- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel değilse nedenBen bir buçuk yıldır annemde kalıyorum
Benim de bebeğim varÖzel değilse neden
Şurdan herkese ibret olsun genç yaşınızda arsa filan almayın, şurda bdv deki okuduklarımdan sonra kıl oluyorum arsa yatırımlık tarla muhabbetine, gencecik “çalışan” gelinleri alıp krediyle arsa tarla aldırıyorlar sonra da biz kafamızı dağıtıyoruz diye el koyuyorlar mıçayım sizin kafa dağıtmanıza. Eş aileleri çok fena, aşkitonun da böyle el konulmuş bi bahçesi var. Bu kaçıncı konu oldu.
Konusahibi annenlere yakın taşınınca da yaz bize merak ediyorum
Kocanız mutlu olsun hepben işimden çıkmak istedim oğlum doğdugunda ama kayınvalıdemın evdeyse gelsın ısımı yapsın napıyo evde cocugu bana getırsın seveyım mısafırım geldı gelının baklava yapmadımı sana bayramda dedı cok zoruma gıttı ben yapamıyorum gelınımı guluyorlar gıbı lafları oldu ben dogum ıznındeyken ve preaklemsı ıle doğum yapmıstım dogumdan sonrada hastaydım aylarca kendımı toparlayamadım bobregımı kurtarmaya calıstım bunlara ragmen ben elımden gelnı yaptım bayramda evını temızledım 6.5 aylık hamıleydım evını boyadım kayınvalıdemın esımle bırlıkte gebelık zehırlenmesı yasadıgımı bılmıyordum vucudum sıs bacaklarım catlamıs su akıyordu yaralarımdan esımın ayagı kırıktı kayınvalıdeme gıttık o halde kahvaltı hazrladım topladım mısafır geldı cay koydum kaldrdım mısafır gıdınce oturdum kayınvalıdem yemek hazırlamaya gıttı ben oturuyorum dıye kayınpederim ne oturuyorsun gıt yardım etsene annene dye cıkıstı bana 7.5 aylık hamıleydım sonrakı gun acıl hastaneye yatırıldım dogm yaptım suan aglıyorum karısık yazmıs olabılırm ben calısmadıgım surece onların hızmetcısıyım esımde calıs yoksa ben annemle basedemem dedı bana
borcumuzda lux ıcın degıl hayalımız mustakıl ev dı arsa aldık beledıyenı yerı cıktı bır anda onu almak zorunda kaldık borclandık oyzden oldu arabamızda yoktu esım bır model soyledı o hevesım dedı bende aılesı sureklı bırseylerı basına kaktıgı ıcın tamam oderız dedım esımın hayalı ıcın oldu yanı
Evlilik değil gibi öyle deBenim de bebeğim var
Doğduğundan beri ağlayan bir bebek
Ben tek bakamadım annem destek verdi
Annemin evi ile bizim ev arası 40 km
Ben izinli idim annemde kaldım
Başta eşimde annemde kaldı ama hep birlikte kalınca anneme çok yük olduk
sonra eşim haftasonları gelip bizi aldı kendi evimizde kaldık
Haftaiçi de annemde kaldık
ama şimdi ben işe başladım
Yine annemde kalıyorum :)
Bebeğe annem bakıyor cünkü
ben de anneme yakın ev tutmak istiyorum. Çünkü işim anneme bir dakika mesafede
ama eşim evimizi kiraya vermek istemiyor
Satıp anneme yakın ev almak istiyor
ben de evi satmak istemiyorum çünkü bebeğim okul çağına gelince geri evimize dönmek istiyorum çünkü o zaman ben çalışmak zorunda kalmayacağım
evi
Kiraya verip kiraya çıkarsak ekstra hiçbir maliyet olmayacak bize
ama ev alırsak yeniden nereden baksak 400 bin TL gibi bir ekstra para gerekecek
öyle anlaşamadığımız için ayrıyız :)
Bazen yanaşıyor tamam kiraya çıkalım diyor
Bazen de kira olmaz diyor
Benim de bebeğim var
Doğduğundan beri ağlayan bir bebek
Ben tek bakamadım annem destek verdi
Annemin evi ile bizim ev arası 40 km
Ben izinli idim annemde kaldım
Başta eşimde annemde kaldı ama hep birlikte kalınca anneme çok yük olduk
sonra eşim haftasonları gelip bizi aldı kendi evimizde kaldık
Haftaiçi de annemde kaldık
ama şimdi ben işe başladım
Yine annemde kalıyorum :)
Bebeğe annem bakıyor cünkü
ben de anneme yakın ev tutmak istiyorum. Çünkü işim anneme bir dakika mesafede
ama eşim evimizi kiraya vermek istemiyor
Satıp anneme yakın ev almak istiyor
ben de evi satmak istemiyorum çünkü bebeğim okul çağına gelince geri evimize dönmek istiyorum çünkü o zaman ben çalışmak zorunda kalmayacağım
evi
Kiraya verip kiraya çıkarsak ekstra hiçbir maliyet olmayacak bize
ama ev alırsak yeniden nereden baksak 400 bin TL gibi bir ekstra para gerekecek
öyle anlaşamadığımız için ayrıyız :)
Bazen yanaşıyor tamam kiraya çıkalım diyor
Bazen de kira olmaz diyor
Kocanız mutlu olsun hep
Sizin azıcık mutlu olmanız ne olacak peki??
Evet yanlışlık olduBeni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım
Ediyor etmez olur muBaba çocuğundan sizden bu kadar ayrı kalıyor, siz aile olmuş olmuyorsunuz ki bu şekilde. Rahatsız etmiyor mu sizi
Sen eşimle oturup muhabbet edeyım deyıp her dedıgıne göz yummuşsun.Manipüle etmış senı.Artık net ol.Bence 2 yıl ücretsız ızın alıcam de.Hatta al .Ödesın tum borcları.Merhaba;
6 yıllık evli 4 ve 2 yaslarında 2 çocuk annesi çalışan bir anneyim. Devlet memuruyum işimden memnunum ama son 1 yıldır çocuklarımın bakılma problemi beni hayattan soğuttu resmen.
İş yerim ile kendi evimin arası özel aracım ile en iyi ihtimalle yarım saat sürüyor. Eşim 3 vardiya çalışıyor. Eşim 4-12 çalışırken evimde duruyorum ben işe gidiyorum eşim çocuklara bakıyor öğlen annesine götürüyor oradan işe gidiyor, ben iş çıkışı oradan alıp evime gidiyorum. Kayınvalidem bize gelmediği için bazen kızımın altını eşim değiştirmek zorunda kalıyor bu beni çok üzüyor babası da olsa doğru bulmuyorum. Gelmemesinin nedeni dizlerim ağrıyor demesi ama nedense bize gelirken ağrıyor dizleri bu yaz beraber tatil yaptık 10 gün boyunca dağ tepe gezdi neyse.
Eşim gündüz ve gece çalıştığında 2 hafta boyunca kayınvalidem tek bakamam çocuklara dediği için annemde kalıyorum annem bakıyor. Yani evimin düzeni yok eşimi göremiyorum resmen evimde muhabbet bile kalmadı artık ev arkadaşı gibiyiz. Çocuklarıma bakıcı tutmak istedim kayınvalidem izin vermedi eşimde onu dinledi. Şuanda çok yüksek taksit ödüyoruz bakıcı tutamıyorum. Ailem için ne karar almak istesem kayınvalidem ne derse o oluyor evliliğimde söz hakkım yok maalesef. Bu durum artık eşime olan güvenimi bakış açımı da değiştirmeye başladı. Şuan ki evim kayınvalidemin mahallesinde evimi satıp annemin yakınından ev almak istiyorum ama kayınvalidem yine olmaz sen erkeksin o gelin bize uyacak senin kız tarafında ne işin var gibi şeyler söylemiş eşime. Eşimde ben tek çocuğum anne babamı bırakamam diyor bende çocuklar kendini idare edebilene kadar büyüdüler mi dönücez diyorum. Ama kayınvalidemde kayınpederimde eşime bizi bırakıp gidecek misin sen bizim tek çocuğumuzsun bizim tek güvencemiz sensin tarzında baskı yapıyorlar. Gitmeyelim duralım burada gelsin evimizde baksın annen diyorum gelemiyo hasta tek bakamıyor diyor. Evliliğimin devam edebilmesi için bir düzen kurmaya ihtiyacım var çocuklarımı evde yatağında bırakıp eşime gitmek akşamda gelip eşimle sohbet etmek istiyorum ama yapamıyorum koşturma içinde bir hayatım var. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum eşim çok iyi bir insan fakat ailesine benim ailem için bunu yapmam gerekiyor diyememesi beni çok kırıp yıpratıyor.
Boşanmayı bile düşünmeye başladım yardıma ihtiyacım var bana akıl verin lütfen..
Bu cumledem sonra bosanma geldi aklıma ki sende sonunda demissinAilem için ne karar almak istesem kayınvalidem ne derse o oluyor evliliğimde söz hakkım yok maalesef
Düşündüm ama aylık 9000tl taksit ödüyorum. Maddi olarak imkanım yok ve oğlum prematüre doğdu astım hastası covidden dolayı korkuyorum kızımıda veremıyorum oğlum kardesınden ayrılmak istemiyor
Söyledim ben yıprandım artık evliliğimize zarar veriyor artık boşanmayı düşünüyorum dedim çok zoruna gitti annemde kaldığım 2 hafta boyunca hiç konuşmadım onunla sadece çocuklar için konuştuk soğuk arkadaş gibi bile değil. Evimize döndüğümüzde tekrar konu açıldı çocuklar olmasa bu iş çoktan bitmişti dedi bana. Beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık seven insan bu kadar çıkmaza sokmaz sevdiğini ben çıkmazdayım yoruldum. Bu arada öz evlat değil eşim evlatlık. Ailesine hep vefa borcu var kayınvalidem sürekli biz senin için şunu yaptık sana bunu aldık biz yemedik sana yedirdik tarzında konuşurlar eşime oda borçlu hissediyo kendini