• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Biliyorum. Pasif içici de olmuyor çocuk. Sigara icenlerin ağzından duman çıkıyor da biz mi görmüyoruz. Dışarda da egzoz dumanı var bacalardan çıkan dumanlar var trafik sesi var inşaat gürültüsü olabilir e evde havasız olur e napcaz o zaman ? Rizenin dağlarına taşın bence ferah ferah oturursun
Canım sigara içenler sigara içtikten sonra o dumanı tabiki de ağzından üfleyip çıkarıyorlar,ben kaç kez gördüm

O kadar uzun yazmanıza gerek yoktu anafikir eltiniz kendi çocuğundan ziyade sizin çocuğunuza dokunup seviyor bu da sizi rahatsız ediyor .
Benim de alamadığım şey karşımızdaki insanlar ile iletişime geçip ikaz etmek ya da bir sorunu dile getirip halletmek yerine hırslanıp sinirlenip içimize atıyoruz ve burda başkalarına soruyoruz
Yapmanız gereken eltinize kendi çocuğunuza dokunmasından rahatsız olduğunuzu belirtmek hepsi bu.
Umarım sorun büyümez ve kafaya takmazsiniz daha fazla.
Konum uzun oldu kusura bakma canım. Eltime defalarca dedim oğlum öpülmekten hoslanmiyor sevmiyor diye laftan anlamıyor o yüzden konu açtım burda. Sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpüyor

Biliyorum. Pasif içici de olmuyor çocuk. Sigara icenlerin ağzından duman çıkıyor da biz mi görmüyoruz. Dışarda da egzoz dumanı var bacalardan çıkan dumanlar var trafik sesi var inşaat gürültüsü olabilir e evde havasız olur e napcaz o zaman ? Rizenin dağlarına taşın bence ferah ferah oturursun
Ve sigaranın içindeki katran maddesi kanser yapıyor bu diğer şeylere benzemez

Canım sigara içenler sigara içtikten sonra o dumanı tabiki de ağzından üfleyip çıkarıyorlar,ben kaç kez gördüm
Çok ilginç canım ben ne gördüm ne duydum benim bildiğim nefes verince çıkar duman özellikle dumanı içinde tutup çocuğu öperken üflediğini düşünüyosan bi şey diyemiycem

Bu durumun altında başka şeyler var sanki. Eltinizle hiç geçinemiyorsunuz aranız çok kötü ve oğlunuzu çok seviyor hatta kendi oğlundan daha dikkatli davranıyor. Sizce neden böyle yapıyor olabilir? Sürekli eziyet ediyor eziyor gibisinden bi algı oluşturdunuz. Sizden daha dikkatli davranabileceğini mi kanıtlıyor aceba? Baksanıza canınızı sıkmayı başarmış. Kafamda deli sorular :emir_bebek:
Eltim benim oğluma benden daha dikkatli davranıyor öyle mi kurdugun cümle bu yani. Hiçbir anne benim öz oğluma benim kadar dikkatli davranamaz,eğer eltim benim oğlumun sağlığına dikkat etseydi sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmezdi

Çok ilginç canım ben ne gördüm ne duydum benim bildiğim nefes verince çıkar duman özellikle dumanı içinde tutup çocuğu öperken üflediğini düşünüyosan bi şey diyemiycem
Tamam bende nefes alıp verirken diye kastettim ağzından çıkıyor işte duman.Duman hem ağzından hem sigaradan çıkıyor işte.Ve ağzını yikamadan oğlumu öpüyor

Eltim benim oğluma benden daha dikkatli davranıyor öyle mi kurdugun cümle bu yani. Hiçbir anne benim öz oğluma benim kadar dikkatli davranamaz,eğer eltim benim oğlumun sağlığına dikkat etseydi sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmezdi
Canım arkadaş çok farklı bi şeyden bahsetmiş sen olayları çok net algılayamiyosun kusura bakma bence bunun çaresine bak önce

Tamam bende nefes alıp verirken diye kastettim ağzından çıkıyor işte duman.Duman hem ağzından hem sigaradan çıkıyor işte.Ve ağzını yikamadan oğlumu öpüyor
Neyse canım duymak istediğin ne eltin sigaralı ağzıyla oglunu opup çocuğu hasta etmek istiyor sapık filan mı dememizi bekliyorsun biz napalim yani fikrimizi söylüyoruz kabul etmiyorsun hayırlısı olsun

Ama pasif içici oluyor ve bu da astim yapıyor.Senin ailen sigara içiyor ya o yüzden doğal karsiliyorsun
Yo ben dogal karsilamiyorum çok karsiyim sigaraya herkeside biraktirmaya çalışırım pasif içici dumani soluyunca oluyor balkonda içip gelince pasif içici olmaz ağzından mı öpüyor çocuğun yuzune mi ufluyor

Tabi ki kurduğum cümle o değil yanlış anlamışsınız. Diyorum ki; eltiniz size bi şeklde eziyet ediyor ya hani bu yaptığı da size psikolojik bir eziyet olabilir mi? Hani bak ben senin çocuğuda daha dikkatli davranıyorum kendi çocuğumdan gibi bir etki mi oluşturmak istiyor demek istedim.

eltimin inadına yaptığını düsünüyom
O zaman çaresine bak bize soylediklerini onada söyle ama mantıklı değil soylediklerin belkide sadece seviyodur bazı insanlar sever cocukları keşke sende sevseydin biraz daha yumuşak kalpli olurdun hırsından ne hale gelmissin. Bende esimin ailesinden çok çektim 3 senede yapmadıkları kalmadı ama bebeklerin suçu yok onları karıştırmayın

Yo ben dogal karsilamiyorum çok karsiyim sigaraya herkeside biraktirmaya çalışırım pasif içici dumani soluyunca oluyor balkonda içip gelince pasif içici olmaz ağzından mı öpüyor çocuğun yuzune mi ufluyor
Nerdeyse dudagina yakin mesafeden öpüyor canım

Konu sahibi odaklanmış başka bi şey kabul etmiyor anlamak istemiyor
Ne diyelim o zaman bir yorum yapmamıza gerek yok demek ki hayırlısı olsun. Bir de ben bu benim çocuğuma kimse benden daha iyi anne olamaz söyle yapamaz fikrini çok yadırgıyorum. Heralde yani yapamaz başka kimse. Sen onun annesisin. Başkaları da çok meyilli değildir zaten başkasının çocuğuna. Şahsen ben öyle düşünüyorum bir anne olarak. Önce benim kıymetlim sonra Başka insanların çocukları. Annelik içgüdüsü.

Back