Çocuklarda Hayali arkadaş

Ben şimdi kafa karışıklığı yapmak istemem ama sadece sormak istediğim bir soru var konuşurken mesela neler konuşuyor nasıl konuşuyor ne anlatıyor dinlediniz mi tepkileri nasıl oluyor akşamları özellikle oluyor mu çünkü hırçın olması biraz dikkatimi çekti o yaşlarda çocuklar hayali arkadaşlar edinebilir ama boyut farklı türlü ise belki psikologluk bir durum da olmaya bılır o yüzden mümkün mertebe siz de onunla oynayın konuşun arkadaşınla tanışabilir miyim de olmayan bir arkadaş var ve onunla konuşmaya çalışın çocuğunuz onu agzıyla cevap verecektir en azından fıkir olabr sizede ben dinimizde bazı olaylar var açık konuşmak istemiyorum ama acaba diyorum olabilir mi diye düşündüm o yüzden merak ettim çünkü bunu yaşayan biri daha olmuştu bu şekilde de çok şükür çözüldü ama psikolojik bir durum değildi

Bence okulda zorbaliga ugruyor ya da sahit oluyor ve ic dunyasi bundan etkileniyor. Imkaniniz varsa bir sure okula gondermeseniz. Pek cok uzman hayali arkadasi normal goruyor, sizde neden ilaca baslandi?
Çok fazla ağlıyordu bağırıyodu okulda da ağlıyodu sürekli o yüzden başladık ve gerçekten ilaçlardan sonra düzelmşti gayet iyiydi 2 ay sonra tekrar çıktı ve onunla konuşmaya başlayınca çocuğum çok mutsuz sürekli ağlayan birine dönüşüyo cıvıl cıvıl çocuk gidiyo yerine bambaşka biri geliyo

O dediğinz şeyler bizim de aklımıza geldi ama çok şükür öyle bişey yok dediler kaç yere götürdk,hayal dünyası çok geniş kızımn izlediği şeyler bile korkutuyo olabilir dedi doktor onlar kaldıysa bilinç altında diye gerçekten önceden sürekli telefon tablet oynuyo du onların da etkisi var malesef

Bence okulda zorbaliga ugruyor ya da sahit oluyor ve ic dunyasi bundan etkileniyor. Imkaniniz varsa bir sure okula gondermeseniz. Pek cok uzman hayali arkadasi normal goruyor, sizde neden ilaca baslandi?
Aslında bu süreç anaokuluna başlamadan başladı yazın 4 6 yaşa vermştm ne olduysa ondan sonra oldu ikinci haftası hayali arkadaşmz çıktı çünkü kızım kimseyle konuşmazdı çekingenlik vardı büyük ihtimalle orda da kimseyle konuşamadğı için hayali arkadaş buldu kendine,hatta biz çekingen diyoduk psikolog seçici konuşmazlık dedi ilk defa duymştk gerçekten öyleymş 4 ay psikologla bile bir kelime konuşmadı sonra ilk onunla konuştu ondan sonra okulda arkadaşlarıyla konuşmaya başladı ama arkadaşı gelince yine sorunlar başlıyo huzursuz sürekli ağlayan bir çocuğa dönüşüyor okula da göndermiyrm bi kaç gündr çünkü ortada huzursuz sürekli ağlıyomş

Konuma yazmışsınız şimdi gördüm bende sizin konunuzu, ama bizim ki böyle bi şey degildi oyun oynuyordu bizim ki yani eğleniyor du , sizin ki farklı bi şey anladığım kadarı ile hiç bi fikrim yok inş en kısa süre de çözülür sorununuz destek almayı ihmal etmeyin bence yaşı da büyüyor çözülmeyecek bi sorun degil bence sizin de sevginiz ile en kısa süre de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…