Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Açtığınız konuyu dönüp tekrar okuyun isterseniz.
Öpmesinden ayrı olarak,sarılmasından, sürekli oğlunuzun peşinde olmasindan, bakışlarından bile rahatsız olduğunuzu siz yazmissiniz, Bunlardan neden rahatsızsiniz ?

Eşim pısırık beni yeteri kadar savunabilen bir insan değil.Ben kendi kendimi savunmaya çalışıyorum.Mesafeliydim daha da mesafeliyim artık ve resmi konuşuyorum onlarla.Ama her ay onları görmek bana kabus gibi geliyor. Ben ne kadar resmi olsamda onlar yine bildiğinden şaşmiyor. Burdaki bazi insanlar bana inanmıyor ama gerçekten eşimin ailesi benim oğluma aşırı takmış durumdalar,sanki çocuğun annesi kaynanam,babası kayınbabam gibi,ben sadece tasiyıci anneyim onların gözünde,oğluma hayır oğlum desem,kayinbabam hemen, çocuğa hayır deme rahat bırak çocuğu diyor,bu tehlikeli desem birşey olmaz diyorlar,öyle yapmasin desem beni dinlemiyorlar inadina ogluma yapıyorlar,yani kısaca benim oğlumun üzerinde hiçbir söz hakkim olmasını istemiyorlar,oğlumu kendileri istedikleri gibi büyütmeye yönetmeye kalkıyorlar bu kadari da fazla.Eşim dedi ki annem babam yaşadığı sürece ikinci çocuk yapmicam tekrar aynı sorunlari ikinci çocukta da yaşamak istemiyorum gücüm kalmadı artık dedi ve bu karara vardik ortak eşimle düşün yani

Ogluma aşırı saplantısı beni rahatsız ediyor ama sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi daha da fazla rahatsız ediyor çünkü oğlumun sağlığı söz konusu

Yahu seviyor kadın çimdirmiyor ya etlerini bırak sevsin öpsün ne olacak belki senin ki daha sevimlidir bizde de çok çocuk var ama abilerim ve yengelerim kızıma çok duskunler

Eşimle ailesi dışında çok büyük problemimiz yok.Git gide de hastalanmaya başladım üzüle üzüle.Mesela 2 dakka mutfaga gidip geliyorum, içeri bir giriyorum oğlum yok elim ayağım titriyor kalbim durcak gibi oluyor nefes alamıyorum bogazim düğümleniyor,meğerse oğlum arkamda kalmış görmemisim,sonra oğlumu görünce derin bir nefes alıp çok şükür burdaymis aklım çıktı diyorum. Bu psikojiye eşimin ailesi sebep oldu onlar yaptı bunu bana.Kayınbabam devamlı çocuğu alcam gitcem alcam gitcem diye diye,bu cocuk niye sana geliyor diye diye oğlumu benden kiskana kiskana beni bu hale getirdiler

Ogluma aşırı saplantısı beni rahatsız ediyor ama sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesi daha da fazla rahatsız ediyor çünkü oğlumun sağlığı söz konusu
O zaman konuyu iki cümleyle açıp sorsaydiniz keske.Bastan yazmadiginiz şeye insanların ne cevap vermesini beklediniz ki ?
Ayrica sigara içen kimsenin cocuğu öpmesi ona zarar vermez merak etmeyin.

O zaman konuyu iki cümleyle açıp sorsaydiniz keske.Bastan yazmadiginiz şeye insanların ne cevap vermesini beklediniz ki ?
Ayrica sigara içen kimsenin cocuğu öpmesi ona zarar vermez merak etmeyin.
Bu forumda sigara icen insanlar vardır bana yüklenirler diye korktum o yüzden başta konuma yazmadım

Güzel kardeşim bi psikiyatriye gitmelisin hem endişelerin azalır hemde daha mutlu bir insan olabilirsin.belli ki yasadiklarinin üstesinden gelememissin çok üzüldüm sana Rabbim gönlüne ferahlık versin,tüm sıkıntılarını gidersin inşaallah

Inşallah canım sağol.2 defa psikoloğa gittim ama bir faydasını göremedim o kadar para boşa gitti.Eşimin ailesi düzelmediği sürece ben mutlu olamam,ve eşimin ailesi yaşadıkları sürece düzelmicekler eminim.65 yaşına gelmiş kayınbabam bu saatten sonra hiç düzelmez.Hakkimda hayırlısı

Bu bir dert mi şimdi ?
Merak etmeyin çocuğa yapışan biri illa oluyor elti olmasa başkası olurdu

Kesinlikle katilmiyorum bu soylediklarinize cunku bende eltimin kizini cok seviyorum onu opuyom kucagimaa aliom o da benim cocuguma aynisini yapmiyo biraz kendini serbest birak sen oyle dusunmeyi birak hersey yoluna girer zaten sevmesi cok guzel aslindan rahtsiz olunacak bir tarafi yok yani ne bileyim

Eltiniz kendi çocuğundan önce sizin çocuğunuzu görmüş,sevmiş.Yani sizin çocuğunuz ikinizin de ilk çocuğu gibi olmuş.Çünkü onunki daha sonra doğmuş.Bu yüzden de çok seviyor olabilir.Benim eltim de oğlumu hep sıkıştırarak severdi,öperdi hatta kollarına hafifçe vururdu severken.Çünkü onun da çocuğu sizin eltiniz gibi sonradan olmuştu.Ben bunu hiç dert etmedim ve uyarma gereği duymadım.Herkesin sevme şekli farklı.Çok fazla büyütmeyin.Muhtemelen eltinizle aranız iyi olmadığı için hareketleri sizi rahatsız ediyordur.Haaa...sigara içiyordur ona bişey diyemem.Ama öperken bunun tehlike yaratacak boyutta zarar vereceğini zannetmiyorum.

Cok ciddi sorunlarin var senin konu sahibi.. kpederin de sigara iciyormus onun da opmesi dokunuyor mu sana? Esin de sigara icebilirdi hatta sende icebilirdin bu durumda fanusda mi buyutecektin cocugunu? Bir yerden yakaladin buradan yururum diyorsun da sigara icen birinin cocuklari opmesinden hastalik kapmaz bebegin merak etme, kadin ruh hastasi degil herhalde dumani icinde tutup bebeginin yuzune uflemiyordur.. bence senin farkli sorunlarinda var bu kadar takintinin alti asla bos olamaz bir psikoloja gitmelisin..

Oglunuz bundan rahatsiz oluyosa o zaman anlarim istememenizi.
Benimde 5 aylik bi bebegim var ve onuda cevremdeki insanlar "zorla" öptügünde sinir oluyorum. Sevdigim insanlar olsa bile. Cocuk istemiyor cünkü agliyor hala öpmeye calisiyolar. Bu cok yanlis. Ha cocukta istiyosa gülüyosa sevilip sarildiginda falan mesela o zaman sorun yok tabii.

Valla bakın eleştirmek, üzmek için değil, iyiliğiniz için diyorum.
Bi psikiyatrla ya da olmadı iyi bir psikologla görüşün derim.
İçinizde dış dünyaya karşı garip bir hınç ve sevgisizlik var.
İllaki iyi birisinizdir ama bu durumu çözümlemeniz lazım.
Cidden insanları, başka bebekleri sevebildiğinizde, sevgi alanınızı küçük bir dünya olmaktan çıkardığınızda eminim daha mutlu birisi olacaksınız.
Neyse özetle tavsiyem sevgi alanınızı genişletin ve psikolojik destek alın.
Bütün sorunlarınız bitecek, kuş gibi rahat ve huzurlu olacaksınız, garanti veriyorum.

Benim eşim de çok kızmama rağmen sigara içiyor.balkonda içip geliyor babası tabi ki çocuğunu kucaklıyo da öpüyo da..kızım şimdi 7 yaşında korkmayın yanında içilmediği sürece çocuklara bi şey olmaz.ki eltinizle aynı evde bile değilsiniz.ben sizi garip buldum açıkçası kadın seviyo siz onun çocuğuna ilgi bile göstermiyosunuz.sizin gibi yokmuş gibi davransa ya da azarlasa çocuğuna yaklaştırmasa bu seferde eltim çocuğuma iyi davranmıyo diye konu açardınız

Ayyyy bu nedir yaaa? Onun oğlu benim oğlum, onun oğlu benim oğlum, onun oğlu benim oğlum... Beynim uyuştu.

Konu sahibi eltiniz çocuğunuzun yanında sigara içmiyorsa sırf ağzı sigara kokuyor diye oğlunuzun sağlığına bişey olmaz!!! Normal şartlarda ağız kokusu problemi yaşayan insanlar var... Sarmısak, soğan vs yenildiğinde de kokar veya uzun süreli aç kalındığında vs... Böyle bir durumda çocuğu öptüğümüzde, onun sağlığını bozduğumuz veya bozacağımız anlamına mı geliyor?

Bence siz eltinizi hazmedemiyorsunuz, takmışsınız eltinize... Her hareketi, her lafı batıyor. Eltinizle ilgili hiç bir şeye tahammülünüz yok! Önceki konularınızda da var bir sürü elti konusu...

En acilinden psikiyatra gidin ve eltinizin sağlığı için eltinizle görüşmeyin!!!

Eşimde bende sigara icmiyoruz çünkü zararını biliyoruz Allah korusun ondan bu bir.Fanus konusu içenlerin sorunu bizim değil icmesinler onlarda napiyim.Ikincisi kayınbabam 4 ayda bir tane anca içer,nadir içer,o yüzden ağzı sigara kokmuyor onun. Bu ailede en çok hergün sigara içen eltim ve kaynım,ağızları 1 saat dahi temiz kokmuyor ve o şekilde oğlumu öpmelerinden anne olarak rahatsız oluyorum eltime öpme dediğim halde inadına öpüyor,amacım ordan burdan yürümek değil amacım oğlumun sağlığını korumak

Eltim sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpüyor bu beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…