E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ve nedenleriyle özel degilse ? a.s.a.s.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes çocukluğuna dönmek o masul günlerini yeniden yaşamak ister ama ben istemiyorum.Eğer dönseydim tek ama tek bir şeyi değiştirmek isterdim 8 yıldır ailemin bile bilmediği kendi içimde tek başıma o küçük bedenimle savaştığım o tek şeyi.....
paylaşmak isterim aslında ama daha kendi içimde kendi kendime bile paylaşmaktan korkuyorum 8 yıl oldu dile kolay tek başıma ailem bilse ne olur düşünmek bile istemiyorm bide herşeyi hatırlayabilsem hep küçük küçük alıntılar beni kahreden de herşeyi hatırlayaamamk bu yüzden kendimle bile savaşıyorum 8 yıldır..... inş. açabilirim belki bende rahatlarım
babamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.
ben de babamla geçirdiğim beraber gezdiğimiz herhangi bir günü yeniden yaşamak isterdim hatta ömür boyu o günün içinde kalmayı isterdimsenağlama
babamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.
kusura bakma daha önce cvp yazmak isterdim paylaşacağım bi konu vardı düşündüm bu konu hakkında ama söylemesem daha iyi olacak sanırım daha ne kadar bunu gizleyebilirim bilmiyorm bu cesareti kendimde bulamıyorum ve en kötüsüde korkuyorum.Şuan tek istediğim büyümek herşeyi unutmak hatırladığım o şeyleri unutup hayata sımsıkı sarılmak....
sana katılıyorum canım....bende babamı o kadar özledimki,1 dakika bile yeterdi...senağlamasenağlamasenağlamababamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.
Bende aynı şeyi isterdim ama o günlere döndüğümde yine 3 yaşında olcağım için yine lanet olsun ki hatırlamayacağım.şimdiki aklımla dönebilir miyim?senağlamasenağlamababamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.
Bende aynı şeyi isterdim ama o günlere döndüğümde yine 3 yaşında olcağım için yine lanet olsun ki hatırlamayacağım.şimdiki aklımla dönebilir miyim?senağlamasenağlama