cocuklar ve arkadasliklari

Benim annemde öyle çok kozardi hele ki ev dağılınca oturur aglardi kadın

Evin altini ustune getirirler bisey demem ben ya cocuk oynayacaklar. Hatta grpsini toplayip gezmeye goturdugum cok oldu arabayla olsun top oynamaya vs. Ama karsidaki insan cok pimpirikli hayatta bu kadar idare etmezdi

bir de kendi çocuklarınıza arkadaşınız gitsin siz yatın vs demeyin

kıza açıkça X artık uyku saati herkes evine deyip kapıya çıkıp annesinin kapıyı çalın

küçücük çocuklar imadan vs anlamazlar ki

ya da bir yere giderken de giyinin hazırlanın çalın kapıyı bırakın gidin

Gecen gun oyle dedim hadi artik sende annene git dedim gitti sonra geri gelmis iste

Tontriko, yetişkin olan sensin. Kıza haydi evine diyip yollayacaksın. Çocukları bu durumda ikna edemezsin ki. Tabi ki tutturur, bağırır, çağırırlar.
Kadına da laf anlatmaya çalışma bence. Sen daha net olmaya bak. Kız gelince uygun görmediğin bir vakitse alma içeriye. Milletin yüzsüzlüğünün ceremesini çekmek zorunda değilsin.

Kotu olansa benimkilerde gidip onu cagiriyolar. Bu durumda ben cocuguma laf gecireniyor oluyorum. Hey gidinin Tontrikosu maskara oldun

Gecen gun oyle dedim hadi artik sende annene git dedim gitti sonra geri gelmis iste
sen eve dönünce biz x le banyo yapacaktık vs deyip tekrar gönderecektin

yani senin sözün geçinceye kadar geri göndereceksin

annesine hatta o abla dediğin kadına da arada söyle bak işim oluyor çocuğa git diyorum o çocuk merak eder içi kalır bunu arada bir çağırın vs de

ben bazen benimki aşağıda oynarken eve çağıran anne olmak istemiyorum bekliyorum bekliyorum kimse çağırmıyor

o nedenle diyorum ki arada bir gel ben çağıran olmayayım

Sorma kanki valla insanlar yuzsuz. Bi kac kez hepsini markete goturdum. Kiz sunuda al bunuda al dedialdimda kiz anasiyka gezmedigink benle gezdi

işte o çocuk onu kıramıyorsun ama üç çocukla markete gitmek zor biri de emanet

oyuna süre koy atıyorum iki saat iki saat bitince de mutlaka gitsin

bir başka geldiğinde işimiz var yarım saat gibi gibi

Kotu olansa benimkilerde gidip onu cagiriyolar. Bu durumda ben cocuguma laf gecireniyor oluyorum. Hey gidinin Tontrikosu maskara oldun
Ehehehehe:) çok küçük de değilmiş seninkiler laftan anlamaları gerekir aslında ama:/
Benim de bir komşu kızı var, ben de anasından muzdaribim. Acayip çok ve yüksek sesle konuşuyor. Kızım sürekli görüşmek istiyor onlarla. Ben de “güzel kızım, senin hatrın için bile katlanamayacağım, kusura bakma” diye açıklama yapıyorum:d

Bizde de benzer durum var kızımın arkadaş ı sürekli bizde bide küçük bebegim var deli ediyorlar. Ben diyorum ki artik biz ders çalışacagiz teyzecim kitap okuycaz falan diyorum. Gidiyor kiz bazen diyorum babamız gelecek yorgun ses istemiyor bazen kapıyı duymazliktan falan geliyorum napiyim

işte o çocuk onu kıramıyorsun ama üç çocukla markete gitmek zor biri de emanet

oyuna süre koy atıyorum iki saat iki saat bitince de mutlaka gitsin

bir başka geldiğinde işimiz var yarım saat gibi gibi

3 degil kiz 4 oyle yapayim en iyisi.. ben kendi sipalarima soz gecirebilsem kizi hallederim bi sekilde aslinda. O geliyor kabul etmezsin ama benimkilerde cagirinca tikaniyorum.

Sarilip aglayalim

Valla burda surekli gelen komsuya neden aliyosun evine diyorduk.. kucucuk kizin caresine bakamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…