Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Aman yok ya sen milleti çekeceğine millet seni çeksin boşver..
İnsanlar ilk evliligini cekebildigi yere kadar çeksin derim hatta.Bosanirsa da çocukluyla evlenmesin.

Son düzenleme:
Pek doğru kararlar veremediğiniz aşikâr.ben de bizim ülkede nasıl bu kadar çok evlenecek kişi bulabiliyor insanlar diye şaşırıyorum.her önüne gelen kişiyle evlendikleri içinmiş meğer.sonra da buralarda süsleye süsleye anlatıp duruyorlar yok sancılı evlilikmiş falanmış filanmış.sonra da hâlden anlamayan biz oluyoruz.

Merhaba. Ben de bir evlilik yaptım ve boşandım çocuğum yok. Ben her zaman şunu söylüyorum çocuklu biriyle evlenmek istemem. Çünkü kendim annelik duygusunu tatmamışken bir başkasının çocuğuna anne gibi duygular besleyemem, onu anlayamam. Bir de çocuk olduğu için sürekli boşanılan eşle iletişim kurulmak zorunda. Bunlar göz ardı edilecek şeyler değil çünkü sevgi de bir yere kadar yetiyor.

Wala çocuksuz birinin çocuklu biriyle evlilik yapması çok zor.Akla hayale gelmedik şeyler çıkabiliyo zamanla İyi düşünün derim ben.Kimse de lütfen annesi tabi arar,yok iletisimde olacak edebiyatı yapmasın.Basina gelince öyle olmuo bu işler.Aramadan aramaya da fark var ayrıca.

Sizin de empati yapamadığınız aşikar insanların hayatına acımasız yorumlar yaparak hayat motivenizi mi sagliyorsunuz?
Önüne gelenle evlendiğimi hayatımın en zor zamanlarını süsleye püsleye burda anlattığımı beynimi kullanıp doğru kararlar alamadığımı yazmışsınız siz ne kadar terbiyesiz bi kadınsınız bir de hemcinsimsiniz sizin zihniyetinizde olanlarla hemcins olduğuma utanıyorum gerçekten.

Arada konu açığımda bana da çok acımasız yorumlar geliyor.acımasız yorum insanı gerçeklerle yüzleştirip, iyi geliyor bence.daha bugün konu açtım.bana da neler yazmışlar.ama yaraya bir kere tuz bastıktan sonra hafifliyor insan.yine de ozür dilerim.

Siz hiç evlilik yapmadıysanız ve çocuğunuz yok ama karşı tarafın var ise sorun yaşayabilirsiniz her ne kadar eski eşi ile medenice boşanmış olsalar bile. Dizilerdeki gibi olmuyor kendi denginiz olması lazım bile bile lades dememek için.
Hem her şeyi yaşamış babalığı tatmış tüketmiş biri sizinle duygularını aynı heyecanı paylaşmayacak siz anne olduğunuzda . Bence mutlu olamazsınız

Sevgiliniz ve eşi normal. Ha siz bu durumu idare etmek zorunda degilsiniz idare edemeyecekseniz ayrilin. Evlenince degişir deyip evlenmeyin lutfen o cocuga da yazik babasından uzaklaştırmak isteyecekseniz. Eski eşiyle seviyeli bir bisanma olmus iletişimde kaldiklarına göre. Zaten bence normal olan bu. Duşunsenize sevgililik evlilik ortak bir bebek. İnsan boşansa bile kirıcı bir bisanma yoksa ortada hala destek olmak ister iletişimde de kalır

Konuyu kapattır bence karma herkes için var konuda çoğu kişi kendi geleceğini inşa ediyor resmen

Tebrik ederim çok iyi bir adama benziyor inşallah iyi devam eder yaş farkınız var mı merak ettim

Bu konuda öncelikle her aşamada bir uzmandan yardım alın.Yoksa kesinlikle yapılamaz.Bunu yapamamış olmanızda sizin suçunuz değil bunu bilin.Zor bir problem gibi düşünün.Destek alacaksınız yoksa vazgeçin.Çok ortaklı evlilik.

Bitmiş gitmiş bir şeyi bile kıskanmaniz düşündürücü... Siz bunu kaldıramaz siniz boşuna yeni bir maceraya atılmayaniz. Bir de cidden zor çocuklu biri ile herkes yapamaz

hayatta denkliğe inanırım hep.
çocuklu ile çocuksuz
bekar ile boşanmış vs arasında çok fark oluyor
tecrübeler ,hayata bakış açıları genel olarak uyum sağlamıyor
ardır elbet evlenip mutlu olan ama istisna.
o yüzden her zaman denginiz olan biri ile evlenin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…