İnşş anne olup babasıyla birlikte büyütürüzNiye bosanmayacakmisiz pardon??
Ben cocugum varken bosandim , cocugumu hir gur kavga icinde , mutsuz anne babayla yetistirip mutsuz bir insan yapmaktansa bosandim gayet de mutlu bir cocuk buyuttum
Burada tonla kadin , cocuklar yuzunden bosanmayan ailelerin cocuklari ve hep yaziyorlar kavga icinde buyutmeyin cocuklarinizi , keske anne babamiz bosandaydi da bunlari yasamasayfik diye
Birgun anne olunca anlarsiniz bir cocugun huzurlu , mutlu bir yuvada yetismesi gerektigini
Kesinlikle katılıyorum ben ve kardeşimde o çocuklardan biriydik. Kimse yuvası yıkılsın istemez ama öyle bir ortamda çocuk büyütmek daha kötü. Biz boşanın yeter artık diye yalvarır olmuştuk..Niye bosanmayacakmisiz pardon??
Ben cocugum varken bosandim , cocugumu hir gur kavga icinde , mutsuz anne babayla yetistirip mutsuz bir insan yapmaktansa bosandim gayet de mutlu bir cocuk buyuttum
Burada tonla kadin , cocuklar yuzunden bosanmayan ailelerin cocuklari ve hep yaziyorlar kavga icinde buyutmeyin cocuklarinizi , keske anne babamiz bosandaydi da bunlari yasamasayfik diye
Birgun anne olunca anlarsiniz bir cocugun huzurlu , mutlu bir yuvada yetismesi gerektigini
E evlensin o zaman senle neyi bekliyor anlamadıkKesinlikle katılıyorum ben ve kardeşimde o çocuklardan biriydik. Kimse yuvası yıkılsın istemez ama öyle bir ortamda çocuk büyütmek daha kötü. Biz boşanın yeter artık diye yalvarır olmuştuk..
Ben kendi ailemden örnek verdim milana22 hanımın yorumuna. bu durum benim konumla ilgili değil.E evlensin o zaman senle neyi bekliyor anlamadık
Yüzük bile takmamış daha
Bu bebek daha bebek
Nerden biliyorsun hem kavga dövüş ayrıldıklarını?
Baksana her gün konuşuyorlarmış
Kavga dövüş ayrılan her gün konuşmaz
Yani böyle birşey olduğunu düşünüyorsan bence değil öyle olsa her gün konuşmazlarBen kendi ailemden örnek verdim farklı bir yoruma bu durum benim konumla ilgili değil
neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Sanki aralarına ben girmişim ben ayırmışım gibi bir yorum ya şaka mısınız gerçek misiniz bilmiyorum. Bir evlilik yürütülememiş ve bitmiş tekrar bir araya gelebilecek olsalar zaten ben durur muyum böyle bir şeyi ne kendime ne onlara ne çocuğa yaparım. Mutlu mesut yaşayan insanlar ise neden ayrılıyorlar küçük bir bebekle bir şeylere tahammül kalmamış iki tarafta ki bitmiş. Yani yazıyorum ama boşa yazıyorum gibi. Ben fikir almak için açtım konuyu onunla benim aramdaki en ufak bir şeyden bile bahsetmedim. Nerden biliyorsunuz birbirimizin yanında önce ailelerden dolayı nasıl bir araya geleceğiz diye gözleri dolan insanlarız nasıl birşey yaşadığımızı bilmeden ne kadar kolay konuşuyorsunuz. Lütfen yorum yapmış olmak için yapmayın.Yani böyle birşey olduğunu düşünüyorsan bence değil öyle olsa her gün konuşmazlar
Zaten bana göre sık sık konuşmaları saçma
Sen varsın hayatında senle ortada birşey yok
Ufak bir bebeği var
Neden sormuyorsun biz ne olcaz diye
Adamın sana verdiği bir söz yok birşey yok
Sen geleceği düşünüyorsun
Valla bilmiyorum ben realist bir tipim
Ben uyarıyorum bu adamın senle bir niyeti yok o yüzden çık aradan seni terk etmesini bekleme
Onlar barışsın o çocuk babasıyla büyüsün
24 yaşındasın kendine uygun bir adam bul sev sevil .hayatı bu kadar zorlaştırmayın ya.
Sonra çocuklar perişan oluyor .
E bende diyorum adam alsın seni niye evlenmiyor 6 ay olmuş niye söz yok nişan yok.neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Sanki aralarına ben girmişim ben ayırmışım gibi bir yorum ya şaka mısınız gerçek misiniz bilmiyorum. Bir evlilik yürütülememiş ve bitmiş tekrar bir araya gelebilecek olsalar zaten ben durur muyum böyle bir şeyi ne kendime ne onlara ne çocuğa yaparım. Mutlu mesut yaşayan insanlar ise neden ayrılıyorlar küçük bir bebekle bir şeylere tahammül kalmamış iki tarafta ki bitmiş. Yani yazıyorum ama boşa yazıyorum gibi. Ben fikir almak için açtım konuyu onunla benim aramdaki en ufak bir şeyden bile bahsetmedim. Nerden biliyorsunuz birbirimizin yanında önce ailelerden dolayı nasıl bir araya geleceğiz diye gözleri dolan insanlarız nasıl birşey yaşadığımızı bilmeden ne kadar kolay konuşuyorsunuz. Lütfen yorum yapmamış olmak için yapmayın.
Onun ailesi durumu hazmedemedi çünkü henüz onlar bize engel. senin dediğin gibi biri olsa benim ailemden kimseyle tanışmamış olurdu.E bende diyorum adam alsın seni niye evlenmiyor 6 ay olmuş niye söz yok nişan yok.
Böyle senelerce gidersin olanda sana olur kimseye olmaz
Burdaki kadınların gazına gelme .burda pembe yorumlar anca seni anlık mutlu eder
Madem seni çok seviyor bassın nikahı görelim
Ailesi istemiyor çünkü eski eşle barışmasını istiyorlar işteOnun ailesi durumu hazmedemedi çünkü henüz onlar bize engel. senin dediğin gibi biri olsa benim ailemden kimseyle tanışmamış olurdu.
Yanii benim sorduğum soru nerde sizin olayı çektiğiniz yer neresi? Kısa kısa basit basit cevaplar vermeye çalışıyorum ama yok. İsim soyisim de vereyim aile yapısını herşeyini anlatayım isterseniz kafanızda kurup kurup yazıyorsunuz hiç birşey bilmeden. Madem bu kadar tecrübelisiniz aile rızası olmadan yapılan evliliklerinde iyi gitmediğini bilirsiniz. Seviyorum evlendimle bitmiyor herşey. Benim duymak istediklerimi yazın demiyorum ki öyle olsa konuyu farklı açardım ama siz aldınız başka yere götürdünüz zaten..Ailesi istemiyor çünkü eski eşle barışmasını istiyorlar işte
Anlamıyor musun sen?
Yok ben bu kadar saflığa kızıyorım arkadaş ya
Adam koca adam size ne ya ben bu kızı alıyorum der alır aile maile dinlemez
Ben bile dinlemiyorum seviyorum ben bu adamı bitti saygı duyacaksınız diyorum bu Yani zor değil
Adam seni oyalıyor bi yandan eski karısıyla her gün msjlaşıyor .yani yok ya neyse bildiğini yap bu işin sonu yok
Gerçek bunlar kusura bakma hoşuna gitmedi diye duymak istediğin şeyleri söylemem
Adam ikili oynuyor seni kaybetmemek için aile maile diyor.e ne olcak senin ailenle tanıştıysa kendi seni tanıştırmıyor bile
Bu kadar basit bu kadar krişe yalanlar inanan kadınlar yalnız büyüyen çocuklar
Hep aynı şeyler sonra neden ben mutsuzum?mutsuzluk insanın elinde.biraz mantık biraz akıl zor değil..
Ne farklı canım?Yanii benim sorduğum soru nerde sizin olayı çektiğiniz yer neresi? Kısa kısa basit basit cevaplar vermeye çalışıyorum ama yok. İsim soyisim de vereyim aile yapısını herşeyini anlatayım isterseniz kafanızda kurup kurup yazıyorsunuz hiç birşey bilmeden. Madem bu kadar tecrübelisiniz aile rızası olmadan yapılan evliliklerinde iyi gitmediğini bilirsiniz. Seviyorum evlendimle bitmiyor herşey. Benim duymak istediklerimi yazın demiyorum ki öyle olsa konuyu farklı açardım ama siz aldınız başka yere götürdünüz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?