• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Ankete Katılan
    36
canım babam :asigim:
luna parka götürmüştü beni bir bayram sabahı,
beraber geçirdiğimiz o günü hiç unutamam,
o güne gitmek istedim şimdi,:1hug:

Ben de ailece İzmir'de hafta sonu tatili isterdim.Annem, babam, kız kardeşim ve ben

annemi hiç tanımadıma şansım olmadı.senağlamaama babamla birlikte geçirdiğim.günlerden biri yeter bana.ona sarılacak kadar fırsatım bile olsa bana yeter.senağlama kokusunu özledim.okadar uzun olduki ayrılalı artık kokusunu unutmaya başladım tekrar hatırlamak istiyorum.

7 -8 li yaşlarıma dönmeyi çok isterdim..hayatın yükünü omuzlarıma almadan önceki seneye yani.:çok üzgünüm:..ne dert vardı ne tasa..anneciğimde anananeciğimde hayattalardı....:çok üzgünüm:....onları o kadar çok özlyorumki..siz olmadan hiçbirşey tamam olmuyor annecim ananecim.:çok üzgünüm:.keşke yanımda yakınımda olsaydınız..sizi o kadar çok özlüyorumki.......:çok üzgünüm:...

babamla geçirdiğim her anıma dönmek isterdim senağlamasenağlama

sadece 1 gün değilki keşke hepsi geri gelse hepsini içime sine sine yaşardım ama en çok sabahları kardeşimle annemle babamın yatağına gidip onları uyandırırdık annecim ilk önce yataktan kalkardı kahvaltı hazırlamaya giderdi bizde babamla ve kardeşimle yatata şakalaşırdık sonra içerden sobanın üstünde kızarmış mis gibi ekmek kokuları gelemeye başlardı ve annem bizi kahvaltıya çağırırdı heralde en çok bunu özledim şu anda ben evliyim ama hala o mis gibi ekmek kokuları olan evimi özlüyorum ailemi özlüyorum keşke onlarla daha uzun zaman ve daha çok vakit geçirseydim

tüm aile bir aradayken tuttutugumuz oruçları açmayalı okadar çok olduki bir arada olmayaı çok isterdim

babamla geçirdiğim, onun beni sevdiği herhangi bir gün olsa yeterdi bana

stressizce geleceği düşünmeden bişileri beklemeden geçen saf ve temiz günlerden herhangi biri olabilir

16 yasina yeniden dönmek isterdim sebebi bende kalsin ama cok isterdim hemde cok

7 yıl öncesini isterdim babama söylediğim yalanları söylemek istemezdim ama mecburdum mutluluk oyunu oynamaya doktor yüzüme baban kanser deyince hastane sanki üstüme çökmüştü ve hastalık 4. evreye girmiş dönüşü yokmuş ben babamın yanına gidip baba sadece bronşit olmuşsun önemli bişey değil demiştim ve uzun süren tedaviler daha sonra anlamaya başladı kemoterapi başlayınca ben yine yalan söyledim baba daha
1. evresi yenicez dedim daha sonra ameliyat tedavi ama olmadı olamadı babamı kurtarmaya yetmedi yalanlarım 15 nisan 2003 te kaybettimsenağlamasenağlama
ama babam benim yalan söylediğimi çok iyi biliyordu benim gözlerimden anlıyordu
bana hep şunu dedi kızımm yolcudur abbas bağlasan durmaz üzülme ...
seni çok özledim babamsenağlamasenağlamasenağlama

7 yıl öncesini isterdim babama söylediğim yalanları söylemek istemezdim ama mecburdum mutluluk oyunu oynamaya doktor yüzüme baban kanser deyince hastane sanki üstüme çökmüştü ve hastalık 4. evreye girmiş dönüşü yokmuş ben babamın yanına gidip baba sadece bronşit olmuşsun önemli bişey değil demiştim ve uzun süren tedaviler daha sonra anlamaya başladı kemoterapi başlayınca ben yine yalan söyledim baba daha
1. evresi yenicez dedim daha sonra ameliyat tedavi ama olmadı olamadı babamı kurtarmaya yetmedi yalanlarım 15 nisan 2003 te kaybettimsenağlamasenağlama
ama babam benim yalan söylediğimi çok iyi biliyordu benim gözlerimden anlıyordu
bana hep şunu dedi kızımm yolcudur abbas bağlasan durmaz üzülme ...
seni çok özledim babamsenağlamasenağlamasenağlama

İnan okuyunca kendi yaşadıklarım canlandı gözümde..bende babamı bu illetten kaybettim ve bende ona aynı yalanları söyledim..ben babamla geçirdiğim tüm çocukluk anılarıma dönmek isterdim..Onu çok özledim..senağlamasenağlama:1no2:

babamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.

aynen ben de öyle.babam öldü ve ben onu bu kadar çok sevdiğimi o ölünce anladım

konuşmazdı hiç sevmezdi.az öz konuşurdu beni sevmiyor sanırdım ölünce başkalarının anlattıkları ile bana ne kadar düşkün olduğunu anladım
şimdi olsa ağlayarak ona sarılır ve onu çok sevdiğimi söylerdim

başlığı görünce ilk aklıma gelen babamla geçirdiğim herhangi bir gün diye düşünmüştüm..
kanser yüzünden vefat eden canım babamla..
inanamadım girdigimde benim gibi babasını özleyen sizlerde varmışsınız..
sevgiler
Allah hepsine rahmet eylesin

seçemiyorum ama keşke dönebilseydim okadar çok isterdimki

annemle olan gunlere donmek isterdim hala sag ama ayriyiz

8 yıl öncesine dönmek isterdim 8 yıl öncesinde yazın köyde oldugm her hangi bir gün o zaman yanmamış olan koskocaman evimizde her hangi bir gün henüz ninem ölmemişken saçlarımı yavrularımın yavruları die okşadığı her hangi bir gün... bütün ailemin bi çatı altında olduğu her hangi bir gün... el arabasıyla köy yolunda drift yaptımız her hangi bir gün... çay kamyonuna binip zıpladımız kuzenimle evcilik oynadmız hep beraber oldumuzz söğüt ağacımın daha kesilmediği bir gün ....... :( ooff

Şuan hayatta olmayan kardeşimle geçirdiğim günlerden biri olurdu senağlama :a015:

2000 senesinden önce olsunda hangi gün olursa olsun hepsi güzeldi tüm sevdiklerim burdaydı,sorumluluklar kum tanesi kadardı,güvendeydim ve hepsinden önemlisi hayatım bir anda 60 sene yaşamış kadar olmamıştı.o günler upuuzuunn bir kumsalda tatlı sıcak bir güneş, ayaklarıma vuran buz gibi sularla oynamakmış.....

İlkokulu bitirdiğimde anneannem bana bmx bisiklet almıştı, hemdeeeeee 2 tekerlekliiii. Gülmeyin o zaman çok modaydı:) Sevinçten deliye dönmüştüüüümmmm. Daha önce hiç iki tekerlekli kullanmamıştım, amaaa hava kararıncaya kadar sitede düşekalka binmeye çalışmıştım:D Eve girdiğimde dizlerim bacaklarım kan revan toz toprak içindeydi ama o kadar mutluydum kiiiii.... Yepyeni gıcır gıcır bir bisikletim vardı ve ben onu kullanıyordummm:D

Back