Çocuklu erkeklerle evlenen bayanlardan fikir istiyorum

Boşanmış ve de çocuklu erkeklere bu kadar öcü gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum. Boşanmanın hızla arttığı bir zamanda böyle düşüncelerin ilkel ve aşağılayıcı olduğunu düşünüyorum. Erkekler kadar kadınların da ne yazık ki içlerinde geçimsiz, problemli olanları var. Bu gerçeği göz ardı edip bütün günahı etkenlerin sırtına yüklememek lazım.

Sevgili konu sahibi; acele etmemenizi tavsiye ederim. Yaşınız çok genç. Çok mutlu da olabilirsiniz tam tersi de. Sevgiliniz de yorucu bir ilişkiden çıktığı için toparlanması konusunda kendisine de zaman tanıyın. Eşiyle belki sağlam bir dostlukları olabilir bilemeyiz. Biz de -Allah korusun ama- eşimle ayrılsak kadın erkek ilişkisinden daha sağlam kurduğumuz dostluğumuz sebebiyle günlük konuşmalar yapabiliriz. Kızının her gün resmini işlemesinde ya da gönderilmesinde bir tuhaflık göremiyorum. Belki de oldukça medeni bir şekilde kırıp dökmeden, sağlıklı bir ayrılık geçirdiler. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.

Benimde eşimin ilk evliliğinden bir tane oğlu var ama sizden farklı benim de çocuklarım var ama eski eşiyle görüşmüyor ve ben nasıl biri olduğunu bile bilmem bi kez konuştu benimle sadece kapattı konuyu birdaha konusunu bile açmadı zaten evlenmiş gitmiş kadın oğluyla da aracılıklı telefonla görüşüyor yurt dışında yani biz gayet mutluyuz sizin görüştüğünüz kişi bence hala eski hayatından kopamamış eşinden ve evladından bi özlem var içindeki boşluğu sizinle dolduruyor gibime geliyor zaten çok uzun bi süre olmamış ayrıldığı evlenseniz bile sorun yaşanır bence yani bu çocuğun okulu olacak müsamereleri olacak vs vs ... eşiyle Yanyana çok gelecek ve hep aklınız kalacak allah muhafaza aklınızı kaybedersiniz

Bak 6 ay çok koşa bi süre ben şahsen yarabandı olduğunuzu düşündüm emin olmamakla beraber tabiki yaşayan sizsiniz ama şurda bi sıkıntı var eski karısıyla eski günlerle ilgili bi konuşma geçmiş görünen oki hala sindirememiş bazı şeyleri erkekler çok acımasız benim bi arkadaşımın başına geldi arkadaşımla görüşürken eski eşle barışmış güya çocuklar için yanlız senin sevgilidede anlattığın kadarıyla hala bitmemiş bişiler var bence uzaklaşmanda çok büyük fayda var üstelik çok gençsin ve çocuklu bi adamla evliliğini idam ettirmen çok zor evlat sevgisi çok başka onu eşinden anandan babandan bile üstün tutuyosun şuan canım cicim zamanları yarın evlilik girsin evladına olan düşkünlüğü seni rahatsız Edicek bazen eşler bile kendi çocuğunu birbirinden kıskanabiliyo tabi kendi canı olduğu için oluru oluyo bence siz çok çekersiniz duygusal anlamda adam dünya iyisi olsa bile bence bi oturun iyi düşünün derim

Bende çocuklu biriyle evlendim ama mutluyum bnde kıskancım ama hiç bir şekilde eski eşiyle konusmuyo görünce yolunu bile değişiyor ama senin esin olacak kişinin seni dış kapının dış mandali sanması kötü birsey

Çocuk çok küçük direk çocukla muhatap olamayacağı için mecbur konuşuyor onunla da konuşma deme hakkına sahip değilim. Sizinkinin çocuğu kaç yaşında?

Yahu 24 yaşında gencecik kızsın. Çocuklu adamla ne işin var? Benim 30 yaşındaki evlenmemiş arkadaşlarım bile bakmıyor evlenip boşanmış adamlara, hele ki çocuğu olacak. Niye kendini baştan sıkıntılı bir ilişkiye sokacaksın?

Siz olmazsanız bu adam karısı ile barışır...yazdiklarinizdan bunu çıkardım...

Bekar olsam yada boşanmış çocuksuz bir kadın olsam, boşanmış çocuklu bir adamla evlenmezdim....

sadede şartlar aynı ise yani bende çocuklu bir kadin olsaydim evliliği düşünürdüm....

Açıkçası sizdeki cahil cesareti....

Gencecik yaşına yazık etme evlenme sakın dengi dengine herşey bende evlenip ayrıldım çocuğum yok eşimin ilk eşinden bir oğlu var şimdi bizimle kalıyor ben 3 yıllık evliyim ve çocuğumuz yok doktora gittik normal yoldan imkansız görünüyor ve her tartışmada eşim çocuk istemediğini söyleyim tedaviye gitmiyor ben evlenirken sevap olur benimde bi çocuğum olur diye düşündüm ama ne umdum ne buldum o oğluyla oynarken öyle zoruma gidiyorki bana anneliği çok görüyor .

neden öyle söylediniz?

Bir tanıdık var iki yaşlarında kızları var. Ayrılar. Çocuğun annesini tanıyorum ben. Hata oğlumda barışmalarını çok istiyorum diyor. Yeni gelin kabul etmez şimdilik.

Neler olmuş merak ettim. Bu arada bende boşanacağım. Eşim tekrar evlenirse kıza üzülürüm.

siz de kendinize yazık etmeyin
evlenirken konuşmamış miydiniz çocuk istediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…