çocuklarım ve evliliğim için taşınmak istiyorum..

ohh be ben bile rahatladım valla bu konuşmadan sonra.. çekilir çile değil o kvalide. taşınırken ev kiralamayı değil satın almayı düşün. bağlayıcılığı olsun kiraya taşınırsan 2-3 sene sonra dönmeni beklerler yine..

Eşinizin ailesi aşırı bencil insanlar evlatlık alarak sadece kendilerine bakıcı almışlar yanlarında tutmaya çalışıyorlar pes su halinizi nasıl görmezler

Cidden böyle konuşabilmenize hem şaşırdım hem çok sevindim ve tebrik ediyorum .
Taşınma işini halleder halletmez arsa anahtar kilit işlerini de mutlaka halletmenizi şiddetle öneriyorum

Bir de kira değil de direk satın alın ki bir kaç yıl sonra geri döndürmeye kalkma ihtimalleri olmasın

İşiniz var ve kv kahri cekiyorsunuz onu cekeceginize iki cocugunuzla yeni bir hayat kurun mutlu olun.kv kp kahri niye cekiyorsunuz siz kendinize deger vermiyorsaniz onlar niye deger versin..kocamda kocam diyenlerdensiniz bu kafayla size her asagilayici davranisi normal gorurler..kimseye hizmet etmek zorunda degilsiniz.evinize geleni ağırlarsiniz ve yasaminiza mudahale hakki vermezsiniz mutlu olursunuz.burada dert yanacaginiza önce dik durun egilip bukulmeyin el etek opmeyin yok kv yok kocacim yok kp vs.saygiyla köle olmayi karistirmayin.cocuguma bakici tutacaksam bu benim kararim olur kv karisamaz.calisan sensin karar veren kv.doguran sensin karar veren kv.peki kuzum sen bu evlilikte neredesin? Hangi konumdasın? Anne mi esmi yoksa hicbir sey mi?
Kendinize gelin ve uyanın hayat akip gidiyor.yarin o cocukların büyüdugunde sana saygilari olmayacagi gibi cocuklarina ezilmeyi normal gosteriyorsun.

Sonraki mesajinizi yeni gordum iyi yapmissiniz bazen kötü olmadan duzelmiyor..artik onlar dusunsun siz esinizle cocuklarinizla mutlu olmaya bakin

Onlar kendilerine evlat değil yaşlandıklarına işlerini görecek bir teminat almışlar. Yazık.

doğru söylüyorsunuz hayat ortak ama cok mecbur kalmadıkça bana doğru gelmiyor. görüş meselesi bu
Nasil dogru bulmuyorsunuz anlamadim ki?
Babasi degil mi altini cok guzel degistirir ne var bunda?
Ayrica yapmaniz gereken ben tasiniyorum ister gel ister kal deyip tasinmak boyle eziyet cekilir mi?

Herkes yazması gerekeni yapmış.cocukluk döneminde alınan yaralar bütün hayatımızı etkiliyor, karakterimizi şekillendiriyor.bu sebeple çocuklarınız için bir düzen oturtmalisiniz.bunun için gercekci ve kararlı adımlar atmalısınız.bunu sizi yüreklendirmek için yazıyorum.isi bırakmıyorsunuz anladım ama o taksidi ödenen şey sadece sizi değil eşinizi de bağlayan birşeyde eşinizi işi bırakmakla taşınmak arasında bırakabilirsiniz.bazen eşlere öyle kafa tutmak iyi oluyor yoksa alttan aldıkça sizi etkisiz eleman olarak görmeye devam ediyorlar

Esin pekala cok kötü bir insan, en Basta kötü bir es ve kötü bir Baba. Baskada diyecek lafim yok. Zaten okumus memur olmus kendi parasini kazanan ama esine fikrini bile anlatamayan birine ne denir ki....

Neden kuku olduğu için mi pipi olunca sorun olmuyorda kuku olunca neden sorun oluyo lanetli bir organ mı yada baba o kukuya bakınca tövbe est. konusturmayin beni şimdi

Kusura bakmayın ama belki ağır olcak sizi resmen sağıyor bunlar eşinizde yok annem hak bilmem ne diyerek duygu sömürüsü yapiyo ama sizinde evlatlarınız var siz bu kadar taviz vererek onların hakkına giriyorsunuz farkında mısınız

Bu derece taksite sebep olan şey her ne ise satın, borcunuzu ödeyin yeni düzeninizi de ona göre kurun.. demek ki bu kadar borca giremeyeceğiniz bir dönemde yapılmış. Çocuklarınıza ailenize maddi öncelikler sunun. Ev ya da araba neyse ilerde de olur ama bu günlerde yaşanılanlar huzursuzluklar unutulmaz. Boşanma aşamasına geldik diyorsunuz Allah korusun öyle bir durumda borcun tek varlığı onun da paylaşılması olacaktır. Ama yuva kurtarmaya değecekse eşinizi de arada bırakmayın kimseden de birşey beklemeyin satın borçtan kurtulun çocuklara yakınınızdan dışarıyla çok münasebeti olmayan kırana açısından dikkatli birini bulun derim.

Şimdi gördüm.kayinvalidenizin kullandığı bir arsaymis.. çocuklara bakıcı tutacağız zor oluyor böyle hayat standartlarımız çok kisitlandi satıyoruz deyin.
Aklıma kırmızı odada ki üvey kız çocuğu geldi. Anasının bir ömür somurdugu...

Neden kuku olduğu için mi pipi olunca sorun olmuyorda kuku olunca neden sorun oluyo lanetli bir organ mı yada baba o kukuya bakınca tövbe est. konusturmayin beni şimdi
Niye saldiriyosunuz anlam veremedim acikcasi
kuku pipi ayrimida yapmiyoruz
Buyrun siz istediginiz gibi konusun
Cunku en iyisini siz bilirsiniz

Şurdan herkese ibret olsun genç yaşınızda arsa filan almayın, şurda bdv deki okuduklarımdan sonra kıl oluyorum arsa yatırımlık tarla muhabbetine, gencecik “çalışan” gelinleri alıp krediyle arsa tarla aldırıyorlar sonra da biz kafamızı dağıtıyoruz diye el koyuyorlar mıçayım sizin kafa dağıtmanıza. Eş aileleri çok fena, aşkitonun da böyle el konulmuş bi bahçesi var. Bu kaçıncı konu oldu.

Konusahibi annenlere yakın taşınınca da yaz bize merak ediyorum

Merhaba. İnşallah bende atandıgım zaman arsa tarzı birşey alıp üzerine ev yapmak istiyoruz. Tabi 3 4 sene boş olacak orası. Acaba bende mi almasam hemen. Yani ne zaman bu şehre tayini çıktı o zaman alayım. Ben arsa alıp üzerine prefabrike ev koyup orda yasamayı düşünüyorduk. Tabı arsa 3 4 sene boş kalacak. En iyisi böyle birşey girmemek

Ev yaptırmak çok masraflı yahu boşver aldır güzel site içi bi daire ,betonarme kat yaptırırlar son anda sonra ailedeki her üyeye bi kat attırmaya çalışırlar ,yaşlanınca müstakil bahçeli diye sık gelmeye çalışırlar ki seni biliyorum sensizasla , sen hem kendini hem eşini yersin tahammül edemezsin.

O arsa muhabbeti aile apartmanlarının ilk aşaması.

Ailesi izmirde yasıyor. Biz manısadan almayı dusunuyoruz.Aslında eşim ve benım fikrim.Tek katlı bahçeli bi ev istiyoruz. Tabiki tahammül edemem. Kendimi biliyorum ben. Ailesi yaptırmayacak. Biz arsa alıp, üzerine prefabrik ev koyalım dedik. Ailesine 1 saat mesafede. Tabi sürekli gelmeye kalkarlarsa eşimle kavga ederiz. Kendimi biliyorum ben. Daralırım her hafta her hafta. Bu sefer ben haftasonu evden giderim. 3ü takılır.

Zaten uzun süre arsa falan düşünmüyorum, vazgeçtim. İnsallah baska sehre giderim eşimde gelir de kafam rahat olur

Kayınvalideyle evlilik olmuş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…