- 2 Haziran 2016
- 320
- 510
- 18
- Konu Sahibi GelenKutusu
Fikir çok süper. Benim çevremde çok var öyle üniversite okuyup da akşam oyun ablalığı yapan. Yaşadığım şehir üniversitelerin olduğu bir şehir. Hatta ilanlarda hep üniversite okuyan oyun ve ders ablası aranıyor yazılı.
Sizde böyle şehrinizin en aktif iş arama sitesine ilanı verseniz sonra isteyenlerle konuşsanız içinize yatan saatleri vs. uyan kişi ile başlayabilirsiniz.
Bana bile gelmişti böyle bir iş teklifi.
İnsanlara güven olmaz ama hemende ön yargılı olmamak gerek.
Mesela daha böyle garanti olsun diye o kişiye çok soru sorun. Yaşadığı yeri ailesini onun haricinde başka kişilerin telefon numarasını isteyin okulunu sınıfını bölümünü yani en ince detayları sorun ki kötü niyetli biri olsa bir şey yapmaya çekinir en azından.
Sizde böyle şehrinizin en aktif iş arama sitesine ilanı verseniz sonra isteyenlerle konuşsanız içinize yatan saatleri vs. uyan kişi ile başlayabilirsiniz.
Bana bile gelmişti böyle bir iş teklifi.
İnsanlara güven olmaz ama hemende ön yargılı olmamak gerek.
Mesela daha böyle garanti olsun diye o kişiye çok soru sorun. Yaşadığı yeri ailesini onun haricinde başka kişilerin telefon numarasını isteyin okulunu sınıfını bölümünü yani en ince detayları sorun ki kötü niyetli biri olsa bir şey yapmaya çekinir en azından.