Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Tabikide kadın çocuğu için istediği zaman mesaj atacak. Sonuçta o eşinizde çocuğu.
Böyle şeylere takılacaksanız evlenmeyin çocuklu biriyle.

İkinci planda olmayı kabul edecek öyle mi?Denge sağlanması gerekmez mi?

Cünkü sizin doğrunuz bosandıktan sonra cocugu hafta 1 gün saat görüp anne ile iletisimde olmaması dimi?
Gercek babalık yapan adama alıskın değilsiniz gario geliyor.
Halbuki doğru perspektifden baksanız adamın cocuguna böyle iken size ve cocugunuza daha iyi olacağını görürdünüz
Eğer insanların cocukları ile arasına girecekseniz lütfen ayrılın
Cünkü saglıklı kurulmus bi iliski bile sizi rahatsız etmisse ortada bi saglıksız vardır

Ben daha önce evlenmedim ama teyzem çocuklu biriyle evlendi ki şuan ciddi sıkıntılar yaşıyor ondan gözlemlediklerimi yazayım. Araları iyiyken “onlar senin de çocukların” diyor erkek tarafı ama en ufak olayda çocuğu azarlasan biraz sert çıksan “benim çocuğuma bağıramazsın” oluyor. Çocuğun kendi öz annesi azarlasa böyle böyle büyüyecek diyip geçer insanlar. Ama üvey anneysen öyle olmuyor.

Ayrıca sizin çocuğunuz olmadığı için hayatınızın merkezinde en yakınınız eşiniz olacak ama onun hayatının merkezi çocuğu olacak. Hep ikinci planda olmayı kaldırabilecek misiniz? Eğer ileride ortak bir çocuk sahibi olursanız eşiniz nafaka çocuk masrafları + sizin çocuğunuz hepsine maddi manevi yetebilecek mi? Sizinle çocuğu arasındaki dengeyi sağlayabilecek mi? Ben olsam evlenmezdim galiba ya hiç böyle bir sıkıntıya girmeye gerek yok.

Ben ikinci evliliğimi yaptım 3 çocuğu var ama oğlu sadece kendisinde iki kız annede ben sorun etmedim hatta nisanliyken çocuğuyla da anne oğul gibiydik geldi bir ay yanımda kaldı anne diyordu bana ama evlendikten sonra babasını benden kiskanmaya başladı aramız açılsın diye elinden geleni yapıyor farkındayım eşime de anlatmaya çalıştım bak beni bilerek sinirlendiriyor sırf ben sesimi yukselteyim sen dön bana bağır diye yapıyor yapma onun yanında bana bir şey deme diye ama işte yine aynı, ve inanın bu çocuk okuma yazma bilmiyordu 3.sinif şu an ve ben öğrettim okuma yazmayı 1 ayda.nisanliyken bana senin oğlun öz çocuğun gibi davran doversinde seversinde ( elimi dahi kaldırmam çocuk dayakla egitilmez) derlerdi ama evlendikten sonra değişti her şey o yüzden asla çocuklu biriyle evlenmesin çocuksuz kadınlar.

Çocuklu adamla evleniyorsanız göze almanız gereken şeyler,adam her zaman eski karısıyla iletişim halinde olacak hatta ex eşiniz ve çocuk birlikte çocuğun özel günlerine gidebilir.ne kadar iletişim içinde olacakları aralarındaki medeniyet seviyesine bağlı.evlenirseniz adam zaten çocuğum var hemen çocuk yapmayalım yada hiç yapmayalım deyip sizi yarı yolda bırakabilir(arkadaşın başına geldi maalesef ve kadının yaşı geçti asla çocuğu olmayacak)kendi çocuğunuz olunca eşiniz dengeyi kuramazsa çocuğa bilenirsiniz iyice huzurunuz kaçar hayatınızfa hep başka bir çocuk olacak ve ona ayrılan bütçede zamanla gözünüze batacak.bunlar aklıma gelenler sizin çocuğunuz yoksa bu adamı eleyin.üstüne birde anneye birşey olursa çocuğun sizin yanınızda yaşama ihtimali var.

Çocuklu boşanmalarda eski eşle istesen de görüşüyorsun istemesen de. Çünkü evlilik bitmiş olabilir ama ebeveynlik devam ediyor. Çocuğu alırken, bırakırken, herhangi bir ihtiyaçta, sorunda eski eşle istişare halinde olmaktan daha doğal ne olabilir?

Olacakları hiç evlenmemiş biri olarak çocuklu biriyle evlenmiş, boşanmış ve eski eşi başka biriyle evlenmiş biri olarak anlatayım...

1. Evlendiğinde eşin olacak insan eski eşi tarafından kıymete biniyor ve bir üstünlük mücadelesi başlıyor. Çocuğunun, dolaylı olarakta kendinin kıymetli olduğunu çeşitli oyunlarla ispat etmeye çalışıyor.

2. Çocuk 1 hastalanıyorsa, 2 hastalanıyor. 1 ihtiyaç varsa, 2 oluyor. Eskiye nazaran babaya daha çok paslanıyor. Sen iyi bir şey yapsan bile çocukla ilgili "o kim ki" oluyor.

3. Çocuklar sevgiyi çok iyi hissettikleri için samimiysen ona karşı duygu ve yaklaşımlarında en güzel karşılığı bir tek onlar veriyor.

4. Özel anların, başbaşa geçireceğin zamanlar ikiye bölünüyor. Birlikte alacağınız kararlar çocukta hesaba katılarak alınıyor.

5. Çocuk üzerinden taktiksel oyunlar oynanıyor. (En acımasızca olanı)

6. Evlilik, ilişkiler oturduğunda herşey rayına oturuyor. (Bunlar çocuklu biriyle evlenen kişilerin yaşayacağı muhtemel şeyler).

Ben hepsinden galip geldim. Ne eski eşle ne çocuğuyla ilgili konularda asla negatif etki yaratmadım. Hatta empati yaparak eski eşini ona karşı savunduğum bile çok olmuştur. Boşanma sebebimiz bunların dışında.

Şu an ben eski eş ve çocuğunun annesi konumundayım. Yeni eş henüz adayken oğlumu sevmeler, hediye almalar, birlikte görüşmeler havada uçuyordu. Ne zamanki evlendiler bunlar kadın cephesinde azaldı. Sebepte kadının beni kıskanması, oğlumun babasıyla (sadece oğlumla ilgili olduğu halde) görüşüp konuşmamız. Oğlum adına biraz üzülsem de kadına daha çok üzülüyorum çünkü ben hiç çocuğum olmadığı halde çocuklu biriyle olan evliliğimde empati yapmayı başarabilmişken kendisi anne olmasına rağmen bundan yoksun ne yazık ki.

Tavsiyem; adı üzerinde eski eş! Onunla savaş yada yarış halinde olmaz eşinin evladının annesi olarak görürsen, çocukla bir anne şevkatiyle ilgilenirsen, eşini bu konularda darlamaz anlamaya çalışır ama aynı zamanda da sana haksızlık yapılmasına müsade etmezsen hiçbir sorun olmaz...

Kesinlikle.wblemmeyim ben cociklu bir adamla evliyim Anamdan emdihim.sut burnumdan geldi.Adam da huysuz biraz ondan ama.asla.denge sağladı çocuklarına.pncelik verdiğini.hep.yuzime vurdu.Bu insnai çok yaralıyor.Cocuguyla ara.izda bir sikinti olsa.cpcuk haksız bile.olsa çocuğunu kayirdi... Cociklu bidiyle asla evlwnmeyin.Hele yanındaysa topuklariniza vura vura kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…