Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yetişkinlikte cinsel sorunlar denince akıllarına hep cinsellikten uzak keyif almayan insanlar geliyor. Ama bunun bir de zıt kutbu var. Erken yaşta cinsellik yaşayan, cinsel dürtülerini bastıramayan bir yetişkin de olabilir büyüdüğünde. Her iki çocuk da.

Karşısındaki cocuk 13 14 yasinda akli cok eren bir cocuk degil ki. 7 yasinda ki bir cocuk farkında mısınız yeni yeni öğreniyor bişeyleri hatta okumayı bile. Neden dövüyorsunuz?
Bir daha almazsiniz eve arkadaşlık ettiremezsiniz olur biter. Bir de o yaştaki cocuga kim ne cezası verecek ya sakin olun lütfen mantıklı düşünemiyorsunuz

Off kırmadan yorum istemiyor musunuz bir de!
Çocuklara zarar veren herkesi kırarım!
Hepimizden önemli onlar. Tertemiz bir gelecek onlar.
Onlara zarar verip bir de kırmadan yorum istemeyin!

İki çocuk için de çok üzüldüm kızınız da diğer çocuk da bunun ne anlama geldiğini bilecek yaşta değil . Kızınız olaya şahit olmuş çocukcağız da dayaK yemiş ikisi de masum ama zarar gören de onlar

ben darp raporu alıp direk mahkemeye verirdim başkasının çocuğunu döven tehdit eden karıncayı bile incitmediğini iddia eden biri daha neler yapmaz...
Evet en mantıklısı gerçekten. Birde ölüsü çıkar falan diyor 7 yaşındaki çocuk için. Bizlerde neler yaşadık ama çocuk çocuktur, ha senin ha benim.

Tabi bir hışımla evden çıksa gidip çocuğunu bir de o dövse içiniz daha rahat edecekmiş belli.

Off kırmadan yorum istemiyor musunuz bir de!
Çocuklara zarar veren herkesi kırarım!
Hepimizden önemli onlar. Tertemiz bir gelecek onlar.
Onlara zarar verip bir de kırmadan yorum istemeyin!
Çocuğa zarar veren kuracağınız herkese, çocuğa zarar veren çocukta dahil mi. Yoksa çocuk zaten mi dersiniz

Hayret bişeysiniz 7 yaşında ki çocuk organların idrar boşaltımndan başka ne işe yaradığını bile bilmezken taciz tecavuzden ne anlasın..sizin 3 yaşında ki cocugunuz 7 yaşndaki çocukla oyun arkadaşı olması çok sacma zaten ki oyun anlayışları bile farklı olur her dönemde.Kızmalta haklısınız yalnız yaklaşımınz yanlış öncelikle uyarıp yaptıklarının yanlış oldugunu soyleyip bi daha buraya gelmemesini söyleseydiniz snra ebeveynine durumu anlatsaydınız.Sizin ki ne kadar çocuksa karşınızda ki de bi çocuk ne kadar da güzel söylüyosunuz dövdüm diye aferin ne iyi etmişsiniz hele ölüsü çıkar ne demek? Siz çocugunuzu da uyarın böyle durumlarda sessiz kalmayıp size seslenmesini anlatın bu arada 7 yaşında ki çocugu da polise şikayet edin hadım etsinler

Çocuğa zarar veren kuracağınız herkese, çocuğa zarar veren çocukta dahil mi. Yoksa çocuk zaten mi dersiniz

Çocuk çünkü, çocuğa çocuk denir. Kızınıza kimse sizden daha fazla zarar veremez. Hala anlamıyorsunuz yaptığınız hatayı.

Tabi bir hışımla evden çıksa gidip çocuğunu bir de o dövse içiniz daha rahat edecekmiş belli.
Hayır annesine şöyle bir açıklama yaptım. Çocuğunu eve gönderdikten sonra seni aradım çünkü vurdugum için üzgünüm ve sinirle seninde ona vurmanı istemedim. Benden korktu zaten ama lütfen uyar. Aynen bunu söyledim.
Sırf sizin için söylemiyorum ama şunu belirtmek istiyorum. Sanırım herşeyi noktasına kadar belirtmeliyim bir daha konu açacak olursam aklımda olacak herkes istediği yöne çekiyor

Yahu 3-5 yaşında iki küçük kardeş oyun oynarken biri silahla oynayıp kardeşini vuruyor ve ölüyor. Hiç mi duymadınız bunu, bir araştırın. Şimdi burada suçlu kardeşini vuran çocuk mu ? O çocuğun hapse mi atılması lazım ? Yoksa silaha ulaşmasını sağlayan ana baba mı suçlu ?
Daha net nasıl olabilirizki sana bunu anltmak için..

Ya yazdıklarımı okumuyorsunuz yada ben yanlış anlatıyorum. Annesinin geniş tavrı üzerine sinirle konustum ben karınca bile öldüremem
Karınca bile öldüremem derken?? Çocuğu dövdüm deyip sonra suratına, gururunu onurunu hiçe sayarak iki tokat attım diyerek küçümseyerek tokatı normalleştirmeniz?? Annesine uyar bunu evde yoksa döverken ölüsü çıkar gibi laflar etmeniz... Ama karınca bile öldüremezsiniz.

Çok gaddar ve vicdansızsınız.. bunları kendinizin farkına varın diye söylüyorum. He karşıdaki anne de tam bir fiyasko. Evladını korumaktan aciz, bu bizim hatamız diyemiycek kadar korkak ve sinik. Çok sinirliyim ikinize de. Kendinizi savunmayı bırakıp bir kendinize gelin. Yaptıklarınız ve söyledikleriniz normal değil.

Ev arka tarafta ve yüksek olduğu için ne görebiliyorum ne duyabiliyorum. Bahsettiğim çocuklar da tam olarak "zorba" tanımına uyan tipler. Bana bile merdivende falan görünce diklenip kimsin sen defol mal gibi laflar ediyor. Gülümseyip güzellikle uyarınca sanki büyümüş de küçülmüş bir psikopat gibi omuz sallayarak yan yan bakarak üzerime yürüyor. Oğlumun edepli ahlaklı komşu çocuklarıyla arkadaşlık etmesini, oynamasını isterim ama bu ikisi merdivende oturup çocuğu yoldan bile geçirmezken, bir yandan hakaret edip, bir yandan vurup, bir yandan ıslatırken nasıl "aman olsun canım böyle böyle arkadaş olacaklar" diyeyim ki?

kadın şoka uğramış belli ki, cevap bile verememiş galiba

Çocuk çünkü, çocuğa çocuk denir. Kızınıza kimse sizden daha fazla zarar veremez. Hala anlamıyorsunuz yaptığınız hatayı.
Anlayamıyorum. Anlatamıyorum. Herkes ben bilirim ben doğruyum diyor. Ben hatamın farkindayim. Napicagimi bilmez durumdayim. Herkes koskoca yazıdan bir cümle seçmiş oradan üzerime yürüyor.

Bu kadar soğuk kanlı davranabileceğinize zerre ihtimal vermiyorum. Az önce ölüsü çıkar diyen siz bu kadar nazik konuşmaya mı döndünüz birden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…