Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Özürdiliyorum ne demek istediginizi anlayamadım
En azından sizinle tanışana kadar birşeyler bitmedi, yani öyle hissettim. Erkekler çocuğunun annesini kolay bırakmak istemiyor. Kendileri birini bulana kadar onun yanında başka adam görmeye dayanamıyor. Evli iken belki bi yaralı parmağa işemeyen adam boşanınca koştur koştur olmuştur, kadın napsın böyle muamele gördüğü mü var, işine gelmiştir. Yani bilemiyorum sadece bir his.

Yok haklısınız bunu zaten erkek arkadaşım kendisi söyledi seninle tanışmadan önce birbirimize hala şans vermeyi deniyorduk hatta oğlunu görmeye onlara gidip kahve içmiş yemek yemiş..
Yani bana bu tuhaf gelmedi ben de aynı durumda olsam sonuna kadar denerdim belki düzelir diye buna kızamam ama şuan hala eskisi gibi tavır sergilerlerse işte bu durumu asla kabul edemem

Erkek arkadaşınız size, sizinle tanışmadan önce eski eşiyle yeniden biraraya gelmeyi denediklerini söylediği halde; adamla (!) hala görüşmeniz hayret verici.

Eski eş, adama(!) ne yapsa müstehak.

Bu durum size nasıl tuhaf gelmedi? Hala Ümit var yani siz aradan çıkınca tekrar denecekler Ya da size aşkı azalsa? Aileniz de istemiyor ailenizi dinleyin, yoksa çok pişman olacaksınız çok

5 yıldır hayatına kimse girmemiş mi sevgilinizin son ana kadar eski eşiyle dememişler?

Yani bu durumda siz gelene kadar paragöz olmayan kadın sizden sonra mı paragöz oldu? Yıllaaaarca denerken sıkıntı yoktu, şimdi mi batıyor beyefendiye? Bunu bi düşünün.

Siz sadece şunu yapın, muhabbeti bir şekilde eski eşe getirin, usulünce onun da birini bulma durumundan bahsedin. Sözleri boşverin, sadece o an sevgilinizin suratına bakın. O surat size çok şey anlatacak. Denemesi bedava.

Erkek arkadaşınız size, sizinle tanışmadan önce eski eşiyle yeniden biraraya gelmeyi denediklerini söylediği halde; adamla (!) hala görüşmeniz hayret verici.

Eski eş, adama(!) ne yapsa müstehak.
Benimle tanışmadan hemen önce değil tabiki belirli bir süre de geçmiş aradan olmamış sonuçta arada çocuk olunca insanlar birbirlerine son noktaya kadar şans veriyor hatta hayat boyu çocuğu için boşanmayanlarda var.
Kendisi o zamanlar denediklerini ama ayni eve tekrar yaşama düşüncesinin bile onu günlerce uyutmadigini anlattı.
Bende eski eşim alkolü bıraksa ve pişman olsaydı arada çocuk olmamasına rağmen tekrar denemeyi düşünürdüm bu bana tuhaf gelmedi bilemiyorum.

Bunu denerdim ama o zaten bana kendisi söyledi onun da hayatinda biri olabilir belki vardır da bu beni ilgilendirmez gayet normal diye

Bu arada şunu da eklemek isterim ki beni ailesiyle kardesleri teyzeleri halalari yani tüm akrabalarıyla tanıştırdı eski eşle ortak çift arkadaşlar da tanıştırdı hemen hemen tüm arkadaşlarını bekar evli tanıyorum beraber yemeklere davetlere de gittik beni saklıyor ayni anda eski eşi de idare ediyor durumu yok.
Eski eşinin hayatında da biri olabileceği fikrinden de rahatsiz değil kendi söylüyor hatta olsun tabiki diye.

Madem bu kadar memnunsunuz neden konu açtınız ?

Madem bu kadar memnunsunuz neden konu açtınız ?
Tabiki pozitif taraflari daha fazla olmasa hayatimda tutup bi dr üstüne kafa yormazdım dogru karar almak için.
Buraya deneyimli üyelerin deneyimlerinden çizeceğim yolda fikir alabilmek adına konu açtım.
Açıklamamı da eksik detay vermeden konu açtığım için doğru fikir alabilmek için paylaştım.
Şimdi size hesap verdiğime göre izin verirseniz devam edebilirmiyim

Etme başını yakıyorsun etme kendin gibi çocuksuz birini bul etme çok pişman olacaksın yoksa

Ben de zaten hep bunu düşünüyorum acaba pişman olurmuyum mutlu olanlar sorunsuz yaşayanlar oldu mu yoksa herkes mi keşke dedi..

Nadir mutlu olan var onlar da sürekli fedakarlık yapmak zorunda kalıyor, çocuklar da vefasız oluyor bana iyilik yaptı demiyorlar. Eski eş de 2. Kaynana oluyor, ailene bi danış etraflıca karar ver ama bundan başkası olmaz diye düşünme, daha kimler kimler çıkar karşına. Bekar biri de senle evlenir rahatlıkla çok öyle bekar adamla evlenen boşanmış hatta cocuklu kadın var , boşandım diye şey yapma yani

Dediğinize bende katılıyorum aileye danışma konusuna.
Hiç evlenmemiş biriyle de sorunlar yaşarmiyim ailesi kabul eder mi ileride farkli bir yönü ortaya çıkıp benj eski evliliğimle sınar mı diye.
Şuan hiç acele etmiyorum asla da etmeyeceğim bi karar vermek için.
O da buna ya saygı duyar yada yollarımızı kendisi ayırır bişey deyemem.

Eskiyle sınayacaksa 5 cocuklu da sınar o karakter meselesi, aynen karar verme hevesini al ve bırak, dertsiz başına dert alma davul dengi dengine

O zaman eski eşle tanışmanızda bir sakınca yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…