Benim annemde öyle çok kozardi hele ki ev dağılınca oturur aglardi kadın
Haklısın arkadaşım vala millet başından atıp rahat etmeyi düşünüyor sadece ...Valla sokakta baslarina bisey mi gelir diye yapmiyorum onu
Evet bunun icin cunku surekli bendeler ve gercekten sadece zorlasiyor idare etmesiKüçükken sürekli komşu çocuklarını çağırırdık eve gelsin oynayalım diye annem istemezdi, ağlardık.Demek ki bunun içinmiş
Ben hayir demeyi biliyorumda.. cocuklara laf gecirmek inanin cok zor, karsidaki anlayissiz olunca iyice zorHayır demeyi ogrenin, ne diyelim.
bir de kendi çocuklarınıza arkadaşınız gitsin siz yatın vs demeyin
kıza açıkça X artık uyku saati herkes evine deyip kapıya çıkıp annesinin kapıyı çalın
küçücük çocuklar imadan vs anlamazlar ki
ya da bir yere giderken de giyinin hazırlanın çalın kapıyı bırakın gidin
Evet kurnaz belliki.Ama bugünde bizimkiler istedi dese anlar sanki , yeter hergün senin çocuk geliyo gibisinden ...
Tontriko, yetişkin olan sensin. Kıza haydi evine diyip yollayacaksın. Çocukları bu durumda ikna edemezsin ki. Tabi ki tutturur, bağırır, çağırırlar.
Kadına da laf anlatmaya çalışma bence. Sen daha net olmaya bak. Kız gelince uygun görmediğin bir vakitse alma içeriye. Milletin yüzsüzlüğünün ceremesini çekmek zorunda değilsin.
sen eve dönünce biz x le banyo yapacaktık vs deyip tekrar gönderecektinGecen gun oyle dedim hadi artik sende annene git dedim gitti sonra geri gelmis iste
Kadında yüzsüzlük maşallah almış başını gidiyor ne diyeyimKizina kendisi diyormus, senin nufusunu Tontriko teyzene verrlim diye
Dünyanın binbir türlü hali var mecburken bile cirakmiyorim bu insanlarda ne bu cesaret anlamıyorum
Sorma kanki valla insanlar yuzsuz. Bi kac kez hepsini markete goturdum. Kiz sunuda al bunuda al dedialdimda kiz anasiyka gezmedigink benle gezdi
Kadında yüzsüzlük maşallah almış başını gidiyor ne diyeyimbence yollayın geldiğinde de bir iki kere geri gönderince anlar diye düşünmek istiyorum
Ehehehehe:) çok küçük de değilmiş seninkiler laftan anlamaları gerekir aslında ama:/Kotu olansa benimkilerde gidip onu cagiriyolar. Bu durumda ben cocuguma laf gecireniyor oluyorum. Hey gidinin Tontrikosu maskara oldun
işte o çocuk onu kıramıyorsun ama üç çocukla markete gitmek zor biri de emanet
oyuna süre koy atıyorum iki saat iki saat bitince de mutlaka gitsin
bir başka geldiğinde işimiz var yarım saat gibi gibi
Bizde de benzer durum var kızımın arkadaş ı sürekli bizde bide küçük bebegim var deli ediyorlar. Ben diyorum ki artik biz ders çalışacagiz teyzecim kitap okuycaz falan diyorum. Gidiyor kiz bazen diyorum babamız gelecek yorgun ses istemiyor bazen kapıyı duymazliktan falan geliyorum napiyim
Ehehehehe:) çok küçük de değilmiş seninkiler laftan anlamaları gerekir aslında ama:/
Benim de bir komşu kızı var, ben de anasından muzdaribim. Acayip çok ve yüksek sesle konuşuyor. Kızım sürekli görüşmek istiyor onlarla. Ben de “güzel kızım, senin hatrın için bile katlanamayacağım, kusura bakma” diye açıklama yapıyorum:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?