- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Merhaba, benim oğlum da (2 yaş 4 aylık) yapbozun 1 parçasını koyuyor diğerleri kalıyor. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorumO tarz oyuncaklar çok aldım ama ilgilisi pek olmuyo işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, benim oğlum da (2 yaş 4 aylık) yapbozun 1 parçasını koyuyor diğerleri kalıyor. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorumO tarz oyuncaklar çok aldım ama ilgilisi pek olmuyo işte
Benimkide o konuda aşırı huysuz ama neyseki bunu sevdi her gün zorlamadan içiyo rahat rahatMerhaba bende alcam kızım için ama tat konusunda aşırı seçici siz bu konuda sorun yaşadınız mı?
Heh iyi o zaman bi kere beğenmeyince ağzına sürmez çünkü ondan merak ettimBenimkide o konuda aşırı huysuz ama neyseki bunu sevdi her gün zorlamadan içiyo rahat rahat
Sizde dikkat eksikliği için mi alcaksınız?Heh iyi o zaman bi kere beğenmeyince ağzına sürmez çünkü ondan merak ettim
Evet hem dikkat hem boy uzaması içinSizde dikkat eksikliği için mi alcaksınız?
Anladım kullandıkça burdan bildirimlerde bulunalım :)Evet hem dikkat hem boy uzaması için
Tabi seve seve daha önce ablam yeğenim için aldı ondaki etkilerini bildiğim için aldım bende zatenAnladım kullandıkça burdan bildirimlerde bulunalım :)
Sizin kızınızla yeğeniniz kaç yaşında?Tabi seve seve daha önce ablam yeğenim için aldı ondaki etkilerini bildiğim için aldım bende zaten
Yeğenim kullanırken 9 yaşındaydı benim kızımda şu an 7 yaşındaSizin kızınızla yeğeniniz kaç yaşında?
Anladım canım yaş aralıkları yakın benzer sorunları var inşallah çözüm olurYeğenim kullanırken 9 yaşındaydı benim kızımda şu an 7 yaşında
Beslenmede çok önemli bu konuda karbonhidrat şeker falan kötü etkiliyoAnladım canım yaş aralıkları yakın benzer sorunları var inşallah çözüm olur
Öyle maalesef benimkide çok düşkün abur cubura zorda olsa azalttıkBeslenmede çok önemli bu konuda karbonhidrat şeker falan kötü etkiliyo
Benim bile canım çekiyo çocuklara da hak veriyorum :) ama çok zararlı işte. beslenmeyi düzeltip daha verimli oyunlara oyuncaklara yöneltip böyle argivit focus desteğiyle büyük fayda sağlar diye düşünüyorumÖyle maalesef benimkide çok düşkün abur cubura zorda olsa azalttık
Hemde ilaçtansa böylesi genel sağlık içinde daha iyiBenim bile canım çekiyo çocuklara da hak veriyorum :) ama çok zararlı işte. beslenmeyi düzeltip daha verimli oyunlara oyuncaklara yöneltip böyle argivit focus desteğiyle büyük fayda sağlar diye düşünüyorum
Öyle tabi hem takviyenin içerdiği vitaminin mineralin yararı hem sağlıklı beslenmenin genel beden zihin sağlğına yararı varHemde ilaçtansa böylesi genel sağlık içinde daha iyi
Bizim 1ay oldu Argivit Focus kullanalı, sanki eskiye göre fark var gibi hissediyorum resim yaparken oyun oynarken falan dikkat süresi daha uzun gibi geldiBizde başladıktan 3 4 hafta sonra gözlemledik farkı
Aa çok sevindim bizde 3 4 haftada etki görmeye başlamıştıkBizim 1ay oldu Argivit Focus kullanalı, sanki eskiye göre fark var gibi hissediyorum resim yaparken oyun oynarken falan dikkat süresi daha uzun gibi geldi
Bende nasıl sevindim anlatamam korkuyodum ilaç kullanmak zorunda kalır diye aklımda bi sürü soru işareti vardı, en iyisi bu gıda takviyesi Argivit Focus oldu.Aa çok sevindim bizde 3 4 haftada etki görmeye başlamıştık
Haklısın aynılarını bende yaşadım insan kıyamıyo. Neyseki gerek kalmadı çok şükür.Bende nasıl sevindim anlatamam korkuyodum ilaç kullanmak zorunda kalır diye aklımda bi sürü soru işareti vardı, en iyisi bu gıda takviyesi Argivit Focus oldu.