• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Ankete Katılan
    36
yorumları okudukça ağladım :( bende 12 yaşındayken ölen çocukluk arkadaşımla geçirdiğimiz son güne dönmek isterdim saniye bile yanından ayrılmazdım beni bırakmasın diye ama gidenle gidilmiyor bi zaman sonra sesi kulağından siliniyor fotoğraflar olmasa yüzü gidiyor gözünün önünden ama her zerrene kadar içinde hissediyorsun senağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer çocukluğuma dönmem mümkün olsaydı heralde hiç doğmamış olmayı isterdim.çok iç açıcı bir çocukluk yaşamadımda...:(:1no2:

valla çocukluğumda deprem gördüğüm için hatırlamak istemıyorum ama istanbulda yaşadıgımız ü güzel günlere dönmek isterdim..

ben de babamla yaşadığım herhangi bir güne dönmek isterdim. 13 yaşında kaybettim onu. en çok beni Anıtkabir'e götürdüğü zamana. sonra orada bana tost ve tamek meyve suyu alırdı. kahverengi şişede. hala gözümün önünde. benimde söylemek istediğim çok şey var babacığıma. senağlama
ve babamı son gördüğüm güne dönmek isterdim.senağlama

1. yaş günüme gitmeyi çok isterdim herkes ne kadar güzel ve kalabalık olduğundan bahseder durur ama ben hiç bişey hatırlamıyorum :)

çocukluğuma dönmek mümkün olsaydı sevdiklerimi kaybetmeden önceki herhangi bir güne dönmek isterdim abimle uçurtma uçurduğum kardeşimle didiştiğim annemin güzel yemekleri kokan evimde babamın çenemi ısırdığı bir güne dönmek isterdim.

VALLA DONMEYI ISTEDIGIM DUSUNUYORUMDA HIC OYLE BI ANIM YOK GALIBA YAAAA.... sımdı kendıme daha cok uzuldum cocuklugumu nede genclıgımı hatta unıv deyken ogrencılıgımı bıle yasayamadıgımı bılıyordumda bukadarını degıllllllllllllll............. cocuklugumda hatırlamadım ama herhalde lıse yada unıv yıllarına donmek ısterdım gercı odonemlerde maddı manevı sıkıntılarla gectı ama yınede gerıye donup baktıgımda o yıllara donersem sımdıkı oldugum durumları secmezdım kocamla evlenmezdım mesala bız onunla lıse1 de tanısmıstık ılk cıktıgım kısıydı

Aslında hiç farketmez. Hangi gün olursa olsun.....
Babacığım olur nasılsa yanımda.....
senağlama

annem kuzenime bakıyordu,oda kücüktü ben 4-5 yaşlarındaydım aynı yaştaydık ama annem yengem çalıştığı için ona bakıyordu bana diyorlardıki -u....,sallarsan beşikte sana baban istediğin kumbarayı alacak,kumbarada ev şeklinde öyle güzelki,almıştı o akşam ,bide kuş şekeri dneiyor sanırım ondan getirmişti,ben annem onunla ilgileniyor diye üzülüyordumya o zaman nerden bilecektim kadersiz gelenin kadersiz yaşadığını...

rahmetli babamla yasadigim her günü :çok üzgünüm:

çocuklugumda en çok özledigim ,kuzenlerle (benle 8kişi + dayım ) ananemın evınde sırtımızdan tutunarak trencılık oynamamızdı.. :))340m2lik bi evde salon ve arka bahce arasında gidip gelırdık tabı arada cok hızlı gittigimiz için duserdık,sonra dedem gelırdı kafa bırakmadınız oturun bi yerınızde die kızardı bizlere :))
neden olaraksa hepımız buyuduk ve bıyerlere dagıldık oyle eskı toplanmalarımız olmuyor artık ,kımız iş kımımız evlılık kımımızse okul hayatı derken koptuk nerdeyse birbirmiziden :((

çocukluk demek sorumsuzluk ve özgürlük demek her günü bir başka güzeldi. ama en çok babamın beni elimden tutup annemin diktiği kırmızı elbiseyle dondurma almaya götürüp gezdirdiği o güne dönmek isterdim hayal meyal hatırlıyorum çok küçüktüm ve çok sevmiştim o kırmızı elbisemi...

annanemle geçirdiğim her günü geri istiyorummafoldumben çünkü onu 2004 kaybettim onunla büyüdüm.keşke hala yaşıyor olsaydıda yanımda olsaydı...ama maalesef..mafoldumben

arkadaşlarımla akşama kadar sokakta koşup oynadığım günlerden birine dönmek isterdimkaydirigubbakcemile2:gitme:mafoldumben

bugünümle ilgili bir şikayetim yok çok şükür...ama bende lise dönemlerime dönmek isterdim... arkadaşlarla okuldan kaçıp bakırköye sahile gidip paramız yetmediği için bir tost alıp paylaştığımız günlere...

çocukluğumdan hiçbigüne geri gitmek istemiyorum mümkünse hiç doğmamış olmyı tercih ederdim...bahtsız doğdum bahtsız yaşıyorum bahtsız ölücem gidişat onu gösteriyo

ailemle geçirdiğim bütün doğum günlerini
çocuk olmayı özledim
büyümek istemiyorum
keşke eski günler geri gelse

Back