Çocuklu erkeklerle evlenen bayanlardan fikir istiyorum

İnşş anne olup babasıyla birlikte büyütürüz
Ben senin için yazmadım
Herkes senin kadar şanslı olmayabilir

Onun daha öncesinden bir evliliği oldugunu ve bu evlilikten birde çocugu oldugunu biliyorsun..bunu bilerek ya durumu böyle kabul edeceksin..yada bitireceksin..ayrılık eşler arasında oluyor ama çocuk varsa asla olmuyor aslında..ne olursa olsun çocuktan ayrılınmaz..o ikisininde çocugu çünkü..maddi manevi her an anne baba bir arada olacak..olmak zorunda..sizin bir çocugunuzda olsa bu durum degişmeyecek eşiniz için..çünkü o ikisininde babası olacak..ama siz bir çocugun annesi olacaksınız..o yüzden bunu asla anlayamazsınız..sizinde bir çocugunuz olsaydı bunu daha iyi anlardınız..bu evlilik işiniz zor o yüzden..bu yükü kaldırabilirim dersen kalkış..ama yok kıskanırım dersen hiç uzatma bile..çünkü böyle bir hakkın yok..onların görüşmelerine karışma gibi..

Bekar bir genc kiz neden kendine bunu layik görür anlamiyorum.Kendin gibi evlilik yapmamis birini bul.Adam daha cok yeni ayrilmis kafasini dinlesin üzerinden 2yil gecsin.Cocuguda varmis belki barisirlar.ki insallah öyle olur bir yuva kurtulur.Siz daha cok gencsiniz bu cetrefilli isler yerine hic yazilmamis bir hikaye yazin.Cok mutlu olun

Konu sahibi merhaba,ben daha önce cocuklu birisiyle sevgili olmustum,hatta çocuklarıyla da tanışmıştım,cocuklar beni cok sevmisler babalarina benle evlenmelerini söylüyorlarmış hatta. Birlikte yemek falan yemiştik. Sonra ne mi oldu bana ben mahkemelerde süründüm,o rezaletleri bir daha cekmek istemiyorum,kendimi evlilige hazir hissetmiyorum falan dedi. Neden evlensin ki bir defa evlilik kazığını yemiş afedersin. Ben bu belirsizlige 3 4 ay tahammul edebildim ve en sonunda kibirime ve isteklerime yenilerek cok büyük bir kavga ile ayrıldım. Sen kimsin ki benle gezceksin tozcaksin flort etcez ama evlenmicez sen beni oyalayamazsin vs vs ama ne laflar o zamanlarda 23 yaşındaydım cok zor zamanlar geçirdim ve ayrıldım. Su anda evliyim,mutluyum genel olarak ve iyiki onunla evlenmemisim diyorum.Bu arada bende kiskancim,ve o kisi benimle barışmak istemiş cocugu söyledi ama benim sevgilim oldugunu duyuncw üzülmüş efkarlanmis ve sigara yakmış hooooooooşşttttt. Oh iyi oldu iyiki de olmamış gerizekali bücürük. Oyle bir düğünüm oldu ki etraftaki herkes kiskancliktan basur oldu. Beni sevmeyen gebersin.
Demem o ki ileride cok yıpranırsın söyleyim sana
Eski karisiyla o kadar cok konuşması anormal. Bu yollardan gectim seni iyi anlarım

Kesinlikle katılıyorum ben ve kardeşimde o çocuklardan biriydik. Kimse yuvası yıkılsın istemez ama öyle bir ortamda çocuk büyütmek daha kötü. Biz boşanın yeter artık diye yalvarır olmuştuk..

Kesinlikle katılıyorum ben ve kardeşimde o çocuklardan biriydik. Kimse yuvası yıkılsın istemez ama öyle bir ortamda çocuk büyütmek daha kötü. Biz boşanın yeter artık diye yalvarır olmuştuk..
E evlensin o zaman senle neyi bekliyor anlamadık
Yüzük bile takmamış daha
Bu bebek daha bebek
Nerden biliyorsun hem kavga dövüş ayrıldıklarını?
Baksana her gün konuşuyorlarmış
Kavga dövüş ayrılan her gün konuşmaz

Ben kendi ailemden örnek verdim milana22 hanımın yorumuna. bu durum benim konumla ilgili değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendi ailemden örnek verdim farklı bir yoruma bu durum benim konumla ilgili değil
Yani böyle birşey olduğunu düşünüyorsan bence değil öyle olsa her gün konuşmazlar
Zaten bana göre sık sık konuşmaları saçma
Sen varsın hayatında senle ortada birşey yok
Ufak bir bebeği var
Neden sormuyorsun biz ne olcaz diye
Adamın sana verdiği bir söz yok birşey yok
Sen geleceği düşünüyorsun
Valla bilmiyorum ben realist bir tipim
Ben uyarıyorum bu adamın senle bir niyeti yok o yüzden çık aradan seni terk etmesini bekleme
Onlar barışsın o çocuk babasıyla büyüsün
24 yaşındasın kendine uygun bir adam bul sev sevil .hayatı bu kadar zorlaştırmayın ya.
Sonra çocuklar perişan oluyor .

neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Sanki aralarına ben girmişim ben ayırmışım gibi bir yorum ya şaka mısınız gerçek misiniz bilmiyorum. Bir evlilik yürütülememiş ve bitmiş tekrar bir araya gelebilecek olsalar zaten ben durur muyum böyle bir şeyi ne kendime ne onlara ne çocuğa yaparım. Mutlu mesut yaşayan insanlar ise neden ayrılıyorlar küçük bir bebekle bir şeylere tahammül kalmamış iki tarafta ki bitmiş. Yani yazıyorum ama boşa yazıyorum gibi. Ben fikir almak için açtım konuyu onunla benim aramdaki en ufak bir şeyden bile bahsetmedim. Nerden biliyorsunuz birbirimizin yanında önce ailelerden dolayı nasıl bir araya geleceğiz diye gözleri dolan insanlarız nasıl birşey yaşadığımızı bilmeden ne kadar kolay konuşuyorsunuz. Lütfen yorum yapmış olmak için yapmayın.

E bende diyorum adam alsın seni niye evlenmiyor 6 ay olmuş niye söz yok nişan yok.
Böyle senelerce gidersin olanda sana olur kimseye olmaz
Burdaki kadınların gazına gelme .burda pembe yorumlar anca seni anlık mutlu eder
Madem seni çok seviyor bassın nikahı görelim
Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun
Soru çocuklu adamlarla evlenen bayanlardan fikir istiyorum
E sen nişanlı bile değilsin bu adamla asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun.2 yaşında bebek var ortada her gün eski eşiyle konuşan bir adam
Valla iki kadınıda götürür Yani hiç anlamazsın bile
Senin sıfatın ne sözlü müsün nişanlı mısın?adam öylesine takılıyor mu senle?
O göz yaşlarına kanma.lafa değil icraata bakıcaksın denemişler bu adam senin için bu hayatta ne yaptı da sen kör kütük aşık oldun.biraz akıl ya biraz mantık yani.sonra evlendim olmadı boşan bu işler böyle kolay değil.o küçücük kalbi kırık çocuklar yetişiyor var benim öyle arkadaslarım seni topa tutardılar burda olsalar.ben olsam ya sen git eşinle ol ufak bebeğin var derim .takmışsın anlaşamamış anlaşamamış eee srnle anlaşıcak mu bakalım?
Sana çok aşık dimi hıhı doğrudur
Valla canım 1 yaşındaki çocuğu bırakıp gidenden kimseye koca olmaz o kadar
Yok illa kendimi batağa sokucam diyorsan buyur sok burdaki çok medeni ablaların sana yardım eder.

Son düzenleme:
Onun ailesi durumu hazmedemedi çünkü henüz onlar bize engel. senin dediğin gibi biri olsa benim ailemden kimseyle tanışmamış olurdu.

Onun ailesi durumu hazmedemedi çünkü henüz onlar bize engel. senin dediğin gibi biri olsa benim ailemden kimseyle tanışmamış olurdu.
Ailesi istemiyor çünkü eski eşle barışmasını istiyorlar işte
Anlamıyor musun sen?
Yok ben bu kadar saflığa kızıyorım arkadaş ya
Adam koca adam size ne ya ben bu kızı alıyorum der alır aile maile dinlemez
Ben bile dinlemiyorum seviyorum ben bu adamı bitti saygı duyacaksınız diyorum bu Yani zor değil
Adam seni oyalıyor bi yandan eski karısıyla her gün msjlaşıyor .yani yok ya neyse bildiğini yap bu işin sonu yok
Gerçek bunlar kusura bakma hoşuna gitmedi diye duymak istediğin şeyleri söylemem
Adam ikili oynuyor seni kaybetmemek için aile maile diyor.e ne olcak senin ailenle tanıştıysa kendi seni tanıştırmıyor bile
Bu kadar basit bu kadar krişe yalanlar inanan kadınlar yalnız büyüyen çocuklar
Hep aynı şeyler sonra neden ben mutsuzum?mutsuzluk insanın elinde.biraz mantık biraz akıl zor değil..

"Eski eşi" değil ne yazık ki. "Eski eşi" olsa sorun olmazdı. "Çocuğunun annesi" her zaman her konuda görüşecekler. Çocuklarına doğum günü partileri yapacaklar. Okulundaki törenlere gösterilere katılacaklar. Çocuk sizde de kalacak. Maddi ihtiyaçlarını karşılayacak baba olarak vb.

Kaldiramayacaksaniz hiç bulasmayin.

Evlenme canım. İlk eşi, cocuklari, nafaka, tel muhabbetleri vs herşey seni bitirecek.

Şimdi seviyorum dersin ama dertler üst üste gelince çok pişman olursun.

Ben cok kiskanc biriyim ve asl boyle bi durumu kaldiramam bence sizde oylesiniz.evet seviyorsunuz ama ileride cok sorun olur

Yanii benim sorduğum soru nerde sizin olayı çektiğiniz yer neresi? Kısa kısa basit basit cevaplar vermeye çalışıyorum ama yok. İsim soyisim de vereyim aile yapısını herşeyini anlatayım isterseniz kafanızda kurup kurup yazıyorsunuz hiç birşey bilmeden. Madem bu kadar tecrübelisiniz aile rızası olmadan yapılan evliliklerinde iyi gitmediğini bilirsiniz. Seviyorum evlendimle bitmiyor herşey. Benim duymak istediklerimi yazın demiyorum ki öyle olsa konuyu farklı açardım ama siz aldınız başka yere götürdünüz zaten..

Ne farklı canım?
Aile istemiyor seni işte
Yalan mı sen söyledin
Neyse cevap verme ben yoruldum anlamıyorsun dene gör bir musibet bin nasihatten iyidir
Aile onayı almadan evlenip mutlu olan tonla insan vat dünyada sen kötülere denk gelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…