Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Beni mutlu eden tek şey oğlum

siz gerçekten öğretmensiniz değil mi? ağız kokusuyla astım mı olunuyor :) şaka gibi, lütfen farklı bir doktora gidip yeniden tedaviye başlayın ama psikolog değil psikiyatr olsun bu sefer..
Öğretmenlik yapmıyorum şuanda mezunum sadece.Karşılıklı iki ağız birbiriyle nefes halindeyken zararlı.Benim halamın kızı 11 yaşında ve astim suanda ve fisfisla yaşıyor,eniştemin sigarası sebep oldu

eniştenin sigarası farklı ağız kokusu farklı.. yahu allah aşkına üniversite okuyorsunuz ağız kokusundan nasıl astım olunur konu sahibi? etrafımda tek sigara içen yok ama iki oğlumda astım bronşitli doğdu ne olacak şimdi? kaldı ki fısfıs'la yaşanmıyor, gerektiğinde kullanıyorlar yatalak gibi yazmışsın da değiller.. tekrar yazıyorum ağız kokusuyla ASTIM olunmaz bu devirde bu kadar cahil olmayın yahu.. allah etrafına sabır versin, 20 sayfada bizi cinnete bağladın onların durumu ne acaba?

Peki sen kaynananın sigarasından rahatsız olmuyor musun evladının sağlığı söz konusu

Farkında misin sigara kokulu ağzıyla eltimin çocuğunu öpüp zarar veren ben degilim
Hay sigarasına da sana da baslicam simdi. Hasta olunmaz sigara kokusundan. Sigara dumani degil ki bu ustune sinmis kokusu. Neyse bunda degilim ben zaten sen de bunun icin degil eltinden hazzetmedigin icin sorun ediyorsun bariz belli
Her mesaja aynı şeyi yazıp durma.

Peki sen kaynananın sigarasından rahatsız olmuyor musun evladının sağlığı söz konusu

Kayninda iciyormus ona bir sey demiyorsun, surekli bir elti elti. Eltinle konus diyoruz, eltinle gorusme diyoruz yok yine ayni.

Konunu sen kapattir en iyisi. Bir arpa boyu yol alamadik cunku.

Edit : Seni destelemek icin soylemiyorum, simdi aklima geldi . Iki yegenim var , babasi sigara icerdi buyugunu sap sup operdi. Buyuk yegen astim oldu. Kucuk yegenden uzak kaldi o astim degil. Yanlarinda da icerdi. Sigaranin sagliga zarari var ama senin konun baska seninki klasik elti sorunu. Kaynina bu kadar takmiyorsun cunku.

Son düzenleme:
Kardeş bak halamın eşi de balkonda içen bir insan ama kızıyla devamlı temas halinde olduğu içi nefes nefese,kızı astim yıllardır.Ben fisfısla yaşıyor derken yatalak demedim zaten.Ama hayatı boyunca her lazım olduğunda o fisfisı kullanmaya mahkum kuzenim,çünkü aniden nefesi daralabiliyor.Beni anlamanı beklemiyorum, ne desem beni yanlış anliyon.Oglumun sağlığını düşünüyom diye herkes beni suçlu gördü burda,bazı kişiler haklı gördü sadece

hala ağız ağıza diyor yahu şaka gibi.. ben pes ediyorum, şurada bize yaptığın darlamayı eltine yap iki dakika da kocasını boşar, Afrikaya yerleşir senden uzak kalmak için.. sana iyi korumalar..

Eltimi sevmedigimi anlasamadigimizi aylardır söylüyom zaten,saklamiyom ki,Ama suanki konum oğlumun sağlığı olduğu için o yuzden devamlı o şekilde yazdım cevaplarimi,benden ne duymak istiyon ki

hala ağız ağıza diyor yahu şaka gibi.. ben pes ediyorum, şurada bize yaptığın darlamayı eltine yap iki dakika da kocasını boşar, Afrikaya yerleşir senden uzak kalmak için.. sana iyi korumalar..
Canım sağol yine de yorumların için. Ağız ağıza demem niye bu kadar kızdırdı seni.Tek suçum oğlumun sağlığını dusunmekse tamam ben suçluyum.Sende bir annesin saygı duyarım

Kaynima da kızıyorum yorumlarımda yazdım zaten ikisine de kızıyorum. Ama kaynım eltim kadar oğlumu zorlamıyor öpcem diye. Bak çocuk sende dedin astim olmuş öpmeyle

Allah eltine,kayinvalidene,kayınpederine,eşine sabırlar versin.
İyi ki eltim yok diye sevindim şuan ,eltinden sebep değil senden sebep.Senin gibi elti insanı verem eder.
Bu kadar sabit fikirli bir insan görmedim hayatımda.Burada bin kişi sana haksızsın diyor da dönüp bir kendini sorgulamiyorsun.
Tekrar ediyorum,çocuğunun sağlığını bu kafayla SEN bozuyorsun eltin değil.
Cocugunun sağlığını düşünüyorsan kafa yapını değiştir.
Fiziksel hastalıklar bir şekilde halledilir ama çocuğun müthiş bir psikolojik risk altında senden sebep,onu ne yapacaksın ?
Gözünü seveyim alintilama,tekrar ailene sabırlar diliyorum.

Kaynima da kızıyorum yorumlarımda yazdım zaten ikisine de kızıyorum. Ama kaynım eltim kadar oğlumu zorlamıyor öpcem diye. Bak çocuk sende dedin astim olmuş öpmeyle

Ben sadece ornek verdim. Baska bir yegenim daha var. Onun da babasi iciyor ama o cocuk astim degil. Ikisi arasinda korelasyon yok.. Yaninda icilirse tetikliyebilir. Sayende butun yegenlerimi gozden gecirdim.:) Tekrar soyluyorum senin sorunun sigara degil senin sorunun elti sorunu.

Eltimi sevmedigimi anlasamadigimizi aylardır söylüyom zaten,saklamiyom ki,Ama suanki konum oğlumun sağlığı olduğu için o yuzden devamlı o şekilde yazdım cevaplarimi,benden ne duymak istiyon ki
Asil sen bizden ne duymak istiyorsun? Senin derdinin agzina sinen sigara kokusu olmadigini herkes anladi. Sen eltinin cocugunu sevmesini istemiyorsun bu kadar basit. ilk mesajinda sigara kokusundan bahsetmemis eltinin cocuguna ne kadar duskun oldugundan bahsetmissin.
Asil sıkıntın oglunun sağlığı olsa bastan konuya oyle giris yapardin
Senin derdin oğlunu eltinden kiskanmak. Bunu kabul et ve bence bi uzmandan yardim al. Cok takintilisin.

Eltimle basbasayken konuscam zaten konusmucam demedim ki,sizin tavsiyeleriniz dikkate alıyorum.Eltimle herkesin içinde konuşamam dedim sadece,çünkü kaynım ve kayınbabam direk bana yüklenirler eltimi savunurlar kavga büyür diye o yüzden eltimle başbaşa konuscam.Görüşme konusunda ben eltimle özel olarak görusmuyorum zaten, ne zaman kaynanama gitsek onlarda orda oluyor,kayınbabam bizim geleceğimizi hemen onlara haber veriyor,onların evi kayınbabama yakın olduğu için bizden önce kayınbabama gidip bizi bekliyorlar.Yoksa ben görmeye meraklı değilim eltim ve kaynimi

Haklısın çok takintiliyim. İlk başta sigarayi belirtmedim çünkü bu forumda sigara içen sigarayi savunan insanlar vardır bana yuklenirler diye korktum yemin olsun bak ondan korktum

Siz de haber vermeden gidin.

Cocugun sevgiyle buyumesi daha onemli . Astim da genetik olarak yatkinsa olur. Istedigin kadar sar sarmala bunun onune gecemezsin.

Eltimi sevmiyorum dedim zaten.Ama ben en çok oğlumun sağlığı konusunda takıntılı biriyim saklamiyom. Demin öpmeyle astim oldu dedin,şimdi de yanında icilirse dedin kafamı karistirdin

Padişahın tek şehzadesini doğurmuşsunuz havalarından sıyrılır mısınız, kadın belli ki çocuk seviyor daha biri 14 aylıkken ikinciye hamile, sizin derdiniz ne sanki kadının gözünü kan bürümüş her an sizin oğlunuzu kaçıracakmış kendi doğurduğu bile gözüne görünmüyor tribindesiniz. Yarın bigün kocamı elimden alacak eve gelince kocama hoşgeldin dedi vs de yazarsınız siz korktum sizden. Allah uzak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…