- 11 Aralık 2018
- 40.389
- 250.898
- 598
- Konu Sahibi benlumiere
-
aynen öyle, travmalar tedavi edilmeden ya da en azından kontrol altına alınmadan bir de kız çocuğu yetiştirince o çocuk nolucak? korkunç tabular , garip baskılar, kafaya yerleştirilen çarpık düşüncelerle büyüycek.Ay inanmıyorum ya konuya bak gece gece neresinden tutsan elinde kalıyo
ben darp raporu alıp direk mahkemeye verirdim başkasının çocuğunu döven tehdit eden karıncayı bile incitmediğini iddia eden biri daha neler yapmaz...Bende öyle, yani nedir el kadar çocuğu dövmek, nasıl bir vicdansızlık aklım almıyor.
Off kırmadan yorum istemiyor musunuz bir de!Ya ben cezai işlem için şunu düşünerek yazdım. Bir bilgim yok ve çocuğum için hiç birşey yapmadım göz yumdum diye düşünmek istemediğim için.
Bir daha bir araya getirmeyeceğim . İnandiginiz suclamadiginiz ve kırmadan yorum yaptığınız için sagolun
Evet en mantıklısı gerçekten. Birde ölüsü çıkar falan diyor 7 yaşındaki çocuk için. Bizlerde neler yaşadık ama çocuk çocuktur, ha senin ha benim.ben darp raporu alıp direk mahkemeye verirdim başkasının çocuğunu döven tehdit eden karıncayı bile incitmediğini iddia eden biri daha neler yapmaz...
Tabi bir hışımla evden çıksa gidip çocuğunu bir de o dövse içiniz daha rahat edecekmiş belli.Kızım vurduguma şahit olmadi.
Annesi benimle konuştuktan sonra çocuğunu parka götürdü. Annesi aslında dikkatli, ilgili sevgi saygı gösteriyor dışardan gördüğüm buydu. Dışardan göründüğü gibiler mi bilmiyorum. Ama bana pek umursamıyor gibi konuştu hafife almış gibiydi daha da sinirlenmistim
Çocuğa zarar veren kuracağınız herkese, çocuğa zarar veren çocukta dahil mi. Yoksa çocuk zaten mi dersinizOff kırmadan yorum istemiyor musunuz bir de!
Çocuklara zarar veren herkesi kırarım!
Hepimizden önemli onlar. Tertemiz bir gelecek onlar.
Onlara zarar verip bir de kırmadan yorum istemeyin!
Çocuğa zarar veren kuracağınız herkese, çocuğa zarar veren çocukta dahil mi. Yoksa çocuk zaten mi dersiniz
Sizin konunuzda tek zarar veren sizsiniz.Çocuğa zarar veren kuracağınız herkese, çocuğa zarar veren çocukta dahil mi. Yoksa çocuk zaten mi dersiniz
Hayır annesine şöyle bir açıklama yaptım. Çocuğunu eve gönderdikten sonra seni aradım çünkü vurdugum için üzgünüm ve sinirle seninde ona vurmanı istemedim. Benden korktu zaten ama lütfen uyar. Aynen bunu söyledim.Tabi bir hışımla evden çıksa gidip çocuğunu bir de o dövse içiniz daha rahat edecekmiş belli.
Çocuğa zarar veren kuracağınız herkese, çocuğa zarar veren çocukta dahil mi. Yoksa çocuk zaten mi dersiniz
Karınca bile öldüremem derken?? Çocuğu dövdüm deyip sonra suratına, gururunu onurunu hiçe sayarak iki tokat attım diyerek küçümseyerek tokatı normalleştirmeniz?? Annesine uyar bunu evde yoksa döverken ölüsü çıkar gibi laflar etmeniz... Ama karınca bile öldüremezsiniz.Ya yazdıklarımı okumuyorsunuz yada ben yanlış anlatıyorum. Annesinin geniş tavrı üzerine sinirle konustum ben karınca bile öldüremem
Ev arka tarafta ve yüksek olduğu için ne görebiliyorum ne duyabiliyorum. Bahsettiğim çocuklar da tam olarak "zorba" tanımına uyan tipler. Bana bile merdivende falan görünce diklenip kimsin sen defol mal gibi laflar ediyor. Gülümseyip güzellikle uyarınca sanki büyümüş de küçülmüş bir psikopat gibi omuz sallayarak yan yan bakarak üzerime yürüyor. Oğlumun edepli ahlaklı komşu çocuklarıyla arkadaşlık etmesini, oynamasını isterim ama bu ikisi merdivende oturup çocuğu yoldan bile geçirmezken, bir yandan hakaret edip, bir yandan vurup, bir yandan ıslatırken nasıl "aman olsun canım böyle böyle arkadaş olacaklar" diyeyim ki?Burda yanlışı siz yapmışsınız yalnız.. korumak böyle ama yalnız çıkmasın diyede olmaz.. yalniz çıkacak uzağa değil yakına ama gözünüz uzaktan üzerinde olacak hissettirmeden düşecek kalkacak arkadaşı olacak gerektiğinde tartışacaklar böyle böyle kendini korumayı öğrenecek.. her zaman yanında olamazsınız.. siz olmadığında da kendini korumayı öğrenmesi daha mantıklı.. 7 yas küçük ama bu şekilde hem pısırık olur hem kendini koruyamaz hem de cekingen olur..
kadın şoka uğramış belli ki, cevap bile verememiş galibaHayır annesine şöyle bir açıklama yaptım. Çocuğunu eve gönderdikten sonra seni aradım çünkü vurdugum için üzgünüm ve sinirle seninde ona vurmanı istemedim. Benden korktu zaten ama lütfen uyar. Aynen bunu söyledim.
Sırf sizin için söylemiyorum ama şunu belirtmek istiyorum. Sanırım herşeyi noktasına kadar belirtmeliyim bir daha konu açacak olursam aklımda olacak herkes istediği yöne çekiyor
Anlayamıyorum. Anlatamıyorum. Herkes ben bilirim ben doğruyum diyor. Ben hatamın farkindayim. Napicagimi bilmez durumdayim. Herkes koskoca yazıdan bir cümle seçmiş oradan üzerime yürüyor.Çocuk çünkü, çocuğa çocuk denir. Kızınıza kimse sizden daha fazla zarar veremez. Hala anlamıyorsunuz yaptığınız hatayı.
Hayır annesine şöyle bir açıklama yaptım. Çocuğunu eve gönderdikten sonra seni aradım çünkü vurdugum için üzgünüm ve sinirle seninde ona vurmanı istemedim. Benden korktu zaten ama lütfen uyar. Aynen bunu söyledim.
Sırf sizin için söylemiyorum ama şunu belirtmek istiyorum. Sanırım herşeyi noktasına kadar belirtmeliyim bir daha konu açacak olursam aklımda olacak herkes istediği yöne çekiyor
Deme oyle kalbine iner..Kızınız da oynayacak birkaç sene sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?