• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocukluğunuzun tek bir gününü yeniden yaşamanız mümkün olsaydı, bu hangisi olurdu?

• Ankete Katılan
    36
E

EU1

Ziyaretçi
ve nedenleriyle özel degilse ? a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ünv. hayatımdan başka hiç bir dönemime dönmek istemezdim ama ünv. den sadece bi gün için herşeyimi feda ederdim yeterki döneyim ama ne fayda

herkes çocukluğuna dönmek o masul günlerini yeniden yaşamak ister ama ben istemiyorum.Eğer dönseydim tek ama tek bir şeyi değiştirmek isterdim 8 yıldır ailemin bile bilmediği kendi içimde tek başıma o küçük bedenimle savaştığım o tek şeyi.....

selam canim oncelikle cvb yazdigin icin tesekkurler
bizimle paylasmak istedigin birsey olursa ister ozel mesajla gonder ister acik aciga buraya yaz biz inan seninleyiz tamamm mi tatlim optum bye

babamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.

paylaşmak isterim aslında ama daha kendi içimde kendi kendime bile paylaşmaktan korkuyorum 8 yıl oldu dile kolay tek başıma ailem bilse ne olur düşünmek bile istemiyorm bide herşeyi hatırlayabilsem hep küçük küçük alıntılar beni kahreden de herşeyi hatırlayaamamk bu yüzden kendimle bile savaşıyorum 8 yıldır..... inş. açabilirim belki bende rahatlarım

insallah canim dertlerini dinleyebilirim en azindan kendine iyi bak

babamla geçirdiğim bir tek günüm geri gelsin bir saat bile olabilir razıyım.söylemek istediğim şeyler var babama.

ben de babamla geçirdiğim beraber gezdiğimiz herhangi bir günü yeniden yaşamak isterdim hatta ömür boyu o günün içinde kalmayı isterdimsenağlama

ben de babamla geçirdiğim beraber gezdiğimiz herhangi bir günü yeniden yaşamak isterdim hatta ömür boyu o günün içinde kalmayı isterdimsenağlama

arkadaslar sanirim babalariniz vefat etti eger oyleyse cok uzuldum ama yasam devam ediyor unutmayin onlarin istedigi sekilde yasarsiniz umarim :(

çocukluğum o kadar güzeldiki özellikle 1 gününü seçemedim. keşke 10 yaşıma kadar olan günleri tekrar yaşama şansım olsaydı

kusura bakma daha önce cvp yazmak isterdim paylaşacağım bi konu vardı düşündüm bu konu hakkında ama söylemesem daha iyi olacak sanırım daha ne kadar bunu gizleyebilirim bilmiyorm bu cesareti kendimde bulamıyorum ve en kötüsüde korkuyorum.Şuan tek istediğim büyümek herşeyi unutmak hatırladığım o şeyleri unutup hayata sımsıkı sarılmak....

canim anlatmiyorsun ama sana oyle uzuluyorum ki anladigim kadariyla buyuk darbe almissin inan cok uzuluyorum senin icin ama paylasmask istediginde ben burdayim hepimiz burdayiz sonucta seni tanimioruzki senin hakkinda ayy sen soylesin boylesin diyelim dert anlata anlata bitirilir sevgide paylasa paylasa cogalir seni aramiza davet ediyorum kendine iyi bak

Benim çocukluğum o kadar güzel geçti ki,:1hug:
Herhangi bir gün olabilir.sırnaşık şey
Ah keşke geri gelsetatlicadiarzu

Çok güzel bir çocukluk dönemi geçirdim. Çok şükür! Düşününce bir gün bile seçemiyorum. Herhangi bir günü yeniden yaşayabilirdim fark etmez!!!naniknaniknaniknanik

sana katılıyorum canım....bende babamı o kadar özledimki,1 dakika bile yeterdi...senağlamasenağlamasenağlama
tanrım sabır versin...

etetettesh5.gif

Bende aynı şeyi isterdim ama o günlere döndüğümde yine 3 yaşında olcağım için yine lanet olsun ki hatırlamayacağım.şimdiki aklımla dönebilir miyim?senağlamasenağlama

Bende aynı şeyi isterdim ama o günlere döndüğümde yine 3 yaşında olcağım için yine lanet olsun ki hatırlamayacağım.şimdiki aklımla dönebilir miyim?senağlamasenağlama

canim ya uzulme

Back