• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Ankete Katılan
    36
Bende Babamla Olduğumm Bi Günü Yeniden Yaşamak Isterdim.ama Yetmez Bi Daha Hiç Hayatimdan çikmasini Istemezdim :( Mekanin Cennet Olsun Babaciğim

babamı kaybettiğim güne geri dönmek isterdim ama aklım başımda olucaksa belki onuunla konusurdum ve suan yanımdsa olurdusenağlama

cocuklugumu bır sanıye bıle gelıcegını bılsem ne mı? ısterdım cocukluk arkadaslarımın hepsını hepsını cok ozledım yaaaaaa nerdesınız be canlarım :(

ana sınıfındaydım ana sınıfının en populer kızıydım:roflol: dogum gunumdu herkes benı kutlayıp opmeye calısıolardı hatırladıgım ılk dogumgunumdu o yusden cok mutlu olurum aklıma geldıgı zaman o gune tekrar donmek ısterdım:dance:

ben orataokulda 8. sınıfa dönmeyi çoook isterdim ama zamanı geriye alamıyoruski ne acı

cok sükür o kadar güzel bi cocukluk dönemi yasadimki hepsini ama hepsini isterdim desem simdiki zamana nankörlük yapmis olurum..sükürler olsun cok kiymetli bir ailem var ve hicbi günüm kötü gecmedi..yazarken gülümsedim bianda cünkü kresteyken sehriye corbasinin önce sehriyelerini sonra suyunu icerdim bundan cok zevk alirdim..bunu isterdim heralde:))))))))

çok var; ama 6-7 yaşlarındaydım... anneannem, annem ve ben izmir'in altını üstüne getirmiştik... annem bugun senin günün demişti, sabah erkenden evden çıkmış, akşama kadar sadece benim istediğim şeyleri yapmıştık... o gün üç kuşak birlikte geçirdiğimiz tek gün... belki bu yüzden unutamıyorum...

anketten bırsey anlamdım?

babamla 1 saat geçirmek onu çok özledim.............................

biz bütün aile aynı apartmanda otururuz anneanne dayı teyze falan neyse ben küçüktüm 5-6 yaşlarında kuzenlerim daha bebeklerdi teyzem,anne,anneannem,yengelerim falan her hafta merdivenleri yıkardık ben hepsini ıslatırdım ve çoooooooook eğlenirdik..........ama şimdi nerdeeeeeeeeeeee kimse kimseyle konuşmuyorrr.işte ben o güne dönmek isterdim...

ben annemi kaybedeli tam 20 yıl oldu onunla gecirdigin 1 saate bile geri dönmek cokkkkkkkkkkk isterdim anne kelimesini söyliyememek hep içimde bir uhde olarak kalmıştır

çocukluğuma dair hiç bir şey hatırlamıyorum ben ama anneannemin yanında büyüdüm onunla geçecireceğim bir gün olsun yeter

Back