çocuklarım ve evliliğim için taşınmak istiyorum..

Özel değilse neden
Benim de bebeğim var
Doğduğundan beri ağlayan bir bebek
Ben tek bakamadım annem destek verdi
Annemin evi ile bizim ev arası 40 km
Ben izinli idim annemde kaldım
Başta eşimde annemde kaldı ama hep birlikte kalınca anneme çok yük olduk

sonra eşim haftasonları gelip bizi aldı kendi evimizde kaldık
Haftaiçi de annemde kaldık

ama şimdi ben işe başladım
Yine annemde kalıyorum :)
Bebeğe annem bakıyor cünkü

ben de anneme yakın ev tutmak istiyorum. Çünkü işim anneme bir dakika mesafede

ama eşim evimizi kiraya vermek istemiyor
Satıp anneme yakın ev almak istiyor

ben de evi satmak istemiyorum çünkü bebeğim okul çağına gelince geri evimize dönmek istiyorum çünkü o zaman ben çalışmak zorunda kalmayacağım

evi
Kiraya verip kiraya çıkarsak ekstra hiçbir maliyet olmayacak bize

ama ev alırsak yeniden nereden baksak 400 bin TL gibi bir ekstra para gerekecek

öyle anlaşamadığımız için ayrıyız :)
Bazen yanaşıyor tamam kiraya çıkalım diyor
Bazen de kira olmaz diyor

Kocanız mutlu olsun hep

Sizin azıcık mutlu olmanız ne olacak peki??

kavga eder gibi değil de gayet normal bir dille konuş bu konuları
Tüm ayrıntısına kadar anlat bu bu sebeplerden dolayı eşi taşımak istiyorum gerekirse gelir annen baban biz daha sık gideriz vs diye

Aranızda iletişim sorunu var anladığım kadarıyla onu
çözmelisiniz öncelikle

Evlilik değil gibi öyle de

Baba çocuğundan sizden bu kadar ayrı kalıyor, siz aile olmuş olmuyorsunuz ki bu şekilde. Rahatsız etmiyor mu sizi

Sen eşimle oturup muhabbet edeyım deyıp her dedıgıne göz yummuşsun.Manipüle etmış senı.Artık net ol.Bence 2 yıl ücretsız ızın alıcam de.Hatta al .Ödesın tum borcları.

Merhaba hanımlar..

Sizinle konuştuktan sonra annemlere gidip ev baktım baktığım evlere cok ısınamadım diğer hafta tekrar eşimle gidip bakıcaktık ama annemın covid olduğunu öğrendık oyuzden bizde karantınadaydık malesef gezıp bakamadık suan annem babam ablam enıstem yıgenlerım hepsı pozıtıf evdeler oyuzden ev bakamıyoruz bırde baksak bıle covıd nedenı ıle hep yazın cıkıcaz dıyo kıracılar bızde oyuzden tasınma kararını yaza ertelemek zorunda kaldık.
Aslında benım nıyetım evımı satıp annemın evının arkasındakı arsaya(babam bana almıstı o arsayı bekarken) ev yapmak yanı sadece ev mafrafı olucak evımızı satıp yapabılıyoruz annemle aynı bahcede ama annemın evının arkası bıze donuk yanı bırbırımızı gormeyecegız ama cok yakın oldugu ıcın esım ıstemıyor sorun cıkar ılerde dıyor. bende sabah yataktan kalkar ıse gıderım annem gelır cocuklar uyanana kadar bızde durur sonra ortak bahce zaten hem kendı evınde hem bızım evde bakar cokda rahat ederız dıyorum ama asla olmaz dıyor. suan ıcın baskı yapmıyorum cunku anlatmıstım psıkolojık destek alıyo dıye doktora gıttıkce ılaclarını kullandıkca bıraz daha yumuşadı bırkac ay sonra bende onunla gıdıp psıkologundanda destek almak ıstıyorum. diyeceksınızkı ev yapmayın ev alın ama annemın evıne yakın olmalıkı annem hersabah yataktak kalksın gelsın annem cok uzun yol yuruyemıyo ve annemın etrafnda hep mustakıl evler var satılıkda degıller.

Şuan için planımız kayınvalıdemlerın mahallesınde guvendıgımız 45 yaslarında bır abla var o sabah gelıcek evıme ben ıse gıdıcem oglene dogru cocukları kayınvalıdeme goturecek. Sureklı bakamıyor cunku baska bır ıstede calısıyo kadın ek gelır olsun dıye bu sekılde yardımcı olabılırım sıze dedı. Bizde en azından bir annemde bır orda bır burda olmayacagımız ıcın bırazda olsa duzenımız kurulmuş olacak yaza kadar idare edeceğiz. Eşimle konustum bu gecıcı bır durum seneye oğlum okula baslyacak o yuzden tasınacagız kesınlıkle dıye tamm dedı.

Haber verin dediğiniz için yazdım. Umarım hakkımızda hayırlı olan kararları alrız..

Ama ona hayır buna hayır. Peki eşiniz şehzade hazretlerinin bu durum icin başka bir çözüm önerisi var mı? Ayrıca tek çocuksa çok muhtaçlarsa oğullarına evlendirmeselermis keşke. Birlikte yaşasalarmış. Taşınmak istediğiniz yer aynı şehirde anladığım kadarıyla. Fizan değil ya. Bu öncelikli ailenin eş ve kendi çocukları, onların ihtiyaçları olması gerektiğini idrak edemeyen erkeklere çok sınır oluyorum, başta kendi kocam olmak uzere

Kusura bakmayın ama babası kızının altını değiştirmesi neden doğru değil o kısmı anlayamadım? Babası değil mi neden değiştirmesin? O kız çocuğu küçük değil mi?

Çocukları yakın bir kreşe ver işe giderken bırak gelirken al hepsi bu kadar aslında.
Benim 1 tane kızım var 2 yaşında. 14 aylıktan beri kreşe gidiyor. Bir ara eşimle iş sebepli farklı şehirde yaşadık. Ben tek başıma baktım.
Kimseye minnet etmedim. Düzenim de kendime göre.
Babası altını değiştirmesin düşüncenizi anlamadım. Bence babasının değiştirmesi kayınvalidenin değiştirmesinden iyidir.

9000 tl taksit mi? Sizin mi esinizin mi bu ödeme? Hepimiz borcla bir seyler sahibi oluyoruz ama esimizin ailesinin eline bakacak kadar da borclanmiyoruz.

Kayınvalideniz bakmak zorunda değil ama bakıcı, kreş olaylarına karışmakta haddi değil.

Kayınvalidem izin vermedi demek onun otoritesini sizinde kabul ettiğinizi gösteriyor.

Bence bir karar vermelisiniz, eşinde buna göre kendi keyfine göre tavır alacak.

Eş ailesinden vaktinde çeken biri olarak, benin eşim bu şekilde davransaydı 2. Kez düşünmezdim ailesiyle mutluluklar dilerdim. Daha azıcı için mutluluklar dilemişliğim oldu.
En azından hayatın düzene girer.

Baba kızının bezini değiştirince ne olacak ben ona takıldım?

Evlenirken eşiniz size böyle bir şey söyledi mi? Yani ben ileride aileme bakacağım, onlardan ayrılamam vs tarzında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…