Çocuklu erkeklerle evlenen bayanlardan fikir istiyorum

Aklı yinede o tarafa kaymış gibi eskiye dair konusmaları falan bence seninle ilişkisi var olmamalıydı..
Aklı eski karısında olabilir..
Haftada bir istesin resim hergün irtibat halindeler ve sana söylemiyor neden kıskanma diye asıl seni düşünse sana söyler gizliden görüp yanlış anlama diye bence Bi süre onunla evlilik fikrini rafa kaldır..

Değilim .bir tarafı savunmak için o tarafa ait olmak gerekmez
Aksine bekar biriyim
Ben çocuğu düşündüm.bu bahane değil çocuğu olan boşanmasın en azından büyünce boşansın.babasız çocuk büyütmek kolay değil.ne demek olmuyorsa bu kadar basit değil hanfendi?
Sen boşanmış birine aşıksın heralde anlamaman normal.
'Çocuğu olan boşanmasın' mantığını açıkcası ben de anlamakta zorlanıyorum.
Sanırım bekarsınız.
Anlaşamayan,birbirine sevgisi bitmiş ebeveynlerle büyümek ve sürekli aralarındaki çatışmaya şahit olmak çocuk için nasıl bir duygu? Bunu yaşamayan bilemez.Çocukluğum anne-babamın kavgalarıyla geçti, ailece mutlu olduğumuz anları hatırlamakta zorlanıyorum.
Bazen diyorum keşke birbirlerini tüketmelerindense ayrılsalardı ve ikisi de mutlu olsaydı. Özellikle annesini mutsuz,çoğu zaman ağlar halde görmenin bir çocuğun iç dünyasında yaptığı etkileri yazmaya kalksam sayfalar sürer.

İnsan başına her şey gelir ve şartlar nasıl gerektiriyorsa öyle hareket edilir.
Eşiyle anlaşamadığı ve mutsuz olduğu halde çocuklarının hatrına evliliğini zoraki devam ettirenler kendi mutsuzluklarına çocuklarını da ortak ediyorlar ne yazık ki.
Olaya bir de bu tarafından bakın isterseniz.
Genç bir arkadaşımız olduğunuzu düşünüyorum, bence böyle büyük laflar etmemek lazım hayatta.
Umarım siz ilerde bu tip çetrefilli durumlar yaşamazsınız.

Aklı yinede o tarafa kaymış gibi eskiye dair konusmaları falan bence seninle ilişkisi var olmamalıydı..
Aklı eski karısında olabilir..
Haftada bir istesin resim hergün irtibat halindeler ve sana söylemiyor neden kıskanma diye asıl seni düşünse sana söyler gizliden görüp yanlış anlama diye bence Bi süre onunla evlilik fikrini rafa kaldır..
Rafa kaldırmak değil de ya devam ya tamam derim ben.. önümü göremediğimden yazdım ama bendeki bu kıskançlıkla olmayacak sanırım bitirmem gerekiyor kaldıramayacağımı düşünüyorum :KK43:

'Çocuğu olan boşanmasın' mantığını açıkcası ben de anlamakta zorlanıyorum.
Sanırım bekarsınız.
Anlaşamayan,birbirine sevgisi bitmiş ebeveynlerle büyümek ve sürekli aralarındaki çatışmaya şahit olmak çocuk için nasıl bir duygu? Bunu yaşamayan bilemez.Çocukluğum anne-babamın kavgalarıyla geçti, ailece mutlu olduğumuz anları hatırlamakta zorlanıyorum.
Bazen diyorum keşke birbirlerini tüketmelerindense ayrılsalardı ve ikisi de mutlu olsaydı. Özellikle annesini mutsuz,çoğu zaman ağlar halde görmenin bir çocuğun iç dünyasında yaptığı etkileri yazmaya kalksam sayfalar sürer.

İnsan başına her şey gelir ve şartlar nasıl gerektiriyorsa öyle hareket edilir.
Eşiyle anlaşamadığı ve mutsuz olduğu halde çocuklarının hatrına evliliğini zoraki devam ettirenler kendi mutsuzluklarına çocuklarını da ortak ediyorlar ne yazık ki.
Olaya bir de bu tarafından bakın isterseniz.
Genç bir arkadaşımız olduğunuzu düşünüyorum, bence böyle büyük laflar etmemek lazım hayatta.
Umarım siz ilerde bu tip çetrefilli durumlar yaşamazsınız.
Yaşayabilirim evet ama yaşamak istemem kader
Ben bebeği düşünerek yazdım hanfendi
Kavga dövüş yapmayın çocuğunuz varsa geçinmek zor değil
Herkesin egosu maşallah tavan
Çocuk için fedakarlık yapacaksın
Babasız büyüyen çocuk çok mu mutlu olur?
Ezbere cümleler kurmayın
Bana hayatı öğretmeye hiç kalkmayın ben çok deneyimli bir insanım

Yaşayabilirim evet ama yaşamak istemem kader
Ben bebeği düşünerek yazdım hanfendi
Kavga dövüş yapmayın çocuğunuz varsa geçinmek zor değil
Herkesin egosu maşallah tavan
Çocuk için fedakarlık yapacaksın
Babasız büyüyen çocuk çok mu mutlu olur?
Ezbere cümleler kurmayın
Bana hayatı öğretmeye hiç kalkmayın ben çok deneyimli bir insanım
Hanımefendi ne egosundan bahsettiğinizi anlayamadım, ayrıca ben 25 yıldır eşimle gayet güzel geçiniyorum.
Kendi anne babamın geçimsizliğinden bahsettim ama gerek yokmuş, yazdığınız üzere hayat tecrübeniz sizin için yeterliymiş, farklı fikirleri duymak istemiyorsunuz.
Sizden farklı fikirde olanların yorumlarını 'ezbere cümleler' olarak nitelendirmenizi de sizin takdirinize bırakıyorum ve kendi adıma konuyu burda kapatıyorum. Selametle...

E bende diyorum adam alsın seni niye evlenmiyor 6 ay olmuş niye söz yok nişan yok.
Böyle senelerce gidersin olanda sana olur kimseye olmaz
Burdaki kadınların gazına gelme .burda pembe yorumlar anca seni anlık mutlu eder
Madem seni çok seviyor bassın nikahı görelim
Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun
Soru çocuklu adamlarla evlenen bayanlardan fikir istiyorum
E sen nişanlı bile değilsin bu adamla asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun.2 yaşında bebek var ortada her gün eski eşiyle konuşan bir adam
Valla iki kadınıda götürür Yani hiç anlamazsın bile
Senin sıfatın ne sözlü müsün nişanlı mısın?adam öylesine takılıyor mu senle?
O göz yaşlarına kanma.lafa değil icraata bakıcaksın denemişler bu adam senin için bu hayatta ne yaptı da sen kör kütük aşık oldun.biraz akıl ya biraz mantık yani.sonra evlendim olmadı boşan bu işler böyle kolay değil.o küçücük kalbi kırık çocuklar yetişiyor var benim öyle arkadaslarım seni topa tutardılar burda olsalar.ben olsam ya sen git eşinle ol ufak bebeğin var derim .takmışsın anlaşamamış anlaşamamış eee srnle anlaşıcak mu bakalım?
Sana çok aşık dimi hıhı doğrudur
Valla canım 1 yaşındaki çocuğu bırakıp gidenden kimseye koca olmaz o kadar
Yok illa kendimi batağa sokucam diyorsan buyur sok burdaki çok medeni ablaların sana yardım eder.
Birincisi bu saldırının sebebini anlayamadım?
İkincisi eski eşiyle olması gerektiğini söylemediğimi nerden biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? Topa tutulacak birşey yapmıyorum. Nişanlı mı olmam gerekirdi bu konuyu açmak için en başında soruyorum ki yoldan dönme şansım daha kolay şuan.. internet ortamından da insanların birbirine karşı hisselerini nasıl anlayabiliyorsunuz hayranım.

Hanımefendi ne egosundan bahsettiğinizi anlayamadım, ayrıca ben 25 yıldır eşimle gayet güzel geçiniyorum.
Kendi anne babamın geçimsizliğinden bahsettim
ama gerek yokmuş, yazdığınız üzere hayat tecrübeniz sizin için yeterliymiş, farklı fikirleri duymak istemiyorsunuz.
O nedenle de kendi adıma konuyu burda kapatıyorum. Selametle...
Ben gerçeği söylüyorum
Senin baban anneni dövüyordu belki başka birşey bilmiyorum zaten bu tip evliliğe devam etsin demem
Ama ufacık şeyler yüzünden yok anlaşamıyoruz yok sevgi bitti yok bilmem ne deyip çoluğu çocuğu ortada bırakmaktan bahsediyorum ben ya
Amann herkesde maşallah bilir kişi

İkincisi eski eşiyle olması gerektiğini söylemediğimi nerden biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? Topa tutulacak birşey yapmıyorum. Nişanlı mı olmam gerekirdi bu konuyu açmak için en başında soruyorum ki yoldan dönme şansım daha kolay şuan.. internet ortamından da insanların birbirine karşı hisselerini nasıl anlayabiliyorsunuz hayranım.
Genç arkadaşım söz konusu üyeyle anlaşamıyoruz o nedenle bence burda bırakalım.
Duruma çok farklı pencerelerden bakıyoruz hanımefendiyle...

çocuklu biriyle evlendim ve çok mutluyum. ancak sizden biraz büyüğüm. 33 yaşında evlendim, 2 yıldır evliyiz.
evlenmeden önce 3 yılı birlikte geçirdik, kız annede kalıyor ama haftada bikac gün bizimle.
ben kızıyla ilk zamandan beri görüşürdüm, asla uzak tutmazdı beni, kendisi de hep ilgilidir kızıyla, şimdi bir oğlumuz oldu onunla da çok ilgili.
demek istediğim bu karakter meselesi, her ilişkinin dinamikleri de farklıdır çünkü hepimiz farklı insanlarız.
ancak dürüstlük bir ilişkinin olmazsa olmazı. hicbir bahane kabul etmiyorum ben, yok kıskanırsın diye söylemedim vs.
yaşınız küçük, iyi düşünün daha çok yeni birlikteliğiniz, eğer size yalan söylemesini kaldırabiliyorsanız devam edin ama iyi tanıyın.
bu arada çocuklu biriyle evli olmayanların çocuklu evlilik hakkında atıp tutması inanılmaz komik geliyor bana.

Ne saldırısı?
Ben fikrimi yazdım işine gelmedi diye saldırı gibi algılayan sensin
Evet bu adam seni sevmiyor Yani yeteri kadar sevmiyor bir gün hatırla bunu .sevse ailesine resti çekerdi ben ne yapıcam diye ağlamazdı senden gizli gizli her gün eski eşiyle msjlaşmazdı
Saldırı mı bu şimdi?
Biraz akıllı bir insan bu durumu çözer zatrn hersey ortada

Ben gerçeği söylüyorum
Senin baban anneni dövüyordu belki başka birşey bilmiyorum zaten bu tip evliliğe devam etsin demem
Ama ufacık şeyler yüzünden yok anlaşamıyoruz yok sevgi bitti yok bilmem ne deyip çoluğu çocuğu ortada bırakmaktan bahsediyorum ben ya
Amann herkesde maşallah bilir kişi
Önce herkesi ego sahibi olmakla şimdi de bilirkişilikle itham ettiniz ki benim kendi adıma bilirkişi olmak gibi bir iddiam yok.
Hepimiz fikirlerimizi yazıp karşılıklı tartışıyoruz.

Sizinle hitap tarzımız ve tartışma üslubumuz ne yazık ki birbirimize uymadı.
Bakış açılarımızın da farklı olduğu ortada,
o nedenle artık birbirimizi alıntılayıp cevap yazmayalım ne dersiniz? Sevgiyle kalın...

Neden boşanmış? Boşanan adamlara hiç güvenim yok. Kadınlar kolay kolay ayrılmazlar ortada çocuk varken. Benim çok yakın bir arkadaşım 35 yaşında diye, bir çocuklu boşanmış bir adamla evlendi. Eski eşiyle görüşmüştü telefonda kadın yaşadıklarını anlatmıştı arkadaşıma. Adam arkadaşıma kendisini mükemmel gösteriyordu. O kadının yaşadıklarını şimdi arkadaşım yaşıyor. Hamile ve boşanmayı düşünüyor.

Kıskançlığın bence hep kavga çıkartır ve zamanla koparsiniz. İyi düşün onu kizinindugununde, işte okulunda cırt zırt hep o da olcak ve sen zorlanicslsin. İyi düşün tart.

Değilim .bir tarafı savunmak için o tarafa ait olmak gerekmez
Aksine bekar biriyim
Ben çocuğu düşündüm.bu bahane değil çocuğu olan boşanmasın en azından büyünce boşansın.babasız çocuk büyütmek kolay değil.ne demek olmuyorsa bu kadar basit değil hanfendi?
Sen boşanmış birine aşıksın heralde anlamaman normal.
Yıl olmuş 2018, hala çocuğu olan boşanmasın.
Asla ilerlemiyoruz.

Ben evlendim çocuklu biriyle
Ve 1 buçuk yıl dayana bildim

İnan ki her halükarda çok zor
Sevgi, maddiyat, zaman herşey 2ye bölünüyor

Bu yönden de bakın olaya derim
Sadece kıskançlık değil mevzu emin olun çok zor

Çok gençsiniz bence kendinize uygun birini bulun
Bu adam size göre değil
Yakmayın kendinizi

Back
X