• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu bir adamla ikinci evlilik

Bence de yok neden istemiyor anlamıyorum arada çocuk olmasa ve tekrar hayatimizda olmayacak olsa zaten ben de istemezdim ne diye merak edeyim ki.
Tabi eski eş ister mi orası ayrı konu😂
Bunun üstünde durmakta fayda var.

O zaman eski eşle tanışmanızda bir sakınca yok?

Konu son sayfalarda çok değişmedi mi sizce de ?

7 ayda adamın neredeyse 7 sülalesiyle, evli-bekar tüm arkadaşlarıyla ve oğluyla tanıştığını öğrendik. Ve paragöz eski eş, tüm bunlara sustu; üstelikte adamla yeniden birlikte olmayı denerken.

7 ayda adamın neredeyse 7 sülalesiyle, evli-bekar tüm arkadaşlarıyla ve oğluyla tanıştığını öğrendik. Ve paragöz eski eş, tüm bunlara sustu; üstelikte adamla yeniden birlikte olmayı denerken.
Bilemiyorum. 👽

Ben kendisini 1 senedir tanıyorum belki bikac ay daha fazla olmuştur o yüzden ablasini ve çoğu arkadasini tanıyordum zaten aileyi kendisi tanıştırdı akrabalari da kardesinin nişanında davet etmişti orda tanıştırdı bilemiyorum ki kimine göre hızlı olmuştur bu süreç kiminegöre yavaş bunun bi süresi var mı onu da bilmiyorum

Oğluyla da dışarda okul çıkışı aldığında avm de yemek yerken tanıştırdı bi arkadaşı olarak yarim saat falan oturdum yanlarinda sonra ki süreçte de cocuk onlardayken ailesinin evine gittigimde orda ve kardeşinin nisaninda kalabalik ortamda bulunduk yani çocukla birebir sohbetimin olmadığını ve cok zaman gecirmedigimi zaten söylemiştim

Ben kendisini 1 senedir tanıyorum belki bikac ay daha fazla olmuştur o yüzden ablasini ve çoğu arkadasini tanıyordum zaten aileyi kendisi tanıştırdı akrabalari da kardesinin nişanında davet etmişti orda tanıştırdı bilemiyorum ki kimine göre hızlı olmuştur bu süreç kiminegöre yavaş bunun bi süresi var mı onu da bilmiyorum
Ben süresi olduğuna inanmıyorum biz daha ilk aydayken tanıştırmıştı , bir kaç ay peşimde koşmuştu zaten daha Sevgili değilken biliyorlardı beni sevgili olunca da tanışmıştık diğer kişilerle 😅 yani bence bunun kıstası yok eski eşimle bile sevgili olduğumuz ilk gün ablasıyla tanışmıştım denk gelip ertesi hafta da düğüne gitmiştik akrabaları İle tanışmıştım hani çocuklu çocuksuz fark etmez İlişki dinamiği gereği bunların kural zamanı yok kimi 2 senede ailesine götürür kimi denk gelir ilk hafta doğru yanlış yok bu işlerde

Ben süresi olduğuna inanmıyorum biz daha ilk aydayken tanıştırmıştı , bir kaç ay peşimde koşmuştu zaten daha Sevgili değilken biliyorlardı beni sevgili olunca da tanışmıştık diğer kişilerle 😅 yani bence bunun kıstası yok eski eşimle bile sevgili olduğumuz ilk gün ablasıyla tanışmıştım denk gelip ertesi hafta da düğüne gitmiştik akrabaları İle tanışmıştım hani çocuklu çocuksuz fark etmez İlişki dinamiği gereği bunların kural zamanı yok kimi 2 senede ailesine götürür kimi denk gelir ilk hafta doğru yanlış yok bu işlerde
Kesinlikle kıstas yoktur bencede.
Sanırım konumun gidişatı eski esle beni aldatıyor mu diye sordum sanıldı o yüzden değişti diye yazdılar diye düşünüyorum.
Aslında asıl merak ettiğim çocuk için eski eşlerin gün içerisinde bu kadar iletişim kurmaları normal mi ve çocuklu biriyle çocuksuz biri ne gibi sorunlar yaşar gibi tecrübelerinizden faydalanmaktı🙏🌺

Yani sen bilirsin konu sahibesi ama boşandım diyorsun yine gidip dertsiz başına dert alacaksın. Madem 2.evlilik yapıyorsun %100 huzurlu olacağın bir ortam olsun.

Yani ben bu çocuklu adamları hiç anlamıyorum ne kadar benciller, karşında çocuksuz biri var ona haksızlık olmuyor mu?? Bu adam da haftada 3 gün 4 gün çıkıp gidecek, pazar çocuğuna gidecek sen yalnız kalacaksın konu sahibesi. Boşver bence bu işi hiç bulaşma.

Yorumunuzu okudukça erkek arkadaşımın söyledikleri canlandı o da tatillerimizi çocuğa göre ayarlayacagimizi tatile gidersek hep beraber gideceğimizi ima eden birçok konuşmada bulunmuştu düşününce çocuklu kişiler gerçekten çocuklularla evlenmeli iki taraf için de çok zor olur çünkü.

Baştan rengini belli etmiş madem kaç konu sahibessiii kaçççççççç

Kesinlikle kıstas yoktur bencede.
Sanırım konumun gidişatı eski esle beni aldatıyor mu diye sordum sanıldı o yüzden değişti diye yazdılar diye düşünüyorum.
Aslında asıl merak ettiğim çocuk için eski eşlerin gün içerisinde bu kadar iletişim kurmaları normal mi ve çocuklu biriyle çocuksuz biri ne gibi sorunlar yaşar gibi tecrübelerinizden faydalanmaktı🙏🌺
Konunuzu takipteyim yazmadan edemedim..eşimle ayrı değiliz,bir kızımız var..ikimiz için de ilk sırada kızımız gelir.bugün ayrılsak ,hayatımıza başkaları girse onu mutsuz etmemek için uğraşırız…sonuçta değişmeyen tek şey evlat..evlilikler biter,başkaları girer çıkar hayatımıza ama evlat allah ömür verdikçe her zaman bizimledir..ben kendi evladımken bazen zoruma gidiyo 2.planda kalmak,o yüzden çocuklu bir adamla ben yapamazdım mesela…biz eşimle başbaşa kalmak için ufak kaçamaklar yaparız arada insan çocuksuz takılmak istiyo ,kendi çocuğuna bazen tahammül edemiyo,hele ki ergenken ekstra sabır gerekiyo mesela..ben kızıp bağırsam da babası biraz sesini yükseltse benim zoruma gidiyo.yani çocuk işi çook zor,tüm enerjinizi kendi evladınıza ayırabileceğiniz bi ilişki yaşayın derim ben…bir de çocuk çok küçükken boşanılmış ve hala çok küçük,kadının sürekli araması size garip geliyo ama çok normal…en yakınımda yaşadım baba sürekli beraber olmasına ve ilgilenmesine rağmen,eve getirip bıraktığında çocuk kendini yerden yere atıyordu babam gitmesin diye..çocuğun psikolojisi iyice yerle bir olmasın diye arkadaşım hiç istemediği halde eski eşle yemekte yiyordu,sinemaya falan da gidiyodu..çocuğum baba diye kendini paralarken benim de ne eski eş ne de sevgilisi umrumda olmaz,ararım kimse de kusura bakmasın.zaten ayrılarak eksik bırakmışız bi zahmet isteyince de yanında olsun derim

Yani sen bilirsin konu sahibesi ama boşandım diyorsun yine gidip dertsiz başına dert alacaksın. Madem 2.evlilik yapıyorsun %100 huzurlu olacağın bir ortam olsun.

Yani ben bu çocuklu adamları hiç anlamıyorum ne kadar benciller, karşında çocuksuz biri var ona haksızlık olmuyor mu?? Bu adam da haftada 3 gün 4 gün çıkıp gidecek, pazar çocuğuna gidecek sen yalnız kalacaksın konu sahibesi. Boşver bence bu işi hiç bulaşma.

Ele güne çocukluyum ama çocuksuz kadın buldum diye hava atacaklar, bir de çıkarcılar kendi gibi cocuklu kadınla evlenseler çocuğa masraf yapmaktan korkuyorlar, o yüzden radarları hep 30 yaş üstü evde kaldım kompleksinde olan bekar ya da boşanmış kadınlar oluyor bunların

Ele güne çocukluyum ama çocuksuz kadın buldum diye hava atacaklar, bir de çıkarcılar kendi gibi cocuklu kadınla evlenseler çocuğa masraf yapmaktan korkuyorlar, o yüzden radarları hep 30 yaş üstü evde kaldım kompleksinde olan bekar ya da boşanmış kadınlar oluyor bunların
kesinlikle katiliyorum

Yok haklısınız bunu zaten erkek arkadaşım kendisi söyledi seninle tanışmadan önce birbirimize hala şans vermeyi deniyorduk hatta oğlunu görmeye onlara gidip kahve içmiş yemek yemiş..
Yani bana bu tuhaf gelmedi ben de aynı durumda olsam sonuna kadar denerdim belki düzelir diye buna kızamam ama şuan hala eskisi gibi tavır sergilerlerse işte bu durumu asla kabul edemem
size bunlari neden soyluyor? cok yanlis seyler. mutlaka bir alt metni vardir... sana gozdagi mi veriyor? ne yapiyor?

Cocuksuz birisi daha cazip çünkü. Kendi cocuguyla haftada birkac gun birkac saat gecirip, babalik gorevini yerine getirmis oluyor. Bunun haricinde tum sorumluluk, alisveris, naz niyaz, oyun, disari cikarma annede. Evlendigi kadinin kucuk cocugu olsa kendisi ilgilenmese bile cocuk gurultusune, sorumluluguna, disari cikarken ile cocugun uyku saatine/okuluna gore plan yapmaya, karisinin cocuk bakmaktan yorulup huysuzlanmasina, ev işlerine daha fazla ortak olmaya maruz kalacak. kalinlastirdigim kisim zaten cogu zaman ilk evliligin bitme sebebi oluyor. Cocuksuz kadin oyle mi? Yemegini vaktinde cesit cesit cikarir, evi derli toplu temizdir, istedigi vakit gezer, kendine bakacak vakti vardir.

Mesela benim kiz kardesim bekar ve beni anlaması imkansız.
Geçende bir arkadaşı cagirmis evine.
Hep evli çocuklu kadınlar gelmiş basım şişti hepsinde var iki tane diyor.
Bütün hayat çocuklara adanmış vs.
Bir daha cocuklu kadınların ev buluşmasına gitmeyeceğim diyor 😉
Biz annemde bulursurken de avmye vs gitmek istiyor abla çocuğa annem baksın rahat rahat gezelim diyor.
Ben de çocuğumu götürmek istiyorum benle gelsin diye bakın en basit şeyde bile uyumsuzluk oluyor.
Benim çocuk dogmadan önce hep beraber takilirdik ama şuan mümkün değil.
Kısaca çocuklu insanın cocuksuz insana empati kurması zor.

Hayatınızı mahvetmek istiyorsanız devam edin. Şimdi gözünüze batan şeyler evlenince daha bir sinirinizi bozacak. Çoklu bir hayatı kabul etmiş olacaksınız, çekirdek ailelere bakıp pişmanlık duyacaksınız. şimdi öngöremediğiniz milyon tane sorunla boğuşacaksınız. Eşinizi asla kurduğunuz aileye ait hissetmeyecek, ikili bir hayat yaşayan bir yabancı gibi hissedeceksiniz. İstisnalar vardır belki ama o küçük ihtimal için hayat riske etmeye değmez.

Eski erkek arkadasim çocuk için görüşüyoruz diye diye ben ondan ayrilir ayrilmaz henüz başka bir adamla evli eski eşiyle barıştı. Ben de senin gibi korkuyordum korktuğum gibi de oldu.
Çok iletişim varsa ve yeni barisilmaya calisilmissa benim başıma geleni değerlendir derim

Son düzenleme:
ikinci evliliğim ve benimde çocugum var eşiminde ilk eşinden bir çocugu var .kendi çocugum olmasın rağmen o kadar zor ki.
eski eş bir anda kıymetli oluyor çocuğunun annesi bir anda melek oluyor saygı duyulan kadın moduna geçiyor o paragöz vs söylerimlerini ben de çok duydum şimdi eşimde tık tok .
hatta kötüleyen ailesi bile prenses etti.
kadın daha belki evlendiğimizi bile bilmiyor
yok kötü bir kadınmış yok barışmak için can atıyormuş.büyü yaparmış diye diye sustular.
ben ne kadını tanırım ne bir şey .
çocuk küçük zaten .ama misal buğün annesi kızı eşim doktora gidecekler .doğum günüsü hastalığı okulu hep birarada olacaklar.
öyle zor ki .
ben boşanmak için fırsat kolladığımda artık bu durumu umursamıyorum.
bir ömür ben ince hastalığa yakalanırdım yoksa...
bence vazgeçin

Back