siz eski eşmisiniz adam olmuyorsa bitirir ne var bunda evliliği devam ettirmek için çocuk bahanesinin arkasına sığınmamış en azından. ama konu sahibi gencecik kız bence de uzak durmalıO eski eş hep hayatında olur.zırt pırt çocuk için arar söyleyeyim .ben bu tip durumlarda kadın evlenmediyse evlenmeyin derim
Yaşın kaç bekar çocuksuz çok adam var.kafanı kullan yoksa çekersin
Adam karısıyla hep konuşcak belki barışırlar hem .neden hemen boşanmış heriflerin peşine düşüyorsunuz?2 yaşında çocuk .belki barışcaklar hem ona koca olamamış sana mı olucak ?senlede evlenir bir çocuk yapar boşar kalırsın çocuğunla.o adamda vicdan olsa el kadar bebeği bırakıp kız peşinde koşmaz.aklını başına al bitir bu ilişkiyi .
Hemde çok istiyor. Seve seve kabul ederim eski eşiyle görüşmeyecekse..Adam yeni bi cendereden cıkmış tekrar evlenmek istiyor mu ? Çok büyük sorumluluk 2 gün sonra kadın başkasıyla evlenip çocuğa siz bakın derse nasıl kabul edeceksin ?
Çok deşifre etmek istemiyorum o mesajları ama şunu hatırladın mı bu böyleydi falan. Birde hep sevgi ve saygı çerçevesinde kalacaklarmış çocuk için falan filanBende cocuklu adamla evliyim. Ama esim birkez olsun eski karisiyla yazismadi, eskiye dönuk konusmadi. Ondan bahesidilince eli ayagi titrer. Rengi gider. Okadar bikmis yani.
Eskiye donuk konusmayi biraz acsan , ne yazismislar? Ona gore cevap vereyim.
Sizinle duygularini paylasmamasi , eski esiyle eski gunleri konusmasi hic normal degilNerden anladınız ve kaç yıllık evlisiniz
Yani isterseniz ozelden yazabilirsiniz. Ama sunu soyleyim eskiyi acmak hayra halamet degil...Çok deşifre etmek istemiyorum o mesajları ama şunu hatırladın mı bu böyleydi falan. Birde hep sevgi ve saygı çerçevesinde kalacaklarmış çocuk için falan filan
Değilim .bir tarafı savunmak için o tarafa ait olmak gerekmezsiz eski eşmisiniz adam olmuyorsa bitirir ne var bunda evliliği devam ettirmek için çocuk bahanesinin arkasına sığınmamış en azından. ama konu sahibi gencecik kız bence de uzak durmalı
Bence yakma kendini ama sen bilirsinDöneceği varsa dönsün tabi bebek daha önemli. Onu da teklif ettim öyle olsa boşanmazdık dedi. Evlenmek tabiki istiyor boşanan o olduğu için onun ailesi sıkıntılı o bizden bir iki kişiyle tanışmıştı.
Niye bosanmayacakmisiz pardon??Değilim .bir tarafı savunmak için o tarafa ait olmak gerekmez
Aksine bekar biriyim
Ben çocuğu düşündüm.bu bahane değil çocuğu olan boşanmasın en azından büyünce boşansın.babasız çocuk büyütmek kolay değil.ne demek olmuyorsa bu kadar basit değil hanfendi?
Sen boşanmış birine aşıksın heralde anlamaman normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?