Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Ben soruyorum genellikle bugün niçin aradı vs diye o da söylüyor ama evlenirsem kesinlikle çok sorun yaşarim bariz belli şimdiden.

Bence kesinlikle yapma, cocuk 1. Önceliktir sen sürekli bu işte 2. Planda olacaksın bu seni üzer, eski eşle sürekli cocuk için iletişim de kalacaklar ve o çocuğun masrafı sürekli artacak pogaçaya ilaca şükredersiniz ilerde.ve sizde cocuk isteyeceksiniz adam daha cocuk istemiyorum diyecek ( böyle cocuklu adamla evlenip çocuk isteyip adamın hayır dediği bisürü konu var )

Çocuk ilerde sürekli sizde kalabilir ( en çocuğuna düşkün kadınlar bile intikam için eski eşi evlenince cocuğu full adamın evine sürekli gönderiyorlar aranız bozulsun diye, hadi göndermedi senede 1 ay mutlaka gelecek, tüm hizmeti senden beklenecek, laf edersen üvey ana olacaksın)
Ki eski eş size bilenecek, kıskanacak, cocuğu dolduracak, başlamadan bisürü sıkıntı ile başlayacaksınız evliliğinize

Onun yerine kendiniz gibi çocuksuz biriyle evlenip çocuk yapmak var, ne gerek var bu kadar sorumluluğa yaşınız daha cocuklu adamla evlenmek için çok genç, çocuksuz adamla evlenip görümce kaynana ile sorun yaşayan bisürü kişi var siz bir de buna +2 ( eski eş-üvey cocuk ) ekleyeceksiniz. Of ruhum daraldı kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz ?kendinize yazık etmeyin, dertsiz başınıza dert almayın

Son düzenleme:
Cok takıldım dediginiz icin size tekrar yazmak istedim. Belki bir faydam olur niyetiyle. Bilmiyorum belki yaşadıklarım istisnadır ama yine de paylasmak istiyorum.

Kızımız dogdugundan beri eşim için direkt 2.plana düştüm aynı anda hastalanmıssak ben kendimle debelenirken o atesölçerle kızımızın başında sabahlıyor doğal olarak ilk ona yönelmesi gerekiyor. Eve geldiginde ilk kızımıza sarılıyor. Bazen film gecesi vb. gibi planlar kızımız dolayısıyla gerçekleşemiyor. Ben hep hissediyorum 2.planda oldugumu. Bu beni rahatsız etmiyor cünkü ben de kızımı herseyden cok seviyorum.

Ama bilmiyorum belki yeterince duygusal olgunluk mertebesine erişememişimdir diye ilk evliliginden olan kızıyla bu sahneler yaşansa ben bu evde figüran mıyım diye bu evde durmazdım. İliskiyi bitirirdim. Hatta suanki aklımla cocuklu adamla iliskiye hic baslamazdım cunku ben buna uygun degilmisim gördüm.

Size önemsizsiniz demedim tabi ki. Ama cocuklu insan icin cocugu genelde sevgilisinden önce gelir ilgili bir ebeveynse. Anne zirt pirt arayabilir. Cunku cocuk babayi hicbirsey yokken de isteyebilir. Siz evlilik yıldönümü kutlarken de o telefon calabilir eşiniz çocugunun yanına gitmek zorunda kalabilir.

Karşınızdaki eski es olgun olmayabilir. Bakin mesela ben, ne yazikki kızım baba diye aglarken onun evlilik yıldönümüne saygı gosterip aramamazlik edemem. Belki yanlis ama yine de ararim.

Sizi uzmek istemedim bir önceki yorumumla. Ama eski es de benim kafamda biriyse cok yipranirsiniz. Kirdiysam ozur dilerim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Çocuklu adamla evlenip mutlu olan birini ben henüz görmedim.çevremde örnekleri var.her zaman arka planda oluyorlar,eski karısı sürekli hayatınızda oluyor,eşleri bazen çocuk istemiyor benim zaten bir çocuğum var diyor,siz çocuğa disiplin veremiyorsunuz çünkü çocuk sizin değil eşinizde duyarsız biriyse çocuk size karşı saygısız olabiliyor.yol yakınken hiç bu yükün altına girmeyin.

Valla yazdigimi bir kisi okusa aklina girse kar sayarim. Ben cocuklu insanlar evlenirim ne olacak diyen bir insandim bekarken. O is oyle olmuyormus. Cunku ben o kadar yuksek mertebede duygusal olgunluga erismis bir kadin degilim. Ha nasil olur 2. es peygamber kadar sabirli, hosgoruludur o zaman o is olur. O kadinlara da samimi olarak cok saygi duyuyorum. Takdir edilmeliler.

Tek tek tarayıp bulmak istemedim ama bir yorumunuzda sevgilinizin "hallederiz" dediğini yazdınız. Sırf bu kelime sizin bu ilişkiyi bitirmeniz için bir neden. Bir şey halledilmez, eğrisi doğrusu artısı eksisi konuşulur, fikir birliğine varılır. Mesela kime göre, size mi kendisine mi çocuğuna mı yoksa eski eşine göre mi halledilir? Çocuğu olan biri size kesin sözler veremez. Koca olarak sana her şey için söz verebilirim ama baba olarak nerede nasıl duracağımı ben de bilmiyorum, garanti veremem hatta verdiğim sözü bile tutamayabilirim diyorsa ve siz de kabul ediyorsanız ok.

Eski eşini devamlı suçlayıp durmayın, çocuğu çıkarmak istememiştir evde de yalnız bırakamamıştır poğaça al demiştir. Hastaneye tek gitmek istememiştir, babasıyla olsun istemiştir vs. Benim kızımın eline sıra kapağı kapattılar tırnağı kopmak üzereydi parmağı kırılmış. Onu öyle kan içinde görünce hareket edememiştim hemen eşimi aramıştum gel götürelim diye. Çünkü evladın kucağında kan içindeyken şoka giriyorsun sağlıklı mantıklı düşünemiyorsun.

Zaten babası da bu yüzde 2 dk mesafede yaşamayı istemiş. Benim ergen çocuklarım var ve bir çok problemde sorunda karı koca hep beraber düzelttik. Tek ebeveynlik zor allah yardım etsin boşanmış çocuklu kadınlara.

Yaa cok sasirdim bosandiginiza ben sizi mutlu saniyordum. Hayirlisi olsun.

Sevgilinizin soyledigi cumleler bosanmis erkeklerin el kitabinda yazan cumleler gibi tek tip, onu gectim de, ben su an bosansam eski esimin sevgilisinin duygu durumunu neden dusuneyim ya? Cok komik geldi bana, en son dusunecegim sey bile olamaz bu, kocaman yetiskin kadin kendi duygularini kendi regule etsin, banane.

Siz de el kadar bebekle neden bosanmis kadin ondan emin olmadan ciddi adim atmayin derim. Tek referansiniz sevgiliniz olmasin belli ki sizi manipule edebiliyor.

Aynen düşündüğüm gibi. Söylediklerinin yarısı abartı, balon. Kadınla tanışırsanız yalanlarını yakalayacaksınız, o yüzden istemiyor. Kadınla iletişiminiz olsun istemiyor.

Aslinda mutluyduk hatta su an yanyana gelsek yine birbirimizi mutlu edecek birseyler buluruz ama evliligi yurutecek tahammulumuz kalmadi. Daha fazla birbirimizi yipratmak istemedik. Ayriyken daha iyi ebeveynlik yapabilecegimize karar verdik. Teşekkür ederim

Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim o an kızmıştım ben de size siz de hakkınızı helal edin.

Öncelikle çok geçmiş olsun bundan sonra inşallah çocuğunuzla mutlu bir hayatiniz olsun

Hiç bulaşmayın benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ilk evliliğinden bir oğlu var 22 yıldır evliyim tek söyleyeceğim şu çelik gibi değil demir gibi sinir ister hiç bulaşma kolay değil şimdiki aklım olsa kendimi heba etmezdim ama ben mecburdum mecbur değilsen yapma belki okursun belki okumazsin ama yapma şans ver bile demiyorum tek kelime yapma

Çocugumuzla yoksa çocuksuz adamla evlenın. Buyukletımız hep öle dıyor. Gıt istersen sor yoldan geçen 10 kısıye aynını solu çekler. Onlar ıletısım halınde olucak kaldırabılırmısın? Büyük konuşmuyorum vende boşandım. Basıma ne gelır bılmıorum. Senı kınamıyor aksıne saygı duyuyorum. Ama buyukletım bana böyle dıyor. Of çok zor

Konu sahibi gelişme var mı
En son kısa da olsa konusabildiklerimizi paylaşmıştım sonrasında görüştük ancak oturup konuşacak henuz vaktimiz olmadı bir gelişme olduğunda muhakkak burdan paylaşacağım.
Son zamanlarda ailemle tanışmak istediğini sürekli dile getiriyor zaten onlar beni istemez biliyorum ama beni tanıyıp oyle karar versinler diyor bende kendisine önce kendi kafamdaki sorulari cevaplamam gerektiğini sonrasindaki yapilacaklarin aile ile tanışma olduğunu söyledim.
Oğluyla zaten benim yanimda rahatlikla konuşuyor zaten tanıştırdı da eski esiyle tanıştırmasa bile yanimda konusmasini istedim çünkü bazi üyeler acaba erkek arkadaşın mı ona bu rahatligi veriyor sana baska ona baska konusuyor gibi yorumlarda bulundular bundan sonra yanımda konusacagina söz verdi bakalım konuşabilecek mi gözlem asamasindayim

Ben artık nedense kadının sevgilinize rahatlık verdiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…