• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Ankete Katılan
    36
Okuma bayramımız vardı ailemin durumu olmadığı için sadece kıyafetimi alabilmiş ayakkabı,güzel çoraplar alamamıştık.Annem üzülmesin diye olsun anne benim ayakkabılarım yeni onları giyerim diyecek kadarda küçük ama olgun bir çocuktum.Ama içim içimi yiyordu.Hatta okuma bayramına katılmak bile istemiyordum ama annem buyüzden katılmak istemediğimi anlar,üzülür diye gitmek zorundaydım.sınıftaki diğer kız arkadaşlarımın yeni ayakkabı ve çoraplarını düşündükçe yarın olmasını istemiyordum.Akşam 10 gibi yattık annemle babam gece vardiyasındaydı.Kapımız çaldıı bir baktım dayım gelmiş.Hemde elinde çeşit çeşit çorap ve çok güzel bir ayakkabıyla gelmişti.24 yaşındayım ve o günkü kadar hiçmi hiç mutlu olamadım.Ve dayımın bu yaptığınıda hiç unutmadım ve unutmicamda.Tekrar o mutluluğu yaşamak isterim :Saruboceq:

ağlatıosunuz beni ya :(
ben tam 18 yıl önce 1haziran 1991 e gitmek istrdim.. 2 Haziran doğum günüm cnkü. hiç doğmamıs olmak isterdim.. Ne kmseyi üzer kırardım nede kendim yanlıslara düşer parcalanırdım. !

babamın öleceği günü tekrar yaşamak isterdim.. daha 7 yaşındaydım anlamadım...

ılkokul yıllarıma gerı donmeyı cok ısterdım..
ilk olarak,babaannemde kaldıgımız gunlere donmeyı..4 kuzen kalırdık,evın altını ustune getırırdık,cam cerceve kalmazdı resmen :) tontonum ne ıstersek hemen hazırlardı..
artık cok yaslandı..onu boyle gormeye dayanamıyorum ıcımde hep bır korku..
ıkıncı olarak,annemle babamın bırbırlerını sevdıgı ve saydıgı gunlere gerı donmek..babamın ıslerının ıyı oldugu dolayısıyla bızlere karsıda ıyı oldugu gunlere..aılecek cıktıgımız tatıllerı ozledım..
ucuncu olarak, anneannem ve dedemın espırılı bırbırlerını sevdıgı,annenemın dedem ıcın cırpınıp durdugu gunlere gerı donmeyı de ısterdım..anneannemın dedeme sevgı dolu bakıslarını gormeyı ozledım..
aılemızın eskı halını ozledım..hep beraber yenen yemeklerı,guldugumuz eglendıgımız anları,herkesın bırbırını sevdıgı kolladıgı zamanları..ıkı yuzluluklerın olmadıgı aılemı...
keske cocuk olsam ve hıııc buyumesem..
eskı aılemı cok ozledım..o buyuk ve mutlu aılemı...

Yaz tatilinde köyde, kuzenlerim ve canim yengemle birlikte tepelerde gezip, komsunun su hortumunu su icmek icin kullandigimiz fakat su icmek yerine su savasi yaptigimiz gün ve bunun gibi daha nice günleri keske geri gelse.. ah ah..

okul denilen işkence üstümüze çökmeden önceki güzel günlerimden herhangi biri olabilir... mesela resim yaptığım zamanlar...

Back