Anket Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Ankete Katılan
    36
E

EU1

Ziyaretçi
ve nedenleriyle özel degilse ? a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ünv. hayatımdan başka hiç bir dönemime dönmek istemezdim ama ünv. den sadece bi gün için herşeyimi feda ederdim yeterki döneyim ama ne fayda

selam canim oncelikle cvb yazdigin icin tesekkurler
bizimle paylasmak istedigin birsey olursa ister ozel mesajla gonder ister acik aciga buraya yaz biz inan seninleyiz tamamm mi tatlim optum bye

babamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.

insallah canim dertlerini dinleyebilirim en azindan kendine iyi bak

babamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.

ben de babamla geçirdiğim beraber gezdiğimiz herhangi bir günü yeniden yaşamak isterdim hatta ömür boyu o günün içinde kalmayı isterdimsenağlama

ben de babamla geçirdiğim beraber gezdiğimiz herhangi bir günü yeniden yaşamak isterdim hatta ömür boyu o günün içinde kalmayı isterdimsenağlama

arkadaslar sanirim babalariniz vefat etti eger oyleyse cok uzuldum ama yasam devam ediyor unutmayin onlarin istedigi sekilde yasarsiniz umarim

çocukluğum o kadar güzeldiki özellikle 1 gününü seçemedim. keşke 10 yaşıma kadar olan günleri tekrar yaşama şansım olsaydı

canim anlatmiyorsun ama sana oyle uzuluyorum ki anladigim kadariyla buyuk darbe almissin inan cok uzuluyorum senin icin ama paylasmask istediginde ben burdayim hepimiz burdayiz sonucta seni tanimioruzki senin hakkinda ayy sen soylesin boylesin diyelim dert anlata anlata bitirilir sevgide paylasa paylasa cogalir seni aramiza davet ediyorum kendine iyi bak

Benim çocukluğum o kadar güzel geçti ki,:1hug:
Herhangi bir gün olabilir.sırnaşık şey
Ah keşke geri gelsetatlicadiarzu

Çok güzel bir çocukluk dönemi geçirdim. Çok şükür! Düşününce bir gün bile seçemiyorum. Herhangi bir günü yeniden yaşayabilirdim fark etmez!!!naniknaniknaniknanik

sana katılıyorum canım....bende babamı o kadar özledimki,1 dakika bile yeterdi...senağlamasenağlamasenağlama
tanrım sabır versin...

Bende aynı şeyi isterdim ama o günlere döndüğümde yine 3 yaşında olcağım için yine lanet olsun ki hatırlamayacağım.şimdiki aklımla dönebilir miyim?senağlamasenağlama

Bende aynı şeyi isterdim ama o günlere döndüğümde yine 3 yaşında olcağım için yine lanet olsun ki hatırlamayacağım.şimdiki aklımla dönebilir miyim?senağlamasenağlama

canim ya uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…