- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi GelenKutusu
Istanbuldaysanız üniversite öğrencinizi çok uzaklarda aramayın. ![Deli :deli: :deli:](/images/smiley/deli.gif)
![Deli :deli: :deli:](/images/smiley/deli.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenci olmazsa da etrafında ki her hangi bir kadın bile olabilir. Evde oturan bir kadın yada temizlikçini bile ayarlayabilirsin. Çocuk karşılama ve yemek yapabilir.
Anlamadığım her işe katılmanız icap mı ediyor?
Siz katılmasanız böyle dış illere gitmeyi, durumunuzu iş arkadaşlarınız bilmiyor mu?
İnsiyatifli davranabilirler
O zaman çalışıyorum değil de kütüphanedeydim veya arkadaşımın evinde ders çalışmak için kaldım demesi gerek.
Bu durumda bana yaklaşık 1000 TL'ye mal olacak. Abla+servis ücreti
Ya niye bu anneler böyle ki.. Benim annem de öyle valla. Hep dedigim dedik ben bilirim sen kimsin modunda. Ama bizler de egitimli anneler olarak bi düzen bi sınır verilsin istiyoruz. Yani benim cocugum yok da. Olsaydi annemle hep gözüm arkada kalirdi. Haklısın valla....
Istanbuldaysanız üniversite öğrencinizi çok uzaklarda aramayın.![]()
O zaman gidin.Herkes gidiyor illere. Kadın-erkek, çocuklu-çocuksuz ayrımı yok.
yazın ne yapacaksın
ben de bunu sorup fikir edineyim
yaz okuluna mı gidecekler
Bakıcıların pek tercih edeceği saatler değil açıkçası.
Günde 4 saat çalışıp az ücret alacağına tam gün çalışmak daha tercih edilir diye düşünüyorum.
Ortada bırakılma olayı büyük problem, çünkü eğer abla ayarlarsam okul için servis de ayarlamam lazım, ona da sene başında sözleşme imzalatıyorlar, yıllık ücreti ay ay taksitle alıyorlar. Abla işi bıraksa servisten almam lazım kızları, o zaman boş yere ücret ödeyeceğim.
Size bağımlı olması kötü değil ama sizle yaşayıp size saygı duysa sevecen bi annane olsa siz güle oynaya istersiniz. Bence bi konuşun belki düzelir. Yazık o da yalnızmış anne duası alırsınızBilmiyorum, boşandı hayatını bize adadı sanıyordum, meğer sağlıklı ayrılamamışız çocukluk döneminde, o bana bağımlı kalmış.
Tüh. Vakıf üniversitelerinde ders programları daha esnek oluyor. Öğrenci kendine göre program yapabilir. Evinize yakın varsa daha rahat edersiniz.Ankara'dayım![]()
ya şu an tv de izlediklerim akla ziyan.sunucusundan avukatına..ülkece kafayı yemişiz.ne olursunuz netten birine veya hiç tanımadiginiz birine çocuklarınızı emanet etmeyin.
Size bağımlı olması kötü değil ama sizle yaşayıp size saygı duysa sevecen bi annane olsa siz güle oynaya istersiniz. Bence bi konuşun belki düzelir. Yazık o da yalnızmış anne duası alırsınız
Tüh. Vakıf üniversitelerinde ders programları daha esnek oluyor. Öğrenci kendine göre program yapabilir. Evinize yakın varsa daha rahat edersiniz.
Zaten genelde de 5 gibi biter dersler. Unisbul diye bir site var oraya ilan bırakabilirsiniz.
Doktor bir arkadaşım bakıcı olayından çok çektiği için yeni bakıcısı ile her ihtimali düşünüp anlaşmıştı.
örneğin; gece mesaisine kaldığında + şu kadar ücret,
akşam geç geldiğinde saat başı + şu kadar ücret gibi, onların acil işleri olabiliyormuş iş çıkışı.
siz de bu şekilde anlaşırsanız sonra sorun çıkma ihtimali azalır.
bizim lisansta 3de başlıyordu en geç ders, ama geçe kadar kalabiliyordu, farklı gölümlerde bilemeyeceğim.
KYK yurda en geç giriş haftaiçi 22:00 haftasonu 23:00 idi benim zamanımda.
Işte onu öğrenci ile konuşup halledebilirsiniz. Ben 3 gün gidiyordum mesela dersleri de o günler saat 3te okuldan çıkacak şekilde ayarlamıştım. Saatler biraz da öğrenciye bağlı.Önümüzdeki Eylül gibi düşünüyorum zaten. Ama saat 5 olmaz bize.