- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Sigara kokusunun çocuklara zararını bilmiyorsun sanırımBenim annemde babamda esimde sigara içiyor sadece ben opeyim o zaman cocuklari babalardan bile kaciralim yapma allah aşkına bahane ediyosun bunu
Benim ailemde içen yok ben de eşimde içmiyoz zaten. Eltim ve kaynım iciyor. O şekilde öpmek oğluma zarar veriyor farkında misin sigara buBen de size cocuktan izin almadan opmesine izin vermeyin dedim zaten.
Ailede sigara icipte open varsa ona da bu tepkiyi gosteriyor musunuz?
Ben hala abarttiginizi dusunuyorum.Tatli gelmistir o an sevmistir.Ne olacak ki.
Babalardan derken eşinizi kastettiniz sanırım.Sigara kokusu bile çocuklarda astim yapıyorBenim annemde babamda esimde sigara içiyor sadece ben opeyim o zaman cocuklari babalardan bile kaciralim yapma allah aşkına bahane ediyosun bunu
Yani kusura bakmayin ama bana kizacaginiza eltinize tepki gosterin ben ne yapayim.Benim ailemde içen yok ben de eşimde içmiyoz zaten. Eltim ve kaynım iciyor. O şekilde öpmek oğluma zarar veriyor farkında misin sigara bu
Bunu eltime eltimle başbaşayken söylemem lazım. Yoksa kaynim kayinbabam direk eltimi savunup bana yükleniyorlarOzaman bunu eltinize söyleyin. Önceliğin çocuğunsa kimseden çekinmeyeceksin. Eltine şunu de bak canim banyo orda ister gargara yap ister dışını fırçala sonra gel benim çocuğumu op. Bu kadar basit.
Keşke eltim de sigara içmese oğlumu o şekilde öpmese
Yok size tepki vermedim sadece beni anlayın diye yazdım eltime defalarca öpme dedim anlamiyor.Mahremiyet konusunda haklısınız.Bana yardım eden çıkar belki diye konu actimYani kusura bakmayin ama bana kizacaginiza eltinize tepki gosterin ben ne yapayim.
Evet o sekilde zarar verebilir ama cocugun mahremiyetini dusunulmeden opulmesi de dogru degil cocuk icin onu da dusunseniz keske...
Neyse size kolay gelsin.
Ben 2 yıldır sinirden karnım sisik geziyom zaten:) Eltime defalarca oğlum öpülmekten hoşlanmiyor dedim dinlemiyor zorla öpüyor.Sigara kokulu öpme desem toplum içinde diyemem.Kaynim ve kayınbabam sigarayi ekmek gibi gören ve devamli birşey olmaz diyen insanlar,direk eltimi savunur bana yüklenirler,kocam da pısırık.Bu konuyu eltimle başbaşayken konuşmam lazimBu kadar icine atacagina sigara konusunu acik acik konus. Gerekirse ipler kopsun. Ben burdan sistim. Seni dusunemiyorum.
Sigaranın zararlı olduğunu çok iyi biliyor eşimde bende zararlı diye defalarca dedik bile bile oğlumu sigara kokulu öpüyor
Canım o konu da bir önceki sayfada açıklama yaptım neden o çocuğa dokunmadigimi yazdım nolur oku önceMerhaba ben çocuklu kadın. Hatta şu sıralar tek sifatim çocuklu kadın. O yüzden üzerime alınıp cevap yazmak istedim bir diğer çocuklu kadına.
Eltiniz de tuhaf, siz de tuhafsiniz. Bence iyi anlasmaniz lazım. Niye anlasamadiniz ki. Sigara sağlığa zararlı evet ama nükleer atık muamelesi yapmaya da gerek yok. Söyleyeceklerim bu kadar. Gidip eltimin oglunun parmağına dokunucam.
Ben 2 yıldır sinirden karnım sisik geziyom zaten:) Eltime defalarca oğlum öpülmekten hoşlanmiyor dedim dinlemiyor zorla öpüyor.Sigara kokulu öpme desem toplum içinde diyemem.Kaynim ve kayınbabam sigarayi ekmek gibi gören ve devamli birşey olmaz diyen insanlar,direk eltimi savunur bana yüklenirler,kocam da pısırık.Bu konuyu eltimle başbaşayken konuşmam lazim
Canım eltimin çocuğuna neden dokunmadigimi açıkladım önceki sayfamdaBen "bebeği 1 kez kucağıma aldım, parmaklarına değdim" gibi cümlelerinizi tuhaf, itici ve saçma buldum.
Kasten bebekten uzak durmak, parmak ucuna değdiğinii hatırlamak enteresan geldi bana.
Eltiniz sigara içen biri ise bu konuda onu uyarın,bebeğinize temas etmesin madem.
Hatta kendisi de bebek sahibi olduğundan keşke hiç içmese..
İkinizin de tavırları değişik geldi bana. Karşılıklı bir sürtüşme söz konusu ve bunu bebekleriniz üzerinden savaşarak belli ediyorsunuz gibi geldi.
Biliyorum. Pasif içici de olmuyor çocuk. Sigara icenlerin ağzından duman çıkıyor da biz mi görmüyoruz. Dışarda da egzoz dumanı var bacalardan çıkan dumanlar var trafik sesi var inşaat gürültüsü olabilir e evde havasız olur e napcaz o zaman ? Rizenin dağlarına taşın bence ferah ferah oturursunSigara kokusunun çocuklara zararını bilmiyorsun sanırım
Kayınbabam sigara içmez kolay kolay nadir gördüm.Sigarayi devamlı içen ve o şekilde kokulu öpen kaynim ve eltim nasil basetcem bilmiyom.Kaynim hemen karısını savunan benim üzerime yürüyen bir insan ah kardeş ah düştüm 24 yaşında batağaOnlarin karari onemli degil. Senin acik acik konusman gerek. Eltiyi halledeceksin, kaynin kayinpederini nasil halledeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?