Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Ben sana hak verdim konu sahibi.yani istemez istemez kardesim,herkes cocugunun şapır şupur opulmesinden hoslanmayabilir.cocukta darlaniyormus zaten.hele sigarayi içip gelip öpmesi cok kötü birsey.bence eltinle güzel bi sekilde konus,anliycaktir elbet

Bence sen aşırı takıntılısin her yorumun altına sigara yazmışsın. Zararlı olabilir ama daha çok kendini savunmak için söylüyorsun. Sen hiç görüşme eltinle

Çok garip bi olay kaynınızın tepkisi de çok garip yani bi emzik verdiniz diye neden öyle davranmış ki kaynınız

Ee ne var bunda? Aranızdaki anlasmazligi cocugunuza yansitmiyo daha ne istiyosunuz ki ?. Çocuğu almasa eltim beni kiskaniyo çocuğumun yüzüne bakmiyo diye konu acarsiniz sizde onu görüyorum. .Bundan sonra eltimin çocuklarını almam kucağıma, malum sizin gibiler çooook

Bebekleri opmek kucaklamak kucaga alistirmak isirmak vs cok yanlis hareketler. Hijyen acisindan cilt hassasligi acisindan... kucaga alistirmak zaten cok kotu ozellikle annenin hayatini mahveder cocukta da sosyal problemlere yol acar.

Sanirim eltiniz icindeki sevgiye engel olamiyor. Ama bu yanlislari kendinin degil baskasinin cocuguna yapmak isine geliyor.

Ya da kendi bebegine doyuyordur. Sizinkni hep gormedigi icin gorunce firsati kacirmiyordur.
Net sekilde uyarin "yengesi sigara kokuyorsun oglumun sagligi icin lutfen opme" diye.

Bilmiyorum ki amacı ne çözemedim canım

Eltim oğlumu kucağına almasa buraya konu açmam daha sevinirim,sigara kokulu ağzıyla öpüyor çünkü oğlumu

Ben de evleneli 3 buçuk sene olcak nerdeyse ve hayatim mahvoldu

Eltimle başbaşa kalınca konuscam canım.Sagol beni anladigin için

Bence sen aşırı takıntılısin her yorumun altına sigara yazmışsın. Zararlı olabilir ama daha çok kendini savunmak için söylüyorsun. Sen hiç görüşme eltinle
Kendimi savunmak için söylemiyorum oğlumun sağlığı söz konusu olduğu için söylüyorum

Çok güzel bir cümle aynen bu cümleyi eltime söylücem.Kesin der ben kendi oglumu öpüyom da birsey mi oluyor der. Canım bir de ben onun oğlunu her zaman görmüyom ama ben onun ogluna yapişmiyom

Evet canım aynen kavga çıkmasından korktum.Kaynim ve kayınbabam eltimden yana olup direk bana yüklenirlerdi
Anlayabiliyorum canim,seninde işin zor kendi içinde Allah yardimcin olsun.kayinvaliden kayinbaban kendini savunma fırsatı verseydi biraz,belki birseyler soyleyebilirdin.icinde bulundugun durumdan dolayi sinirlerin harab olmuş biraz galiba.dedigim gibi guzelce konus,olmadi kayinvalidenle kayinbabanla esinle falan da konus.akışına birak gerisini.cok cok fazla kafana takma oldu mu.hayat kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…