Çocuklarda dikkat dağınıklığı için öneriniz var mı?

Tehşisimiz yok 1 saat bence de uzun tabi ama beklenenden de kısa gibi geliyo odak süresi

Omega3 takviyesi kullanabilirsiniz.
Doktora danışarak fosfotidilserin veya sitikolin takviyeleri deneyebilirsiniz.
Uygun spor şart diyorlar.
Neyin neye yaradığını ben de bilmiyorum.
Evet burda da takviye gıda öneren arkadaşlar olmuş doktorumuza bi danşcam bende

Balık yağı kullanın. abur cubur ve Ekranı azaltın.

İleri boyutlu ise doktora gidin mutlaka...
Çok ileri bi boyutta olduğunu düşünmüyorum tabletimiz yok tv televizyon minimuma indirdik. Balık yağı konusunda da huysuz içiremiyorum ama argivit focus önerilmiş ona bakıcam

O tarz oyuncaklar çok aldım ama ilgilisi pek olmuyo işte

Yok tabi 1 saat beklentim yok ama dikkat süresi de baya kısa

Benim de niyetim bu aslında ilaçsız dikkat geliştirmek...

Çokk teşekkür ederim debh tehşisimiz yok götürmedim yani çok ileri seviye bi durum yok. Balık yağı içme konusunda huysuz ama Argvit focus önerilerini değerlendiricem tekrardan çok teşekkürler

Çok ileri bi boyutta olduğunu düşünmüyorum tabletimiz yok tv televizyon minimuma indirdik. Balık yağı konusunda da huysuz içiremiyorum ama argivit focus önerilmiş ona bakıcam
Jelibon gibi olan var ya onu yiyordu oğlum. Yağ içmez

Açıkcası benim de içim elvermiyo daha doğal yollardan çözmek istiyorum
Merhaba benim oğlumda 6.5 yaşında 1.sınıf öğrencisi benzer durumlar onda da var. Biz moxo testi yaptırdık. 2 düzeyinde hiperaktivitesi çıktı. Diğerleri normal üstü performans çıktı. Onda da düşük düzeyde dehb olduğunu düşünüyorum. Sizinde hareketlimi oğlunuz? Öncelikle moxo testi yaptırabilirsiniz. Orada düzeyi vs. varsa çıkıyor. Bende argivit smart, easy fish oilin kolinlisini, d vitamini ve teanin kullanıyorum. Etkisi oluyor kesinlikle, ama tabi ki ilaç gibi değil. 26 haziranda psikiyatriyede gideceğiz. Onunda görüşlerini almak adına ve takipli olmak için. Sizde öncelikle moxo testi yaptırabilirsiniz. Ve tabii spor, hareket ve ekranı azaltma çok önemli.

Aslında evdeki durumundan ziyade okuldaki durumu bu konuda daha çok ipucu veriyor. Sınıftaki dikkat durumu, yada sosyal ilişklileri belkide hiç bir problemde yoktur.

Argivit Focus önerenler olmuş ben onu söylemeye gelmiştim hatta daha önce de bana burda önerilmişti gerçekten gözle görülür farkı oldu

Çok ileri bi sorun yok demişsiniz bence de en mantıklısı bu tarz çözüm aramak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…