Nerden anladınız ve kaç yıllık evlisinizCocuklu adamla evliyim ve Ben mutluyum ama siz bu adamla mutlu olamazsiniz
Yol yakinken ayrilin derim ben
Bekarım evetSen bekarmisin kesinlikle cok zor cocuklu bi erkekle olmak omur boyu eski karisi hayatinda olacak
24 yaşındayım. Evet doğru anladınızBence bunu kaldırabilecek yapıda biri değilsiniz. Aşırı kıskancım diyorsunuz. Kıskanç olmayan insan bile işin içine eski eş girince bi huzursuz olur, siz hiç yapamazsınız. 6 ay olmuş daha çok yeni. Yaşınız kaç? Evlenmeyi çok istiyorum demişsiniz. Bir de adam boşanalı 1 sene olmuş, boşandıktan 6 ay sonra başladınız yani doğru mu anladım?
Acele etmeyin derim. Yaşınız da küçük. Yanlış bir karar vermeyin.24 yaşındayım. Evet doğru anladınız
Laflarınıza dikkat edin ne ben bir herifin peşine koşuyorum ne de o kız peşinde. Olayların iç yüzünü bilmeden yorum yapıyorsunuz adamla ilgili bir sıkıntı yok. Benim sorum eski eş kişisiyle alakalı idi.O eski eş hep hayatında olur.zırt pırt çocuk için arar söyleyeyim .ben bu tip durumlarda kadın evlenmediyse evlenmeyin derim
Yaşın kaç bekar çocuksuz çok adam var.kafanı kullan yoksa çekersin
Adam karısıyla hep konuşcak belki barışırlar hem .neden hemen boşanmış heriflerin peşine düşüyorsunuz?2 yaşında çocuk .belki barışcaklar hem ona koca olamamış sana mı olucak ?senlede evlenir bir çocuk yapar boşar kalırsın çocuğunla.o adamda vicdan olsa el kadar bebeği bırakıp kız peşinde koşmaz.aklını başına al bitir bu ilişkiyi .
Hepsini düşündüm tabiki kıyas yapmaya hakkım olmayacak çünkü o çocuk babasından uzakta büyüyecek benimkilerin yanında olacak. Gelir kalırsa da sıkıntı yok. Eski eş kişisini kıskanmadan edemiyorum sadece.Kendi çocuğun olduğunda sürekli kıyas yaparsın. Elinde olmadan kıskanırsın, belki ilk eş evlnmek ister, senin eşin kuzınj yanına almak ister. Herşryi ölç biç. Katlanabileceksen kalkış bu işe. Çok çok zor .
Sen aralarından çık bakalımLaflarınıza dikkat edin ne ben bir herifin peşine koşuyorum ne de o kız peşinde. Olayların iç yüzünü bilmeden yorum yapıyorsunuz adamla ilgili bir sıkıntı yok. Benim sorum eski eş kişisiyle alakalı idi.
Herşeyden önce dürüst değil. Orda sınıfta kaldı. Kıskanç bir insana yalan söylemek o insanın psikolojisini, güvenini, inancını yıkar. Yoksa hergün onlarca kadın çocuklu bir adamla evleniyor. Benim bir tanıdığım da yaptı. İlk günden beri hep dürüsttür adam ben de çok beğenirim kişiliğini. Düzgün biri. Çocuğuna da iyi bir baba.ama mesela onlarda eski eşle görüşme asla yok, kötü ayrilinmis kadın başkasıyla evli çocuğa babaanne bakıyor. sizinkiler çok samimi geldi bana. Çocuk büyüyünce de anne babasını surekli bi arada görmek isteyecektir yavrum. Siz ise evde bekleyen olacaksınız. Çok büyük fedakarlık! Bunu yapabilrceginizden emin olun. Yoksa birden fazla kişi mağdur olacakMerhaba hanımlar forumda okuduğum bir çok konu da mutsuzlukla sonuçlanıyor böyle evlilikler ama mutsuz oldukları için derdini anlatmak için mi hep mutsuz olanları okuyorum bilmiyorum. Hiç mi güzel devam etmez böyle evlilikler merak ediyorum..
Kendimden bahsedeyim benden 8 yaş büyük biriyle görüşüyorum 6 aydır ve bir sene önce boşanmış kendisi bir tane küçük çocuğu var 2 yaşında. Çok güzel bir şekilde başlamıştı ilişkimiz büyük bir aşkla ilk başta çocuğu olması kafamı çok kurcaladı ama duygularıma engel olamadım herkes yakalayamıyor çünkü. Çocuğu ve eski eşi uzaktalar arada bir soruyordum özlemiyor musun kızını hiç anlatmıyorsun bana diye kısa cevaplar veriyordu o konuda hep. Benimde kafama takılıyordu çocuğuna soğuk mu acaba neden böyle ya bizim çocuğumuz olursa onada mı soğuk olur diye.. Geçenlerde telefonunu karıştırdım eski eşiyle hergün yazıştığını gördüm hergün bebeğin resimlerini istiyor ve aşırı özlüyormuş kızı için çok güzel şeyler yazmış ve eski eşiyle de geçmişe dönük bir konuşmaları olmuş. Detay vermeyeceğim ama okuduktan sonra çok kötü oldum ağlamaya başladım o geldi ve okuduğumu anladı açıklama yaptı dinlemedim bir iki gün çok kötüydüm. O güne kadar hiç konusunu açıp beni karıştırmamıştı onlarla ilişkisine haklı olarak bir kez bile problem olmamıştı eski eşi. Durumu konuştuğum kişiden bir iki yaş büyük teyzeme olduğu gibi anlattım boşansa aynı şekilde ilişkiyi sürdüreceğini ve konuşmalardada hiç birşey olmadığını benim abarttığımı söyledi. Bu arada attığı toplu mesaja bile takıldım madem konuşacak çocuk dışında konuşmasın istiyorum ama abartıyor muyum bilmiyorum. Şuan aramızda ki o problemi atlattık gibi. Benim çok kıskanç olduğumu bildiği için beni hep uzak tuttuğunu söyledi. Onu hala çok seviyorum ve onunda sevgisini bana bakarken gözlerinde görebiliyorum. Onunla evlenme isteğim çok fazla ama bu evlilik nasıl sonuçlanır kestiremiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var..
Yalan bana hiç söylemedi yani şimdiye kadar ben yakalamadım öyle birşeyini. Sadece sessiz kaldı o konu da arada bir soruyordum konuşuyor musun diye evet diyordu o kadar bu sıklığı tahmin etmemiştim ben kıskandığımdan çokta soru sormuyordum kötü oluyordum sonra. O da bildiği için kısa kesiyordu. Huyunu bende çok beğeniyorum Ananem ve teyzem gördü konuştu onunla ilk izlenim güzeldi yani. Ben sadece arada kaldım önümü göremediğim içinHerşeyden önce dürüst değil. Orda sınıfta kaldı. Kıskanç bir insana yalan söylemek o insanın psikolojisini, güvenini, inancını yıkar. Yoksa hergün onlarca kadın çocuklu bir adamla evleniyor. Benim bir tanıdığım da yaptı. İlk günden beri hep dürüsttür adam ben de çok beğenirim kişiliğini. Düzgün biri. Çocuğuna da iyi bir baba.ama mesela onlarda eski eşle görüşme asla yok, kötü ayrilinmis kadın başkasıyla evli çocuğa babaanne bakıyor. sizinkiler çok samimi geldi bana. Çocuk büyüyünce de anne babasını surekli bi arada görmek isteyecektir yavrum. Siz ise evde bekleyen olacaksınız. Çok büyük fedakarlık! Bunu yapabilrceginizden emin olun. Yoksa birden fazla kişi mağdur olacak
Döneceği varsa dönsün tabi bebek daha önemli. Onu da teklif ettim öyle olsa boşanmazdık dedi. Evlenmek tabiki istiyor boşanan o olduğu için onun ailesi sıkıntılı o bizden bir iki kişiyle tanışmıştı.Sen aralarından çık bakalım
Karsına döner o ufacık bebeği var
Boşa umutlanma bence o iş olmaz
Gerçekler bunlar üzgünüm
Üzülme sonra diye yazdım
O karısıyla tabi konuşur her gün konuşuyormuş zaten .
Evet peşindesin .adam sana evlenicez dedi mi aileyle tanıştın mo ?senin sıfatın ne önce yerini bil .kaç aydır adamın hayatındasın daha adı konulmuş birşey yok.adam çocuğunu özlüyor her gün eşiyle konuluyor sen kıskanıyorsun .durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?