çocukluktaki eksiklikler büyüyünce takıntı mı oluyor?

30’lu yaş grubunda çocukken lüks içinde yaşayan sayısı azdır bu ülkede. 80’ler 90’lar genellikle ailelerin ortadirek diye adlandırıldığı dönemin yoğun olduğu yıllardı. Biz de sıkıntı ile büyüdük ama bende böyle bir yansıması olmadı. Alışverişte ölçülüyüm hala. Başka bir psikolojik açılımı vardır illa ki . Anne baba sevgisi kısmı daha mantıklı mesela

Sanırım ben öyleyim ya yaş oldu 23 hala hello kitili pijamalarım var herşey cicili bicili olsun. Bu şekilde mutlu oluyorum, alılverişte dahil :)

İnşallah. Kolay gelsin.
Ben de bu sabah sezon başı alıp dolapta unuttuğum kazağın etiketini söküp giydim :)
Eşim sordu "bunu ne zaman aldın" diye 'bilmem almışım bi zaman' dedim.

Anlıyorum bende sizin gibiyim genel olarak :) Elbiseye ben de üzüldüm şimdi

Aynen nasıl olur bir kombin alıp sürekli giyerler anlayamıyorum bana çok ilginç geliyor :) Benim de iş arkadaşım var böyle inanın üstünde hep aynı şeyler yıllardır, çorabı bile yamamış tüm kış giymişti artık bana fenalık geliyor onun bakımsızlığından. Ama o mesela farklı şeylere önem veriyor evine lüks eşya alıyor onunla hava attığını sanıyor kendince, 10 bin tl ye masa aldım falan

haklısınız....herkesin kendini mutul etme şekli farklı. Bir de her gün 10 saat işteyim ben, o zamanı da güzel giyinip kendimi iyi hissederek geçirmek istyorum, iş kıyafetlerime çok özeniyorum bu yüzden. Bir de insan içinde çalışıyoruz sürekli ne zaman kimin gelip gideceği belli olmuyor. Ne zaman biraz özenmesem o gün üst merciiden birileri geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…