Çocuklarda dikkat dağınıklığı için öneriniz var mı?

Doktorumuzla görüştüm okey verdi iyi geleceğini söyledi eşim eczaneye uğrayıp gelcek akşam

Merhabalar uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Testi ilk defa sizden duydum bi araştırayım onu. Aşırı olmasa da hareketli bi çocuk evet argivit focus aldık kullanmaya başladık umarım bizde faydasını görcez futbola ilgisi var ona yönlendiriyoruz ekranda olabildiğince kısıtlı

Aslında evdeki durumundan ziyade okuldaki durumu bu konuda daha çok ipucu veriyor. Sınıftaki dikkat durumu, yada sosyal ilişklileri belkide hiç bir problemde yoktur.
Öğretmeniyle konuştum bunu o da hafif bi dikkat dağınıklığını gözlemlediğini söyledi

Bu tarz takviyeler öyle bir iki seferde kullanmayla değil devamlılık istiyo bi 3 ay kullanın ilk aydan sonra etkisini görmeye başlarsınız
Evet evet biliyorum öyle düzenli vercem zaten günde 2 kere veriyorum aldığmzdan beri sabah ve akşam

Evet çok haklısınız dediklerinizde. Çok şükür öyle huzursuz bi ev ortamımız yok bi ara abur acuburu abartmıştık şimdi eskisi gibi vermiyorum asla

Benzer durumlar argivit focus aldık herkesten de olumlu dönüş aldım bu konuyla ilgili olmadı bi deneyin sizde derim

Tanımız yok kendi gözlemlerimiz oldu. Testi hiç duymamıştım birisi daha söylemiş araştırcam bu konuyu

dikkat dağılması sebebi :

1-sezeryan doğum
2-annedeki doğruma korkusu
3-anne baba kavgası
4-annedeki cinsel soğukluk
5-hamilelikte alınan bilinçaltı kaydı
6-hamilelikte alınan ilaçlar yüklemeler
Hmm ilk defa duydum bunu bilgim yoktu

Oğluma moxxo testi yaptırdım dikkat eksikliği çıktı. psikolog ödev yaparken 10 dk da bir mola vermemizi söyledi sonra yavaş yavaş bu süreyi uzat dedi.
Evet diğer arkadaşlar da söylemiş testi. 10dk mola yöntemini de denicez .teşekkürler

bende size katılıyorum. Normal doğum yaptım, ve diğer söylenen hiç bir şey geçerli değil, tek çocuğumuz var ve fazlasıyla ilgili sevgi doluyuz. Ama ne yazık ki düşüte olsa hiperaktif bir oğlum var.

Bizim bu testte 2 seviyesinde hiperaktivitesi çıktı, diğerleri normal üstü performans sadece hiperaktivitede sıkıntı var. Umarım ilaçsız çözebiliriz.

Bu testi ve benzer dikkatle ilgili testler yapan ve bütünsel dikkat geliştirme programları uygulayan kurumlar var. Spor, psikolog desteği vs.de içinde oluyor, test sonucuna göre 6 hafta kadar bir program uyguluyorlar. Yaz döneminde biz başlamayı planlıyoruz. Bu tarz sorunlarda çocuğun yaşı ne kadar küçük olursa yapılan desteğin etkiside daha büyük oluyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama öyle bir yerde arayabilirsimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…