplardan oluşan. Kevin hakkında konuşmalıyız. Tüm annelere tavsiye ederim. Hayatı gayet güzel, mutlu bir ciftin çocuk yapma riski alması üzerine çoook güzel, psikolojik tahlillerin de olduğu,harika bir kitap.
Yok bacım ya, olayın aslı öyle degil. Hatta
konu bile açmıştı arabada kocasının araç kullanirken çok sinirli olduğu, gelene geçene kufrettigi, arabada çocuk varken bile ağız dolusu küfürlerle hakaretler ettigi...
Sence böyle bir çocuğun arabada stres olması, panik hissetmesi,kusması falan anormal mi?
Bence değil.
Konu sahibinin bu konusuna baksan eşi normalde çiçek gibi bir adam , öğretmen , çocukları seven, karısına iyi davranan... Sanki ilk defa ağzına küfür aldı sanarsin. Oysa hiç böyle biri değil. Eskiden de eşine küfür etmişligi var. Ayrıca bir gün tatile,güzel yere yemeğe götürmezmis. Varsa yoksa 'benim anam orada hayvancılık yapıp çile çekerken ben nasıl evleneyim' kafasında bir adam.
Yani durumları zaten cok iç acici değilmiş. Mutsuzmus,daha mutsuz olmuşlar sadece.
Konu sahibi de daha kızına kızım demiyor, çocuk diyor . Ne kadar sevgi dolu olabilir ki?
Ayrıca hiç inanmadim konu sahibinin çocuğuna birkaç ayda elli bin harcadığına. Tanesi 300-400 liradan haftada 4 kere bir işe yaramadığı belli olan oyun grubuna gitmektense haftada 3 gitsin, artan 1300 lirayla da ayda iki seans terapi alsın, hatta online uygulamalarda çok daha ucuz...çözüm odaklı olmak yerine sorunun parçası olmayı seviyor konu sahibi. Çok üzücü gerçekten