• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu adamla evlili

Evlenmeseydin madem yuku agir gelecekti kim sana git 2 cocuklu adamla evlen dedi? Biktik bu uvey annelerden yuregim kaldirmiyo ya o videodan sonra
en azından boşanıyo dövüp eziyet etmiyor o adi üvay anada yapamıyorum deyip boşasaydı işkence edeceğine

tükürüğü de geçtim yerleri temizlediği kovaya filan işiyormuş bir de.
bunu bilmeyecek kadar küçük de değiller yani.

Aklını oynatır insan, çekilir iş değil
Çalış, didin, kotar bir de pislikle işkence çek
Bunun üvey analıkla falan ilgisi yok, kadın resmen işkence çekiyor

Eşin başta su koyuvermiş güzelim cicim ayını bitirmiş küt cocuklari eline vermiş amaç çocuklarına bakıcı arıyormuş seni bulmuş geçinmeye gönlü olsa senin kıymetini degerini bilse işin ucundan ututar çocuklarını egitmek için çaba gösterir.madem çocugun yok önüne bak güzelim

Valla o cocuklarin yemegini pisligini siz cekiyorsaniz terbiyelerini de siz vereceksiniz. Kimsenin oz annesi cekmez ya. Burada kaciniz yere tukuren cocuguna hicbirsey demez. En azindan yapma bir daha falan denir, hic laf soyletmemek ne demek. Kendi verse terbiyeyi size biraksa yine neyse. Resmen simarik cocuklarina bakin diye evlenmis sizinle. Bosanin kurtulun boyle hayat mi olur?

Ayrica malum uvey anne konusuyla bu konuyu karsilastiranlar... Az mantik ya.

yazında sanki sen fazlalıkmışsın gibi gördüm. yazık etmişsin kendine ama kurtul

Aklını oynatır insan, çekilir iş değil
Çalış, didin, kotar bir de pislikle işkence çek
Bunun üvey analıkla falan ilgisi yok, kadın resmen işkence çekiyor
Hergün çamaşırsuyuyla tuvalet temizliyorum bunuda geçtim sevabına hak için yine yaparım ama tükendiğim yerde suçlu oluyorum. Kendi çocuğum olsa arada anneme ayarım onuda yapamıyorum biraz kafamı dinleyip babaanneye gönderelim diyprum neler işitiyorum. Gerçekten kotaracak bir yanı kalmadı. Kendim için uzun vadede iyi olacağını düşünüyorum boşanmanın.

Çocuklar için üzüldüm ve size kesinlikle hak veriyorum,terbiye edilebilir düzelebilirler ama siz buna belki hazır değilsiniz. başta verilmiş bir söz var ama eşinizede yazık ne yapsın şimdi... Bu şartlar altında yapılacak bir şey kalmamış...

Eşin başta su koyuvermiş güzelim cicim ayını bitirmiş küt cocuklari eline vermiş amaç çocuklarına bakıcı arıyormuş seni bulmuş geçinmeye gönlü olsa senin kıymetini degerini bilse işin ucundan ututar çocuklarını egitmek için çaba gösterir.madem çocugun yok önüne bak güzelim
Bende benim için iyi olacağını düşünüyorum. En azından psikolojim rahat olacak. İşime gidip gelicem rahat uyku çekicem. Gece 2 de yatıyorlar kavga gürültü. Huzura ihtiyacım var. İlerde hasta olmaktan korkuyorum şimdi gencim yapıyorum o zaman bakanımda olmaz.

Çocuklar için üzüldüm ve size kesinlikle hak veriyorum,terbiye edilebilir düzelebilirler ama siz buna belki hazır değilsiniz. başta verilmiş bir söz var ama eşinizede yazık ne yapsın şimdi... Bu şartlar altında yapılacak bir şey kalmamış...
Yok düzelme imkanı. Almışlar alacaklarını. Ben üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum vicdanım rahat olacak. İlerde daha büyük sorunlar olacak üvey kardeş vs. Çocuk yapıp onun hayatını da mahvedemem. Kızkardeşim bile evime gelmiyor dayanamıyor çünkü ortama. Ben 1,5 yıldır bu ortamdayım. Osikolojik destek görmeme rağmen dayanamıyorum artık.

Yazdiklarinizi okuyunca icimi bi korku kapladi.iki ay once evlendim eşimin iki kizi var annelerinde.37 yasindayim.senin yasadiklarini bende yasarmiyimki

Esinizle bir anlaşma yapın. Madem bu çocukların annesi olarak beni görüyorsun ve bu sorumluluğu bana verdin. O zaman birlikte da ben egiteyim bu çocukları eğer onlara dokunamazsin karisamazsin diyorsan da yol ver gideyim diyeceksiniz. Sürekli diken ustundesiniz şuan.

Evet bu şekilde sadece çocukların bakımı var, sorumlulugu var ama çocuklara istediğini yaptiramiyorsun. Çok zor bir süreç aslında. Eşinizin size destek olması gerekiyor ancak o sizi üvey anne olarak görüp muhtemelen sizi sürekli sorguluyor. Bunu yapmakta da aslında haklı ama bu da çok yipratici oluyordur tahmin edebiliyorum.

Şimdi sizi öncelikle kandırarak evlenmiş. Siz çocukların sizle yaşayacağını bilseydiniz evlenir miydiniz?

İkinci konu çocukların veya esinizin hizmetçi si değilsiniz. Herkesin evde sorumlulukları olmalı ve bunlari yerine getirmeli. Mesela çamaşırlar sadece çarşamba günleri yıkanır ve sadece kirli sepetindekiler yıkanır gibi kulaçlar koymalisiniz. Kıyafetleri kirlendiyse kendileri yikayacaklar.
Herkes kendi yatağında yatar vb gibi kurallarınız olmalı. Eşinizin desteği ile bu kuralları uyfulamalisiniz. Bunun için bir pedagog dan yardım almanız gerekiyor bence. Ailece düzenli olarak destek alırsanız sorun yaşamasınız.

Eğer evinizde kurallar olmayacaksa sorumluluk tüm aile bireyleri arasında dengeli bir şekilde paylastirilmayacaksa o zaman haftada 2-3 evinize yardimci gelmeli. Tuvalette çocuklar oyun oynamak için kapanacaklarsa ebeveyn banyo bir eve çıkmanız gerekiyor. Vs

Bunlar çözüm yolları bence çocuk sebebiyle boşanmadan önce bu şekilde uzlasmayi deneyin. Eğer çözüm olmazsa bence fazla uzatmadan yolları ayırın.

Yok düzelme imkanı. Almışlar alacaklarını. Ben üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum vicdanım rahat olacak. İlerde daha büyük sorunlar olacak üvey kardeş vs. Çocuk yapıp onun hayatını da mahvedemem. Kızkardeşim bile evime gelmiyor dayanamıyor çünkü ortama. Ben 1,5 yıldır bu ortamdayım. Osikolojik destek görmeme rağmen dayanamıyorum artık.
Haklısın canım kimse sana bu konuda çok göremez. bir birinize zarar verirsiniz en güzeli yol yakınken ayrılmanız olacak.hakkınızda hayırlısı olsun...

Çocuklu yaşam oldukça zor dedikleriniz hemen hemen o yaş gruplarının özelliği ama çekmek zorunda değilsiniz
Önce çocukları kabul etmiş olmanız bile çekmek zorunda bırakmaz sizi
En zor şey anne olmaya çalışmak kendi çocuğun olsa sinirler tepene çıksa kızar bağırırsın babası bişey demez ama sen kızsan üvey anne olursun
Haklısın çocuk yazık günah demeyeceğim kendi çocuklarımıza bile dayanamıyoruz çoğu Zaman Ama eşinle bu fikrini konuşurken çözüm yolları ararsa mutlaka duyarlı ol madem seviyorsun eşini

Yazdiklarinizi okuyunca icimi bi korku kapladi.iki ay once evlendim eşimin iki kizi var annelerinde.37 yasindayim.senin yasadiklarini bende yasarmiyimki
Sanmıyorum en azından anneleri var. Bizimkikerin yok bu yüzden baba çocuklara karşı çok daha toleranslı hatta fazla ve hatalı tolerans var. Umarım yaşamazsınız.

Gerçekten zor bi durum hem evlenirken çocuklar bizle oturmucak diyip hemde 6 ay sonra getirip hiç bi şekilde istediginizi soyleyemeyip diken üstünde yasiyosaniz o zaman boşanmakta haklisiniz.

Back