Çocuklu erkeklerle evlenen bayanlardan fikir istiyorum

siz eski eşmisiniz adam olmuyorsa bitirir ne var bunda evliliği devam ettirmek için çocuk bahanesinin arkasına sığınmamış en azından. ama konu sahibi gencecik kız bence de uzak durmalı

eski eşiyle yazışmalarını okudum çocuk dışında eskilerle ilgili de konuşmuşlar demişsiniz. bu nokta önemli. belki de hala aralarında çocuk dışında bir bağ var.sadece çocuktan dolayı değil bu sebeple de iyi düşünün. yarın birgün biz barıştık kusura bakma şeklinde cümleler duyabilirsiniz sevgilinizden.

Benim eşimin bir kızı var evlendik ama benim de bir kızım var
Eger cocugum olmasaydı göze alamazdım bir çocugun sorumlulugunu
Tecrübem ve o hissiyatım var o nedenle şuan zor olmuyor

Adam yeni bi cendereden cıkmış tekrar evlenmek istiyor mu ? Çok büyük sorumluluk 2 gün sonra kadın başkasıyla evlenip çocuğa siz bakın derse nasıl kabul edeceksin ?

Bende cocuklu adamla evliyim. Ama esim birkez olsun eski karisiyla yazismadi, eskiye dönuk konusmadi. Ondan bahesidilince eli ayagi titrer. Rengi gider. Okadar bikmis yani.
Eskiye donuk konusmayi biraz acsan , ne yazismislar? Ona gore cevap vereyim.

Çok deşifre etmek istemiyorum o mesajları ama şunu hatırladın mı bu böyleydi falan. Birde hep sevgi ve saygı çerçevesinde kalacaklarmış çocuk için falan filan

Nerden anladınız ve kaç yıllık evlisiniz
Sizinle duygularini paylasmamasi , eski esiyle eski gunleri konusmasi hic normal degil
Sizi uzmek icin soylemedim ama cocuklu ikinci evlilik zordur, iki tarafa da cok is duser , es adayiniz bunun altindan kalkabilecek biri gibi gozukmuyor anlattiklariniza dayanarak soyluyorum bunu
Cocuk varsa eski es ile her daim konusmasi gorusmesi gerekiyor ancak bunu sizin bilginiz dahilinde yapmali ve konu sadece cocuk olmali , oturup da eski gunler yad ediliyorsa o adam evlilige hazir degilfir

Bosanma sebebi onemli. Msjlarda ne konustuguda onemli. Beklentileriniz onemli.

24 yasinda olsam ben yapamazdim.

Çok deşifre etmek istemiyorum o mesajları ama şunu hatırladın mı bu böyleydi falan. Birde hep sevgi ve saygı çerçevesinde kalacaklarmış çocuk için falan filan
Yani isterseniz ozelden yazabilirsiniz. Ama sunu soyleyim eskiyi acmak hayra halamet degil...

Taşlanırmıyım bilmem, ama ben boşanmış biriyle evlenmezdim . Kadınların boşanıp tekrar evlilik yapmasını uygun buluyorum kesinlikle .ama bir söz vardır karısından boşanan adamdan hayır gelmez diye (istisnalar ,mecburiyetler hariç tabi) he öyle bir şey düşünürsem, öncelikle neden boşandığını öğrenirim,araştırırım ..
Anlaşamadık diye kestirenler genelde ;sorumsuz , eve bakmayan , şiddet uygulayan tiplerdir ..

Uğraşmazdım. Sonuçta eski eşi her zaman aranızda olcak her zaman iletişimleri olacak çünkü çocuk var. Daha 2 mesajda bunu atlatamadıysan hiç evlenmek gibi bir hata yapma.

Tüm arkadaşlara katılıyorum.Eski muhabbetleri acmak ayrilmaniz için yeterli.

Bunu haricinde benim için boşandıktan sonra 6 ay yeni bir ilişki için cok erken, çocuklu bir erkegin hiç evlenmemiş bayanla evlenmesini uygun bulmam, yaşınız küçük vs vs..hadi bunlar kişiye göre değişir.ama eskiden konuşulduysa bitmeyen, özlenen bir şeyler var demektir.

İnsanlar nelere alışıyor.cok gencsiniz.mantikli davranın. gerekirse acinizi çekin.yolunuza bakin derim..Hayatınız boyunca aklınızda soru işaretleri olacak gibi..bu sekilde evlilik yoluna girilmez, girilse de pek hayır gelmez..

Mutlu olmanız dileğiyle.

Sevgiliniz bosandiktan 6 ay sonra sizinle iliskisine başlamış. Size nasıl geliyor bilmiyorum ama bana oldukça egreti geliyor.
Eski esiyle görüşmeden kiziyla iliskisini surdurmesi imkansız. Benim de annem babam ayrılardi; ki babam bizi çok az arayip sorardı. Yeniden evlenmisti çünkü. Ve yeniden çocukları olmuştu. Ve ikinci eşi bizle ve annemle gorustugunde sikinti çıkarıyordu. Şükür annem bizi kimseye muhtaç etmedi, ama benim hakkım olup da benim değilde o kadinin ve cocuklarinin boğazından geçen tek lokmaya yasadiklari tek bir mutlu ana razı değilim. Olmadım, olmayacağım da
Diyeceğim şu ki, ben sevgilinizi zaten hatali gördüm. Bosandiktn 6 ay sonra yeni bir ilişki çok gereksiz. Bununla beraber, beni yanlış anlamayin ancak siz dis kapının dış mandalisiniz. Sevgilinizin bir cocugu var. Ve cocugunun bir annesi var. Siz, çocuk sebebiyle tabiki, hiç bir zaman bu noktadan öteye geçemezsiniz. Geçerseniz de zaten baskalarinin hakkina giriyorsunuzdur, benim gibi başta size olmak üzere razi olmayan boynunuza ve vicdaniniza yuk insanlar vardır demektir.
Çok çok iyi dusunun derim. Yarın sizin cocugunuz olduğunda neler hissedeceksiniz? İki farkli yerlerde iki çocuk da hasta olduğunda ne olacak? Eşiniz gitse yedirebilecek misiniz? Peki sizin cocugunuzun yanında kalsa ilk cocugun hakkiyla ne yapacaksiniz?
Dilerim hakkınızda hayirlisi olur.

siz eski eşmisiniz adam olmuyorsa bitirir ne var bunda evliliği devam ettirmek için çocuk bahanesinin arkasına sığınmamış en azından. ama konu sahibi gencecik kız bence de uzak durmalı
Değilim .bir tarafı savunmak için o tarafa ait olmak gerekmez
Aksine bekar biriyim
Ben çocuğu düşündüm.bu bahane değil çocuğu olan boşanmasın en azından büyünce boşansın.babasız çocuk büyütmek kolay değil.ne demek olmuyorsa bu kadar basit değil hanfendi?
Sen boşanmış birine aşıksın heralde anlamaman normal.

Bence yakma kendini ama sen bilirsin

Niye bosanmayacakmisiz pardon??
Ben cocugum varken bosandim , cocugumu hir gur kavga icinde , mutsuz anne babayla yetistirip mutsuz bir insan yapmaktansa bosandim gayet de mutlu bir cocuk buyuttum
Burada tonla kadin , cocuklar yuzunden bosanmayan ailelerin cocuklari ve hep yaziyorlar kavga icinde buyutmeyin cocuklarinizi , keske anne babamiz bosandaydi da bunlari yasamasayfik diye
Birgun anne olunca anlarsiniz bir cocugun huzurlu , mutlu bir yuvada yetismesi gerektigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…