- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- 123
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
eltinizin sağlığı için eltinizle görüşmeyinAyyyy bu nedir yaaa? Onun oğlu benim oğlum, onun oğlu benim oğlum, onun oğlu benim oğlum... Beynim uyuştu.
Konu sahibi eltiniz çocuğunuzun yanında sigara içmiyorsa sırf ağzı sigara kokuyor diye oğlunuzun sağlığına bişey olmaz!!! Normal şartlarda ağız kokusu problemi yaşayan insanlar var... Sarmısak, soğan vs yenildiğinde de kokar veya uzun süreli aç kalındığında vs... Böyle bir durumda çocuğu öptüğümüzde, onun sağlığını bozduğumuz veya bozacağımız anlamına mı geliyor?
Bence siz eltinizi hazmedemiyorsunuz, takmışsınız eltinize... Her hareketi, her lafı batıyor. Eltinizle ilgili hiç bir şeye tahammülünüz yok! Önceki konularınızda da var bir sürü elti konusu...
En acilinden psikiyatra gidin ve eltinizin sağlığı için eltinizle görüşmeyin!!!
Eşimde bende sigara icmiyoruz çünkü zararını biliyoruz Allah korusun ondan bu bir.Fanus konusu içenlerin sorunu bizim değil icmesinler onlarda napiyim.Ikincisi kayınbabam 4 ayda bir tane anca içer,nadir içer,o yüzden ağzı sigara kokmuyor onun. Bu ailede en çok hergün sigara içen eltim ve kaynım,ağızları 1 saat dahi temiz kokmuyor ve o şekilde oğlumu öpmelerinden anne olarak rahatsız oluyorum eltime öpme dediğim halde inadına öpüyor,amacım ordan burdan yürümek değil amacım oğlumun sağlığını korumak
Ben onun çocuğunu kucaklamaya meraklı değilim kendi oğlunu bana yaklastirmasa zerre üzülmem yani onun oglu çünkü. Neden onun ogluna dokunmadigimi 4 mesajimda anlattım bir okuyun bir sebebi var. Azarlama konusunda oğlumu azarlamasina asla izin vermem neler söylüyorsunuzBenim eşim de çok kızmama rağmen sigara içiyor.balkonda içip geliyor babası tabi ki çocuğunu kucaklıyo da öpüyo da..kızım şimdi 7 yaşında korkmayın yanında içilmediği sürece çocuklara bi şey olmaz.ki eltinizle aynı evde bile değilsiniz.ben sizi garip buldum açıkçası kadın seviyo siz onun çocuğuna ilgi bile göstermiyosunuz.sizin gibi yokmuş gibi davransa ya da azarlasa çocuğuna yaklaştırmasa bu seferde eltim çocuğuma iyi davranmıyo diye konu açardınız
Farkında misin sigara kokulu ağzıyla eltimin çocuğunu öpüp zarar veren ben degilimşaka yapmıyorum çok ciddiyim acilen tedavi ol, hem kendin hem çocuğun hem de etrafının sağlığı için..
Farkında misin sigara kokulu ağzıyla eltimin çocuğunu öpüp zarar veren ben degilim
Sagolun mesajınız için ben zaten 2 defa psikoloğa gittim ama bir sonuç alamadım param boşa gitti. Sevgi konusunda da güzel kardeşlerim ben sevgisiz bir insan olsam anaokul öğretmenliği bölümünü okumazdim ben çocukları çok seviyorum beni anlayın.Ama eltimin çocuğunu sevmek içimden gelmiyor.Sebebi ise eltimin oğlu bebekken ağzından emzigini düşürdü,bebek ağzıyla emzik aramaya başladı,o sırada eltim mutfaktaydi ve kaynimda uyuyordu,bende çocuk ağlamasın diye emzigi ağzına verdim.Uyuyan kaynım gözünü bir anda bir açtı bana ve oğluna sinirli sinirli baktı,sanki ben onun ogluna bir zarar vermişim gibi.O gün bugün eltimin çocuğuna dokunmuyorumValla bakın eleştirmek, üzmek için değil, iyiliğiniz için diyorum.
Bi psikiyatrla ya da olmadı iyi bir psikologla görüşün derim.
İçinizde dış dünyaya karşı garip bir hınç ve sevgisizlik var.
İllaki iyi birisinizdir ama bu durumu çözümlemeniz lazım.
Cidden insanları, başka bebekleri sevebildiğinizde, sevgi alanınızı küçük bir dünya olmaktan çıkardığınızda eminim daha mutlu birisi olacaksınız.
Neyse özetle tavsiyem sevgi alanınızı genişletin ve psikolojik destek alın.
Bütün sorunlarınız bitecek, kuş gibi rahat ve huzurlu olacaksınız, garanti veriyorum.
Valla büyütüyorsunuz gibi geldi bana olayı çocuğu senelerce kucağına alıp sevmeyecek kadar bişey yok ortada kin tutuyorsunuz bence bariz eltinizin ve kaynınızı sevmiyorsunuz ve her yaptıkları batıyor , bide hep sigara kokulu ağzı deyip duruyorsunuz gerçekten çok itici bi bakış açısı sigara içen herkes öcü mü yani çocuk sevmeye hakları yok muValla bilmiyom ama bana çok sinirli baktı
2 defa psikoloğa gittim bir sonuç alamadım canım param boşa gitti.Ha ağız kokusu kanser yapmaz ama astim diye birşey var. Eltimin çocuğunu niye sevmiyorum acikladim daha 2 saniye önce bir oku.Senin mesajının altında ya da üstünde olması lazım oku lütfen canımsen bu saplantılı psikolojinle çocuğuna çok daha fazla zarar veriyorsun.. ağız kokusundan kanser olunmaz diye hiç yazılmadıysa 100 kere yazıldı, hala daha ağzı kokuyor diyorsun.. bu da psikolojinin normal olmadığının en net kanıtı zaten.. bugün eltini deli gibi kıskanıyorsun, yarın çocuğunun arkadaşlarını kıskanacaksın.. arkanda ailen yok, k.valide tarafın seni eze eze pestilini çıkartmış elinde "koruman" gereken bir tek çocuğun var diye bakıyorsun olaya.. kimse öpmesin, sevmesin diye sen de kimsenin bebeğini öpüp-sevmiyorsun.. bu burada kalacak mı sanıyorsun? bugün bahanen ağız kokusu, yarın farklı kişilere karşı farklı savunma geliştireceksin ve ortaya annesnin arkasından çıkmayan bir çocuk çıkaracaksın.. ha bu senin çoook hoşuna gidecek toplumun yarısından fazlası gibi ama olan çocuğa olacak..
o yüzden tekrarlıyorum, savunmayı bırak tedavi ol..
Ben dünyada tek oğul benim demedim ama benim oğlum benim dedim. Siz sigarayi savunuyor olabilirsiniz ama ben savunmuyorum. Oğlumu sigara kokulu ağızlarıyla öpen eltimi ve kaynimi tebrik edip buna göz mu yumcam oğluma zarar vermelerini görmezden mi gelcem söyle banaValla büyütüyorsunuz gibi geldi bana olayı çocuğu senelerce kucağına alıp sevmeyecek kadar bişey yok ortada kin tutuyorsunuz bence bariz eltinizin ve kaynınızı sevmiyorsunuz ve her yaptıkları batıyor , bide hep sigara kokulu ağzı deyip duruyorsunuz gerçekten çok itici bi bakış açısı sigara içen herkes öcü mü yani çocuk sevmeye hakları yok mu
Ha bide dünyadaki tek oğul sizin oğlunuz değil
2 defa psikoloğa gittim bir sonuç alamadım canım param boşa gitti.Ha ağız kokusu kanser yapmaz ama astim diye birşey var. Eltimin çocuğunu niye sevmiyorum acikladim daha 2 saniye önce bir oku.Senin mesajının altında ya da üstünde olması lazım oku lütfen canım
Gülebilirsiniz sorun degil dalga da gecebilirsiniz bu da benim derdim.Eltimle ilgili konuları açtigimi bu konunun başındada belirttim zaten araştırma zahmetine girmeyin diye. Her konuda eltimi haklı bulmaya devam edin canınız sağolsun,benim mutlu yaşamaya hakkim yok zaten.Eltim yaptığım kahveyi bile eleştirip insanlar içinde beni küçük düşüren dalga geçen bir insan,üstelik yaşça bende küçük olduğu halde.Hala elti haklı diyorsunuz ne diyimeltinizin sağlığı için eltinizle görüşmeyinkoptumm. tüm yazdıklariniza sonuna kadar katiliyorum
Kesin konuşma bence annem babam sigara içiyor olsa bırak oğlumu öptürmeyi ailemin evine bir daha adım atmam ben buyumKonu sahibi aslinda sen çocuğunun opulmesinden degil de eltinin opmesinden rahatsizsin.
Belki bunun farkinda degilsin.
Kendi annen baban sigara icip cocugu opse bu kadar tepki vermeyebilirdin bence
Sigarayı savunmuyorum ben Canım bende sigarayı sevmem ama sen biraz fazla abartıyorsun dünyadaki tek oğul senin mi derken kastettiğimde zaten sürekli benim oğlum benim oğlum demen bizimde çocuğumuz var kv sigara içiyor elimden geldiğince yanında içmesini engelliyorum bu kadar kadına ne öpme derim ne sevme derim o zaman çocukları fanus ta yetiştirmemiz lazım gerçekten bu kadar dikkatliysen biraz rahat bi anne olmanı tavsiye ederim hem kendinize hem çocuğunuza zarar ha onları sevmediğiniz için böyleyseniz ki bence öyle , bu kadar sevgisiz ve soğuk olmayın emin ol gözünde büyümez bu kadarBen dünyada tek oğul benim demedim ama benim oğlum benim dedim. Siz sigarayi savunuyor olabilirsiniz ama ben savunmuyorum. Oğlumu sigara kokulu ağızlarıyla öpen eltimi ve kaynimi tebrik edip buna göz mu yumcam oğluma zarar vermelerini görmezden mi gelcem söyle bana
Oyleyse eltinle de bir daha görüşme.Kesin konuşma bence annem babam sigara içiyor olsa bırak oğlumu öptürmeyi ailemin evine bir daha adım atmam ben buyum
Kesin konuşma bence annem babam sigara içiyor olsa bırak oğlumu öptürmeyi ailemin evine bir daha adım atmam ben buyum
Bana yüklenebilirsin sorun değil beni tanimiyorsun sonuçta. Kaynim sanki ben onun ogluna kötü birşey yapmışım zarar vermişim gibi kötü kötü bakınca bir daha da o çocuğa dokunmak istemedim,yoksa çocuklara düşman değilim.Ve oğlumun sağlığını düşünmek suçsa arkadaşlar, evet ben suçluyum o zaman kabul.Konu bu çünkü sigara,her mesaja farklı cevap yazamam ki konum bu çünküKonu sahibi şaka gibisin.
Bozuk plak gibi sigara da sigara sigara da sigara deyip duruyorsun her mesaja.
Sigara kokulu ağızla öpunce astım da olunmaz merak etme.
Şimdi elinde başka argumanda kalmadı ne diyeceksin ? Dur ben tahmin edeyim
" Sigara kokulu ağzıyla oğlumu öpmesine izin mi vereyim"
Eltin oğluna zarar vermiyor, bu davranislarinla asıl zararı sen veriyorsun farkında misin.
Ayrıca eltinin oğlunu neden sevmediğine getirdigin aciklama,sadece durumunun ne kadar vahim olduğunu daha net gösteriyor bize.
Oğlumu sağlığı herşeyden önce gelir tabiki de topluma gircek,biz akrabalara götürüyoruz geziyoruz,ailecek parka gidiyoruz fanus diye birşey yapmam tabiki de. Ama sigara konusunda yumuşak olamam çünkü oğlumun sağlığı söz konusuO zaman fanusa koymalisin çocuğunu hic insan içine sokmamalısın.
Ben buyum diye bir sey yok çocuğuna sen kötülük ediyorsun farkında değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?