neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Sanki aralarına ben girmişim ben ayırmışım gibi bir yorum ya şaka mısınız gerçek misiniz bilmiyorum. Bir evlilik yürütülememiş ve bitmiş tekrar bir araya gelebilecek olsalar zaten ben durur muyum böyle bir şeyi ne kendime ne onlara ne çocuğa yaparım. Mutlu mesut yaşayan insanlar ise neden ayrılıyorlar küçük bir bebekle bir şeylere tahammül kalmamış iki tarafta ki bitmiş. Yani yazıyorum ama boşa yazıyorum gibi. Ben fikir almak için açtım konuyu onunla benim aramdaki en ufak bir şeyden bile bahsetmedim. Nerden biliyorsunuz birbirimizin yanında önce ailelerden dolayı nasıl bir araya geleceğiz diye gözleri dolan insanlarız nasıl birşey yaşadığımızı bilmeden ne kadar kolay konuşuyorsunuz. Lütfen yorum yapmamış olmak için yapmayın.
E bende diyorum adam alsın seni niye evlenmiyor 6 ay olmuş niye söz yok nişan yok.
Böyle senelerce gidersin olanda sana olur kimseye olmaz
Burdaki kadınların gazına gelme .burda pembe yorumlar anca seni anlık mutlu eder
Madem seni çok seviyor bassın nikahı görelim
Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun
Soru çocuklu adamlarla evlenen bayanlardan fikir istiyorum
E sen nişanlı bile değilsin bu adamla asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun.2 yaşında bebek var ortada her gün eski eşiyle konuşan bir adam
Valla iki kadınıda götürür Yani hiç anlamazsın bile
Senin sıfatın ne sözlü müsün nişanlı mısın?adam öylesine takılıyor mu senle?
O göz yaşlarına kanma.lafa değil icraata bakıcaksın denemişler bu adam senin için bu hayatta ne yaptı da sen kör kütük aşık oldun.biraz akıl ya biraz mantık yani.sonra evlendim olmadı boşan bu işler böyle kolay değil.o küçücük kalbi kırık çocuklar yetişiyor var benim öyle arkadaslarım seni topa tutardılar burda olsalar.ben olsam ya sen git eşinle ol ufak bebeğin var derim .takmışsın anlaşamamış anlaşamamış eee srnle anlaşıcak mu bakalım?
Sana çok aşık dimi hıhı doğrudur
Valla canım 1 yaşındaki çocuğu bırakıp gidenden kimseye koca olmaz o kadar
Yok illa kendimi batağa sokucam diyorsan buyur sok burdaki çok medeni ablaların sana yardım eder.