- 7 Ağustos 2016
- 3.440
- 7.151
- 158
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Tamam eltinde hata aman allahım nasıl böyle bi gaflete düşer inanamıyorumoldu mu?Sigara kokulu ağzıyla öpüyor oglumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam eltinde hata aman allahım nasıl böyle bi gaflete düşer inanamıyorumoldu mu?Sigara kokulu ağzıyla öpüyor oglumu
Kaynanam eltim için ben gelinime laf söyletmem dedi bana.Kayınbabamda eltimi tutuyor.Eltim onlara haftada 3 gün gidiyor diye varsa yoksa eltimi savunuyorlar.Eşimle konuştum sigara dumanlı ortamda değil sonuçta oğlumuz öpmeyle birşey olmaz diyor. Kayınbabama dedim sigara zararlı diye,sigara içipte 100 yaşına kadar yaşayan var birşey olmaz diyor. Kime anlatim derdimiAnlayabiliyorum canim,seninde işin zor kendi içinde Allah yardimcin olsun.kayinvaliden kayinbaban kendini savunma fırsatı verseydi biraz,belki birseyler soyleyebilirdin.icinde bulundugun durumdan dolayi sinirlerin harab olmuş biraz galiba.dedigim gibi guzelce konus,olmadi kayinvalidenle kayinbabanla esinle falan da konus.akışına birak gerisini.cok cok fazla kafana takma oldu mu.hayat kısa
Sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi normal o zaman sana göreEltinize üzüldüm doğrusu..Gayet normal davranıyor.
Ben sadece anne olarak oğlumun sağlığını düşünüyorum sigara konusundaTamam eltinde hata aman allahım nasıl böyle bi gaflete düşer inanamıyorumoldu mu?
Allaha dua et,boyle mübarek bi ayda duaların kabul olur insallahKaynanam eltim için ben gelinime laf söyletmem dedi bana.Kayınbabamda eltimi tutuyor.Eltim onlara haftada 3 gün gidiyor diye varsa yoksa eltimi savunuyorlar.Eşimle konuştum sigara dumanlı ortamda değil sonuçta oğlumuz öpmeyle birşey olmaz diyor. Kayınbabama dedim sigara zararlı diye,sigara içipte 100 yaşına kadar yaşayan var birşey olmaz diyor. Kime anlatim derdimi
Lütfen beni anla ben gerçekten üzülüyorumTamam eltinde hata aman allahım nasıl böyle bi gaflete düşer inanamıyorumoldu mu?
Canım sen niye herseyi böyle kafana takiyorsun??herkes anlamak zorunda degil veya herkes seninle ayni dusunmeyebilir aynı hissetmeyebilir.biraz rahat ol yahuu.akışına bırak bazi seyleri.kimseye birsey ispatlamak zorunda degilsin ki.konusursun eltinle anlamazsa anlayana kadar yine konusursun,bu kadar kafana takma.her yorumuda kafana takma.neticede üzülen sensinLütfen beni anla ben gerçekten üzülüyorum
İnşallah canim.Ya inan eltim sigara içmese oğlumu öpmesi beni bu kadar aşırı rahatsız etmez, ama çok kokuyor ağzı o şekilde öpüyor oğlumu. Ben oğlumu sağlığı zarar görsün diye dogurmadim ki o benim herşeyim 14 buçuk saat sancı çekerek doğurdum oğlumu ve tek basima büyüttüm gurbette kimsesiz ama eltim bu çırpıda oğlumun sağlığını tehlikeye atıyor.Ah Allahım nolur koru oğlumu AminAllaha dua et,boyle mübarek bi ayda duaların kabul olur insallah
İnşallah canim.Ya inan eltim sigara içmese oğlumu öpmesi beni bu kadar aşırı rahatsız etmez, ama çok kokuyor ağzı o şekilde öpüyor oğlumu. Ben oğlumu sağlığı zarar görsün diye dogurmadim ki o benim herşeyim 14 buçuk saat sancı çekerek doğurdum oğlumu ve tek basima büyüttüm gurbette kimsesiz ama eltim bir çırpıda oğlumun sağlığını tehlikeye atıyor.Ah Allahım nolur koru oğlumu AminAllaha dua et,boyle mübarek bi ayda duaların kabul olur insallah
Evet ben kafama çok takan biriyim çok duygusalim en büyük hatam bu. Sen ne kadar iyi bir insansın yanımda olsan sana sarılıp aglardim bu gece vakti bana öyle destek oldun ki,Allahta en zor zamanında sana bir kapı açsın kardeşim Amin,ağlıyorum şu andaCanım sen niye herseyi böyle kafana takiyorsun??herkes anlamak zorunda degil veya herkes seninle ayni dusunmeyebilir aynı hissetmeyebilir.biraz rahat ol yahuu.akışına bırak bazi seyleri.kimseye birsey ispatlamak zorunda degilsin ki.konusursun eltinle anlamazsa anlayana kadar yine konusursun,bu kadar kafana takma.her yorumuda kafana takma.neticede üzülen sensin
Ay cok tesekkur ederim canim benim ne demek,amiin insallah sagol.ağlama,insallah rabbim sana da şu zor zamanlarında yardım etsin ummadigin yerlerden kapı açsınEvet ben kafama çok takan biriyim çok duygusalim en büyük hatam bu. Sen ne kadar iyi bir insansın yanımda olsan sana sarılıp aglardim bu gece vakti bana öyle destek oldun ki,Allahta en zor zamanında sana bir kapı açsın kardeşim Amin,ağlıyorum şu anda
Sorun eşimin ailesi kardeş evimde huzur bırakmadılar.Batak derken bu insanlarin içinde olmak eşim için bu insanlara her ay katlanmak zorunda olmak batak geliyor bana sikistim köşeye çıkamıyorum bu işin içinden.Geçmişte çok çektim evlendim bu seferde eşimin ailesinden çekiyom.Arkamda sahip çıkan ailem yok geleceğim belirsiz,eşimin ailesinden biktim napcam bilmiyom. Oglum doğdu doğalı kaynanam kayınbabam oğlumu benden çok aşırı kıskandılar hala kıskanıyorlar,kayınbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmicak hep bana gelcek dedi bana ve ağlattı beni,şimdi de eltim oğlumun peşine düştü,noluyor bu insanlarakardeş haklı olduğun noktalar var ama şu da bir gercekki sanki takıntı yapmışsın.sigara kokulu deyip duruyosun,birde eltinin oğluna emziğini vermişsin kaynin ters bakmış ve bidaha sevmemissin uzak durmussun falan..sanki olayları fazla buyutuyorsun fazlaca kafanda kuruyorsun gibi geldi.sen acikca şunu desen; eltiyi sevmiyorum çocuğumu sevmesini istemiyorum,o zaman sana daha çok hak veririm ama sanki sen eltine takmissin.birde bu yaşta batağa battim gibi bir cümlenin gördüm.sanirim aslında daha büyük sorunlar var ama sen patlamayı bu konuda yasiyorsun
Amin canım inşallah cümlemize insallah :)Ay cok tesekkur ederim canim benim ne demek,amiin insallah sagol.ağlama,insallah rabbim sana da şu zor zamanlarında yardım etsin ummadigin yerlerden kapı açsın
Anladım canım. sen oğlunu kaybetmekten korkuyosun.oglunu kendi taraflarına çekip sana karşı soguturlar diye korkuyosun.bir anneyi bu psikolojiye sokan cahil insanlara yazıklar olsun.bak kardeş o senin yavrun,o seni herkesten çok seviyor sevecek.bu kadar duygusal ve hassas olmak en çok sana zarar.gorme umursama salla gitsin.ayda bı kaç gün sık dişini.eşinle büyük problem yoksa gerisini fazla takma hasta edersin kendiniSorun eşimin ailesi kardeş evimde huzur bırakmadılar.Batak derken bu insanlarin içinde olmak eşim için bu insanlara her ay katlanmak zorunda olmak batak geliyor bana sikistim köşeye çıkamıyorum bu işin içinden.Geçmişte çok çektim evlendim bu seferde eşimin ailesinden çekiyom.Arkamda sahip çıkan ailem yok geleceğim belirsiz,eşimin ailesinden biktim napcam bilmiyom. Oglum doğdu doğalı kaynanam kayınbabam oğlumu benden çok aşırı kıskandılar hala kıskanıyorlar,kayınbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmicak hep bana gelcek dedi bana ve ağlattı beni,şimdi de eltim oğlumun peşine düştü,noluyor bu insanlara
Bak tatlım akşamdır okuyorum şu konunu yorumlara hep bakıyorum sigara sigara sigara.... Haklısın öpmesin sigara kojan ağzıyla sonuçta kokusu bike çocuğu rahatsız edebilir.. Söyle bundan sonra sigara kokan ağzınla çocuğumu öpmeyceksin istemiyorum öp me ye cek siiiiiin! Bir cinnete bakar.. Fakaaaaaat bu kayınpeder bende olsa o çocuğu sadece rüyasında görür.. Tamam dede sevsin torununu da kardeşim ne demek anne demicek ya.. Kocan armut mu topluyo bunlar olurken.. Sen o çocuğun annesisin ve bunu onlara hatırlatman gerek.. Net ol mırı kırın ağzının ucuyla söyleme söyleyeceklerini.. Yüksek sesle gözlerini yuvalarından çıkarıp söyle.. Kimsenin böyle bir hakkı yok.. Eşin bile olsa yok.. Arkanda birinin olmasına gerek yok.. Sen sadece tavrını koySorun eşimin ailesi kardeş evimde huzur bırakmadılar.Batak derken bu insanlarin içinde olmak eşim için bu insanlara her ay katlanmak zorunda olmak batak geliyor bana sikistim köşeye çıkamıyorum bu işin içinden.Geçmişte çok çektim evlendim bu seferde eşimin ailesinden çekiyom.Arkamda sahip çıkan ailem yok geleceğim belirsiz,eşimin ailesinden biktim napcam bilmiyom. Oglum doğdu doğalı kaynanam kayınbabam oğlumu benden çok aşırı kıskandılar hala kıskanıyorlar,kayınbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmicak hep bana gelcek dedi bana ve ağlattı beni,şimdi de eltim oğlumun peşine düştü,noluyor bu insanlara
Önceki sayfamda eltimin oğluna neden dokunmadigimi anlattım okuyun bence. Benim için en büyük sorun eltimin sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi bunu bilin. Konu da belirtmedim bu forumda sigarayi savunan sigara icen insanlar vardır üzerime çok gelirler diye korktum. Benim icin oglumun sagligi herşeyden önemliBen sizi sorunlu gördüm.Bu bakış açısı normal değil.Eltinizin sevgisini kıskanmaniz normal değil.Aynı ailedeki 14 aylık bebeğe dokunmamak bunu da marifet saymak normal değil.Sevmek için ille de yapışıp şapir şupur öpmeniz gerekmiyor.Oyle bir yazmissiniz ki bir kere parmağına dokundum falan,sevgisizliginiz buradan belli oluyor.
Eltinizi sevmediğiniz için onunla alakalı her şey sizi rahatsız ediyor,küçücük bebeğe bile bunu yansitmissiniz,çok yazık...
Eltiniz sigara içiyor olabilir,bebeğinizi 7-24 öpmüyordur sanırım ki açtığınız konu bile bunu içermiyor zaten,asıl derdiniz bu değil.
Bakış açınızi değiştirin , biraz relax...İnciği cinciği kafaniza takmayin, çocukları sevin ,kendi çocuğunuz olmasada ... İnanın daha mutlu ve daha pozitif bir insan olursunuz .