Canımcım artık o kadın sana dava açmaz, sende kocanın karısına bir şey yapamazsın bunu anla. Adam artık o kadınla evlenmiş. Ezik rezil sen olursun. Ya azıcık mantıklı ol, bir sünger çek geçmişe. Bizde senin artık güzel konularını okuyalım.[/Q
O zaman kimse tehdit etmesin.benim zaafim vardi bunuda asmak istiyorumki buraya yaziyorum kimseye zarar vermek istemiyorumki buraya yaziyorum ama sizon masum gordugunuz insanlar resmen adam evliyken nisanlandi. Bu dogru mu.. Bunu biliyodu beni.m arkadasimin esi uyardı ama nasil olsa mahkeme gunu alinmis bosanilicakti . resmen evli adamla nisanlandi hemde iki cocuklu belki adam duzelirdi kadiba kari kiz isinide soylediler Kadin ne deci. Kadin olsaydida sahip ciksaydi kocasina dedi kendi badireysizligidir deci simdi karşıma gecmis bi kadini mahdur goruyosunuz. Evey ben yanlisim kadin pislik diye bende pislik olamam herkrsi allaha havale ediyorum gececek binlarin hepsi benom allahtan baska kimseden korkum yok evi terk edip gittigi zaman haberi aldim hungur hungur o kadina aglayanda benim ama kadin benim cocuklarimdan nefret ediyormuş neden mi eee o cocuklara her bakisind a benimle yatip kalktığı geliyormus kisjaniyormis o yuzden cocuklara isinamiyomus ya allah askina biraz empati kurun ya kadin cocuklardan nefret etsin neymiste yatip jalktigi geliyomus tovbe estafurulkaj be kadin sen bekat adamlami evlendin aptal bu cocuklar havadan mi geldi seninde ikinci evkiligon benim eski kocamin aklina senin eski kocanla yatip kalkmasi gelniyorda senin mi geliyor be aptal...anlayin iste. Tamam ne olyrsa olsun banane olmali ama ..ya neyse iyiki yazfim. Su gereksizler icin su kadar hakareyleti hakediyormuyim dahada ben ne yaptiysam yok beni sikayet edeceklermis yok dava acarlarmis lan bu kadina doluyum zaten.. Bahane olmadin herkes bir srnaryo üretiyo biri ozrllikle isim veriyorum diyo biri tehdit ediyo ... Ben icimd4n geleni yaziyorim ayrica o kadar sıkıntıliyimki yazarken kendimden geciyorum...allahom buyuksun.sen hersryi kalbimi bikiyodun herkesi allaha havale ediyorim