Üzmek istemem ama bence 3 yas cok iyimser bir bakis acısıYaaaa gerçekten mi bende 3 yaşında herşey düzelir diye bekliyordumhayallerim suya düştü
Ya telefonu elime aldigim an,teyzeyi ara,anneanneyi ara diye talimat yagdiriyor,ariyorum acamadılar diyelim o an,sonra aradıklarında kapatıyor suratlarına. Gercekten şu an tam istedigim olsun,benim istedigim olsun,ben önemliyim dedikleri dönem. Sabahın köründe bas bas bagiriyor evin icinde şu an(7de kalktı ) acıktım ama annem versin yemeğimi diyeAy evet aynı yüzünü çevirmesi falan
Annecim annecim annecim :) bakana kadar
Görüntülü görüşme yapalım diyoruz, Kapat dede seni istemiyorum diyor görüntülü konuşmada çat kapatıyor
Bence eşinizin size karşı bir öfkesi var içinde yoksa sevmemek falan değil..büyük birseymi oldu acaba bir kavga,bir hareket gebeliginizde herhangi travmatik bir durum gibi?Hamile kalmadan önce bi söz okumuştum. Bebek kötü evliliği daha kötü yapar iyi evliliği daha iyi yapardemek ki okuduğumuz her söze güvenmemeliymişiz.
Bence o zamandan belliymiş ilgi alanınızAynen çocuğun yapısı ilede alakalı... Ben mesela çocukken kendi kendime bi oyun bulup gün boyu o oyunu oynarmışım. Bu genelde yemek yapmakmış. Anneannem de kalıyordum çocukken 1.5 yaş falan. Anneannem bana 2 3 tabak kaşık verirmiş akşama kadar hayali yemek yapar dururmuşum..
Şuandada yemek yapmayı çok severim.. Belkide çocukluk oyunlarımın katkısıdır.
Bana karşı büyük bir öfkesi yok aslında, büyük bir kabahat işlediği için büyük bir mahcubiyeti var. En ufak sözüm bile batıyor ona bu yüzden. Bi nevi doğru tespit. Kabahati parasal anlamda.Bence eşinizin size karşı bir öfkesi var içinde yoksa sevmemek falan değil..büyük birseymi oldu acaba bir kavga,bir hareket gebeliginizde herhangi travmatik bir durum gibi?
Aynen benim 3 tane 3ü de farklıHiç sevmiyorum keskin keskin konuşulmasını ya.
Bir de herkes -doğal olarak- kendi çocuğunu baz alarak tavsiye veriyor.
Bu işin bir standartı yok ki.
Biz de 3 yıl birlikte yattık, bize bitişikti yatağı.
Oda ayırırken problem olmadı, ama uyku problemi olduğu için kalkıp durdu tabii, normalde de kalkardı.
Bizde böyle.
Başkası ayırırken sorun yaşar, başkası erkenden ayırmıştır, her hareketin tek sonucu yok.
Kalıplarla hareket etmek kasıyor bence, herkesin doğrusu başka.
Hah işte.Aynen benim 3 tane 3ü de farklı
Biri hep tarafına yattı 6 aylıkken de ayrı odaya gecti
Biri 4.5 yasa kadar benim yatağımda uyudu zor ayırdık
9aylik bebegim var ayni Dediginiz gibi, biranda sinir geliyo. Birde asiri ama asiri bana duskun. Kimin kucagina giderse yaninda ben olmam sartiyla. Cok yorucu oluyoEmzirme bitene kadar lohusalıl devam ediyor bence. Hormonlar, zırt pırt uyanma insanda sinir kalmıyor. Eşim gözüme batardı o zaman sürekli kavga edesim gelirdi. Emzirme bitince çok rahatladık biz
Öyle demeyin, kucağa alışma diye bir şey yok. Sadece size ihtiyacı var. Ufak bebek o daha. Onun yerine koyun kendinizi, ufak ve güçsüzsünüz. Biri var güveniyorsunuz, sizi besleyen uyutan temiz tutan o, ondan uzakta olunca aç kalacağınızdan, yalnız kalacağınızdan korkar onunla olmak isterdiniz.9aylik bebegim var ayni Dediginiz gibi, biranda sinir geliyo. Birde asiri ama asiri bana duskun. Kimin kucagina giderse yaninda ben olmam sartiyla. Cok yorucu oluyo
Bidahakine boyle kendime alistirmicam diyorum kendimi teselli ediyorum
Emzirmekden sklmadim, bu gunler tabiki gecicek biliyorum.Öyle demeyin, kucağa alışma diye bir şey yok. Sadece size ihtiyacı var. Ufak bebek o daha. Onun yerine koyun kendinizi, ufak ve güçsüzsünüz. Biri var güveniyorsunuz, sizi besleyen uyutan temiz tutan o, ondan uzakta olunca aç kalacağınızdan, yalnız kalacağınızdan korkar onunla olmak isterdiniz.
Tüm memeliler anneleriyle uyur, yanından ayrılmaz. Bu bizim için normal olan.
Sarılmaya da ihtiyacı var, kendini güvende hissediyor.
Güzel bir söz vardır, bebek büyütürken günler uzun yıllar kısadır diye. Çok doğru. Ben ilk bir sene hayatım bitti, büyümüyor. Asla büyümeyecek. Hayatım bitti derdim. Sanki hiç büyümeyecek gibi gelirdi. Yalnız uyumak isterdim, emzirmekten nefret ederdim. Ama şimdi emzirip uyuttuğum geceleri de özlüyorum. Bensiz uyuyor, yanına uzansam da of anne sıcak oldu diyor. Özlemle beklediğim gelmeyecek sandığım günler birden geldi, eski halini özlüyorum bazen. Şimdi o zamanki fotoğraflarına videolarına bakıyorum burnum sızlıyor. O kadar hızlı geçmiş ki anlamamışım. Şimdiki aklımla tekrar onu kucağıma alsam inanın daha rahat olur daha çok kucağıma alırdım. Kucağa alışması değildi aslında bana olan ihtiyacıydı. Öptüğüm kokladığım yanıma kar kar kaldı.
şu an dört buçuk yaşında oğlum çok hızlı geçti zaman
Çok üzücü böyle olmasıBizimki de online satranç oynuyor aynı hesap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?