Çocuklukta dayak

Psikologa isim veriyor musun ? Yani isimsiz gidebilir miyim ? Ayrıca gerçekten faydası var mı ?
isim veriyor musun derken ne demek istediğinizi anlamadım:) Benim psikoloğumun gerçekten epey faydasını gördüm.Her psikolog aynı değil galiba ama iyi araştırın o yüzden.Bir de ben ilk başlarda o işte özgüven problemimden dolayı kendimi hemen açamıyordum.Ne kadar net duygularınızı söylerseniz o kadar çabuk ilerliyor tedavi.Bir de çeşitli yöntemleri var telkinlerle , hipnozla bir de bir alet vardı onunla travmalar için.Bu travmalar için "emdr" terapisi uygulandı bana mesela.bir aletle bir kulağınıza farklı ses diğer kulağınıza farklı ses dinletiliyor sonra ara veriyor sorular soruyor sonra yine dinletiyor ..böyle bir tedaviydi..

bende kızlarına düşkün baba görünce hayran oluyorum. biz hiç öyle olamadık. aramızda keskin bi mesafe hala var. ama nefretim falanda yok. bildiğim tek şey ailem hayatımı çok çok zorlaştırdı. bunun için affetmiyorum. ama onlar bilmiyolar neden uzaksın diyolar.senin huyun kötü diyorlar. ama bu uzaklığın kaynağını hiç bilmiyorlar unuttular heralde. yine beni suçluyorlar:) umrumdada değil. kendi hayatıma bakıyorum mutlu olmaya çalışıyorum yinede hep bi eksik buluyorum

Çocuklugunda sürekli olarak şiddet gören cocukların içine kapanık olduklarını düşünüyorum
ben şiddet görmedim
cocugumada şiddet uygulamıyorum , fiziksel ve psikolojik olarak

Çocuklugunda sürekli olarak şiddet gören cocukların içine kapanık olduklarını düşünüyorum
ben şiddet görmedim

doğru yıllarca mesela içine kapanık bir çocuktum
ne zaman ki büyüdüm kendime geldim işte bir de tedaviden sonra kendimi bulmaya başladım
şimdi sosyal çevreme yetişemiyorum , ciddi anlamda çok memnunum
bir de ikili ilişkilerle ilgili sorunlarımı halletseydim süper olacaktı ama işte ona zaman var sanırım hala :)

Ben kendi ismimi vermeden tedavi görebilir miyim ?

ben şiddet görmedim

Evet bende içine kapanık bir insanım. Sosyal yönüm sıfırdır. İnsanlara güvenim sıfırdır.

yazılanları okuyunca sızler adına uzuldum
babanne dede anane bırakın bizi dövmeyi bize karışmadılar bile.
anneden terlik filanda yemedim.
bu kadar sık olmasına şaşırıyorum
gecen gün süper dadıyı izledim ilk defa.
4 yaşındaki cocuk kardeşine vurdugunda dedeside ona bir kere patlatıyormuş. buna benzer bişey söyledi , hiç utanmadan sıkılmadan

dede mi, dede nasıl döver kafam böyle çalışıyor.

dediğim gibi ben dövmüyorum vurmuyorum hatt bagırmamaya calısıyorum. Ama döveceksem ben döverim anane dede ne münasebet
kan davası çıkar aramızda

Ben kendi ismimi vermeden tedavi görebilir miyim ?

Evet bende içine kapanık bir insanım. Sosyal yönüm sıfırdır. İnsanlara güvenim sıfırdır.

Onu bence kendisine sorun psikologun:) Bilmiyorum açıkçası isim vermeden tedaviye nasıl yaklaşır hiçbir fikrim yok.Size özelden adını soyadını sitesini yollayabilirim.

neden isminizi saklayasanızki
psikolog ilgilenmez sizinle

kıyamam ya o kadar üzüldüm ki gözlerim doldu allahım inşallah sana o günleri unutturacak mükemmel bir hayat nasip etsin ah be yavrucum

Bende küçük yaştan itibaren siddet gördüm hatta geçen gün eşime bile ağladım annen kız kardeşini dizine yatırdığında bile benim gözlerim doluyo diye sevgisiz büyüdüm, halada sevgisiz yaşıyorum gibi geliyo küçükken yaşadığım bu durum yüzünden yeterince sevilsem bile yetmiyo ,eşimle bile en büyük kavgamız beni sevmiyosun dememle başlıyo psikologa gittim psikiyatriye gittim ama pek çaresi olmadı sonuçta bu beynimin bir yerine kazınmış artık kazısakta çıkmaz gibi eğer çaresini bulursan bende yararlanayım.

Onu bence kendisine sorun psikologun:) Bilmiyorum açıkçası isim vermeden tedaviye nasıl yaklaşır hiçbir fikrim yok.Size özelden adını soyadını sitesini yollayabilirim.

Sanırım istanbuldasınız ben başka şehirdeyim.

neden isminizi saklayasanızki
psikolog ilgilenmez sizinle

Bulunduğum yer küçük bir şehir ve bende bilinen bir ailenin kızıyım (sima olarak olmasa da soyadımdan herkes tanır). Anlatacağım daha farklı konularda var. Ve bunun bir şekilde bilinme riskini göze alamam.

özel psikolog ise belki ama normalde kabul etmezler
hatta bununda davranışsal bir sorun oldugunu düşünürler
yakın illere gidemezmisin

O kadar anlıyorum ki yazdığını bende aynı eksikliği hisseder ama kismeye sevgi gösterisinde bulunamam. Ağır geliyor bu kardeşim dahi olsa sevdiğimi göstermek.

bu kadar değil ama buna benzer bir yakınım var
ama ben onları degılde
ben cocugumu sımarık yetıstırıyorum dıye benı elestırıyorlar

gardolaba kafasını vurmalarmı neler neler anlatılıyor herkez bılıyor ve cok yakınım
daha fazlasını yazmıyım

Kimseye bakma çocuğunu sevgiyle büyüt her zaman.

Allah rahmet eylesin çok dayak yedim annemden
ama hiç kinim yoktur içimde belki erken yaşta kaybettiğimden bilemem
kendime gelince özgüvenim sıfır

O kadar anlıyorum ki yazdığını bende aynı eksikliği hisseder ama kismeye sevgi gösterisinde bulunamam. Ağır geliyor bu kardeşim dahi olsa sevdiğimi göstermek.

Gerçekten çok zor bir oğlum var ona sevgimin yetmediğini düşünüp ağlıyorum bazen ben iyi anne değilim bende annem gibiyim babasıda iyi baba değil zaten ayrıldık diyorum şuan yeniden evlendim ama bebek yapmak için çok korkuyorum az daha düşüneyim diyorum bu kadar detaylı anlatamıyorum kimseye ama ben ailemin bana yaşattıklarını çocuguma yaşatmak istemediğim için korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…