bigün hakkından gelin şu kadının tontriko ve lütfen buraya yazın
çocuklarınıza süre verin süre bitti diyip gönderin
ne yüzsüz kadın!!!
hele yanınızda hiçbiryere götürmeyin Allah korusun
Acaba watsappten yazsam hani zor oluyor gibisinden?o zaman annesi ile konuşacaksınız. haftada kaç gün uygunsanız o kadar gelecek.
bir daha götürmeyin lütfenCok goturdum ya hayvanat bahceleri parklarkiz diyorki biz annemle hic parka gitneyiz. Bizim parktan geldigimuz yok
bir kac gunde ust uste siz cocugunuzu yollayin diyecegim haliyle guvenemeyeceksiniz cunku bende guvenmem
valla su muhabbetleri burda okadar cok okudum ki kizim disari cikip cocuklarla oynayinca ailelerine sadece bir merhaba diyorum baskada muhabbet etmeyip kizimla oyalaniyorum
O halde kontrolü çocuğa bırakmak yerine kendi elinizde tutun. Çocuğunu bu kadar rahat yetiştiren annelere de pes!
Çaresine bakamayacak bişey yok tontriko, her geldiğinde alma, gönder gitsin. Hassas davranma, kendi çocuklarına da defaatle söyle. Onlar geldiğinde topla çocukları biyerlere götür. Kızı da peşine takma. Zamanla hallolur umarım.Valla burda surekli gelen komsuya neden aliyosun evine diyorduk.. kucucuk kizin caresine bakamadim
bir daha götürmeyin lütfen
yüz yüze söylemek daha uygun olabilirAcaba watsappten yazsam hani zor oluyor gibisinden?
Çaresine bakamayacak bişey yok tontriko, her geldiğinde alma, gönder gitsin. Hassas davranma, kendi çocuklarına da defaatle söyle. Onlar geldiğinde topla çocukları biyerlere götür. Kızı da peşine takma. Zamanla hallolur umarım.
Kapidan yollarken cocugum baskalarinin evine bu kadar sık gelmen cok yanlıs de. Belki cocuk anlar.Gecen gun oyle dedim hadi artik sende annene git dedim gitti sonra geri gelmis iste
Rahatsız oluyorsaniz bahaneler bulun almayin. Çocuklar okula giduyosa odevimiz var.degilse banyo yapcaz. Babamız geldi. Gibi gibi. Dışarı giderken ne cesaret goturdunuz.kendi cocugumuzu götürürken sıkıntı basiyo
Birde çocuğun açısından bakınca büyüyünce sizi hep onu gezmelere götüren tatlı teyze olarak hatırlayacak.
size resmen bakici muamelesi yapiyorlar kabul etmeyin tepkinizide koyun bozulursada bozulsunZaten komsuya misafirlige geliyolar yani ben yollayamam onlara o yuzden. Ki ne mubasebet her gun cocugum baskasina gitsin
Ne kadar sıklıkla geliyor bu mübarekler?Onuda yaptigim oluyor. Cocuklari topluyorum onlar gelmeden cikiyoruz. En sonunda burdan tasincam
Kapidan yollarken cocugum baskalarinin evine bu kadar sık gelmen cok yanlıs de. Belki cocuk anlar.
Ne kadar sıklıkla geliyor bu mübarekler?
Sen kötü alıştırmışsın ama hem karnını doyurup hem park, bahçe, market dolaştırıp çocuğun gönlünü eğlendirirsen tabi sizden çıkmak istemez. Bu kadar hürmet etme bi daha. Peşine takıp bir yere de götürme artık.
tabikiGoturmeyecegim insallah. Beni sanirim cocuklar bi yana annesi cok sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?