• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten su an iki tokat yiyen masum dimi..
evet masum. sadece 7 yaşında ne düşünmüş ne fantezi kurupta kızınıza yaklaşmış olabilir ki. Bir de evinize çocuğu alan da yine sizsiniz. Bir de bakalım böyle bir durum oldu mu onu da bilen yok. tamamen farazi bir durum

Bişey yaşamamış ki .Ortada hiç bir şey yok. dayak yiyen masumun psikolojisi hariç

siz bir doktora gidin
Birde küçük biryerse çocuğun yıllarca bu suçlamayla dışlanıp yaşadığını düşünün. Ne olmasını bekleyebiliriz ki?

6-9 yaş arasındaki çocuklar cinsellik ile ilgili meraklıdır öğrenmek için soru sorarlar tabii ilgili ebeveynler konuşarak bazı şeyleri anlatır karşınızdaki anne böyle bir ebeveyn olmadığından çocuk ne yapsın
Size de tavsiyem çocuğunuza kendi akranı olan arkadaşlar seçmeniz kendi yaş grubunda olursa hem sosyal hem dilsel gelişimi de o derece gelişir erkek ya da kız diye ayırt etmiyorum ama kendi yaş grubu olmalı
Birde çocuğunuza Amir Khanın çocuklarda cinsellik eğitimi ile ilgili videoları var onu izleyip uygun şekilde anlatmanız da fayda var
Kendi korkularınızı çocuğunuza yansıtıp onun bilinçaltında travma oluşturmayın

her iki anneyi de hayretler içinde okudum...olay baştan sona sizin rızanızla ve gözetiminizde gerçekleşmiş, sebebi ve sorumlusu sizsiniz...diğer anne de çocuğu ş
Lütfen arkadaşlar çocukluk travmalarımızdan kurtulmadan çocuk yapmayın.
Arayın polisi anlatın durumu çocukları alsınlar siz de tedavi olursunuz.Emin bile değilsiniz fakat çocuğu döverek öldürmeyi düşünüyorsunuz.
Kızınız da paranoyak olursa şaşmayın.

Ya yazdıklarımı okumuyorsunuz yada ben yanlış anlatıyorum. Annesinin geniş tavrı üzerine sinirle konustum ben karınca bile öldüremem

Nasıl anlatılır bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
Kızım üç yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var. Alt komşumuz ve uzaktan akrabamız.
Uzun zamandır gözetimimde kızımın odasında veya evin genelinde oynarlar. Ve bulundıkları odanın kapısını kapamak yasaktır. Sürekli kontrol ederim , gerek gizli gerek kendimi belli ederek onları izlerim.
Kulağım sürekli onlarda olur sesleri kesilince kontrol ederim vs. Neden bu kadar kontrolcü olduğumu merak edenler için belirteyim ; küçükken tacize uğradığım için bende paranoya oluştu.

Neyse yanlış birşey yakalamadım onca zamandir. Güzel vakit geçirdikleri için bende mutluydum tabi.

Ta ki bir buçuk iki hafta öncesine kadar. Kızım ve çocuk yine odadaydı kapısının kapandığı duydum odasına gittim kapıyı açtım ve ikisini kızımın yatağında uzanırken gördüm. Çocuğa çok kızdım bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyledim.

Bugün kızımın odasında oynuyorlardı. Yemek yapıyordum. Sesleri kesildi. Elimi yıkadım Hemen odaya gittim kızımın pijamasının arka kısmı nerdeyse yarıya kadar inmiş. O hırsla çocuğu dövdüm. Evine gönderdim. Annesini aradım çağırdım. Olanları anlattım. Yüzü düştü yok TV den ne görürlerse yapıyorlar daha çok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim. Ben gördüğüm yerde bı daha uyaricam dedim. Konu kapandı.

Sakinlesince kızımla konuştum neden pijaman açıktı dedim o aç dedi bana dedi. Kızıma da güzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya çalıştım.

Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetçi olmak istiyorum ne yapabilirim. Beynim durdu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Neden ya neden kahroluyorum ben mahfoldum zaten hayatım bitik çocukluğum bitik benzer şeyleri evladım yaşarsa ölürüm diyordum ölüyorum sanki vücudum sıkışıyor nefes alamıyorum nolur yardım edin
Sizi cok iyi anliyorum.Cocukken yasanilan sanildigi gibi aa hatirlamaz anlamaz vs olmuyor.Cocugunuzu uzak tutun ve ozel bölgeleri icin uyarilarda bulunun.Hatta bagirmasini tembihleyin.7 yas icin cocuga bir yaptirim olacagini sanmiyorum ama

Her iki anneyi de hayretler içinde okudum...olay baştan sona sizin rızanızla ve gözetiminizde gerçekleşmiş, sebebi ve sorumlusu sizsiniz...diğer anne de çocuğu şiddete uğradığında polise gitmek yerine anlayış gostermiş bu daha vahim bence, umarim o da şu anda düşünüyordur konuyu, yoksa 7 yaşındaki için inanilmaz bir travma olmuş, annesi polise gitmezse bunu atlatması mümkün değil
Aynen ya valla elim ayağım titredi sinirden. Ben olacaktım varya!!!!!!

6-9 yaş arasındaki çocuklar cinsellik ile ilgili meraklıdır öğrenmek için soru sorarlar tabii ilgili ebeveynler konuşarak bazı şeyleri anlatır karşınızdaki anne böyle bir ebeveyn olmadığından çocuk ne yapsın
Size de tavsiyem çocuğunuza kendi akranı olan arkadaşlar seçmeniz kendi yaş grubunda olursa hem sosyal hem dilsel gelişimi de o derece gelişir erkek ya da kız diye ayırt etmiyorum ama kendi yaş grubu olmalı
Birde çocuğunuza Amir Khanın çocuklarda cinsellik eğitimi ile ilgili videoları var onu izleyip uygun şekilde anlatmanız da fayda var
Kendi korkularınızı çocuğunuza yansıtıp onun bilinçaltında travma oluşturmayın
Teşekkür ederim izleyeceğim

Ben aslında yardım almayı çok istiyorum , danışmayı öğrenmeyi bilmeyi. Söylediklerinizin bilincindeyim inanın. Ama neden çoğu insan çok sert yorum yapmış. Çaresiz hissediyorum buraya sığınıyorum daha çok üzülüyorum

Yaptığınız hafif bir şey değil çünkü. İki çocuğu da derinden etkileyecek davranışlarda bulunmuşsunuz. Kızınızı korumaya çalışırken hem onda hem başka bir masum çocukta ağır yaralar açtınız. Durumunuzun farkındaysanız yardım alacaksınız, nasıl davranmanız gerektiğini öğreneceksiniz.

Çocuklar cinsiyetlerini keşfetme sürecinde cinsel oyunlar oynarlar. Kızınız da oynayacak birkaç sene sonra. Her seferinde bu kadar ağır tepkiler verirseniz yetişkinlikte cinsel sorunları olur.

7 yaşında bir çocuk, siz iyi misiniz Allah aşkına? Benim oğlum olaydı o çocuk ben sizi şikayet ederdim asıl. Akli melekeleri tam oturmamış, ailesinin terbiye ve mahremiyet zaafından dolayı 7 yaşındaki bir çocuğa şu aşırı tepkiniz yoksa yabaniliğiniz mi demeliyim, inanılır gibi değil.

Çocuklarla düzgünce konuşmayı deneyemediniz mi? Annesini çağırdığınızda öfkenizi ona yöneltmeliydiniz. Çünkü bu anne babanın eksikliğidir, hatasıdır. Çocuk bu anlamaz diye önüne geleni izler, mahrem hayatlarına dikkat etmezlerse olacağı bu.

Çok kızdım size, Allah akıl fikir versin.

Sizi cok iyi anliyorum.Cocukken yasanilan sanildigi gibi aa hatirlamaz anlamaz vs olmuyor.Cocugunuzu uzak tutun ve ozel bölgeleri icin uyarilarda bulunun.Hatta bagirmasini tembihleyin.7 yas icin cocuga bir yaptirim olacagini sanmiyorum ama

Ya ben cezai işlem için şunu düşünerek yazdım. Bir bilgim yok ve çocuğum için hiç birşey yapmadım göz yumdum diye düşünmek istemediğim için.
Bir daha bir araya getirmeyeceğim . İnandiginiz suclamadiginiz ve kırmadan yorum yaptığınız için sagolun

Ya yazdıklarımı okumuyorsunuz yada ben yanlış anlatıyorum. Annesinin geniş tavrı üzerine sinirle konustum ben karınca bile öldüremem
Tamam öldürmeyi geçelim eminmisiniz taciz ettiğinden 7 yaşında ki çocuğun?Siz şuan bilinçaltınızdan gidiyorsunuz.
Annesi dövseydin!! demiş zaten daha ne diyecek?
Lütfen yardım alın özellikle kızınız için.

Dayak yiyen çocuk nasıl bir ailede büyüyor ki annesi, sesini çıkarmıyor yaptığınıza, söylediğiniz sözlere?
Çocuk hem sizden dayak yedi hemde annesi kim bilir nasıl davrandı eve girince ona?

Kızınızda şahit oldu bu dövme kısmına tabi müthiş. Tedavi olun deyince de kızılıyor ama hiç sağlıklı değil yaklaşımınız.

yoo okudum...bi daha okudum....önce çocuğu dövüp sonra annesini ve çocugu tehdit etmişsiniz, kadının tavrı bence de geniş olmuş, o konuda size katıliyorum

Yaptığınız hafif bir şey değil çünkü. İki çocuğu da derinden etkileyecek davranışlarda bulunmuşsunuz. Kızınızı korumaya çalışırken hem onda hem başka bir masum çocukta ağır yaralar açtınız. Durumunuzun farkındaysanız yardım alacaksınız, nasıl davranmanız gerektiğini öğreneceksiniz.

Çocuklar cinsiyetlerini keşfetme sürecinde cinsel oyunlar oynarlar. Kızınız da oynayacak birkaç sene sonra. Her seferinde bu kadar ağır tepkiler verirseniz yetişkinlikte cinsel sorunları olur.

Söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

7 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım var bir gün elele tutuşup yanıma geldiler biz sevgili olduk dediler TV den tabletten ne görüyorlarsa kapıyorlar ikiside daha neyin ne olduğunun farkında değil hadi siz eve almazsınız olur biter bilinçsiz bir şeyler yapacak olursalar diye devamlı evde göz hapsindeyim çocuğunuzu gözünüzün önünden uzun süre ayırmayın teknolojinin hayatımıza getirdiği rahatlığına karşı tehlikeli boyutlarınıda yaşıyoruz çocuklar vaktinden önce birçok şeyi öğrenip merak ediyorlar ben tableti tamamen yasakladım TV de sınırlı 7 yaşındaki bir çocuk kardeş kim sevgili kim onu bile ayıramıyor çocuğun üstüne çok gitmişsiniz bence daha benim gözümde oda bebek gibi.

Ben 7.5 yaşındaki oğlumu bugüne kadar kimseyle yalnız bırakmadım. Benim de aynı şekilde taciz travmam olduğu için oğluma karşı çok hassasım. Ama babası olacak şahıs tam bir embesil. Asla böyle şeyleri düşünmez ve ben düşündüğüm için bana bir ton laf eder. Çocuğumu da bahçeye de olsa yalnız çıkmaya alıştırdı. Ben de artık tartışmaktan, çekişmektekten bıkıp ses etmemeye başladım. Birkaç gündür bahçeye çıkıp bisiklet sürüyordu. Son zamanlarda dışarı çıkmak istediği halde gidemediğini farkettim. Bugün de gidip 5 dakikada bir dönüyordu. 2 çocuk var ikisi de psikopat gibi. Oğlumu sıkıştırıp tehdit ediyorlarmış. Bahçeye çıkmasını engelliyorlarmış ve ıslatıyorlarmış. Biliyorum ki oğlum sindikçe işi tacize vardıracaklar , o yüzden ne işim olursa olsun ben de yanında çıkacağım. Bir daha asla yaşıtı dahi olsa zorbalarla yalnız bırakmam.

Demem o ki, 7.5 yaşındaki bir erkek çocuk bile zorbalardan, kötü yönelimli çocuklardan böyle çekerken 3 yaşında bir kız asla o yaştaki biriyle yalnız bırakılmaz. Üreme organlarının, kadın erkek arasındaki farkların keşfedildiği dönemler ve eğer yanlış örneklere maruz kalırlarsa öğrendiklerini kendilerinden güçsüz ve küçük çocuklar üzerinde deniyorlar. Bu gerçeği her zaman göz önünde bulundurmak lazım.
Burda yanlışı siz yapmışsınız yalnız.. korumak böyle ama yalnız çıkmasın diyede olmaz.. yalniz çıkacak uzağa değil yakına ama gözünüz uzaktan üzerinde olacak hissettirmeden düşecek kalkacak arkadaşı olacak gerektiğinde tartışacaklar böyle böyle kendini korumayı öğrenecek.. her zaman yanında olamazsınız.. siz olmadığında da kendini korumayı öğrenmesi daha mantıklı.. 7 yas küçük ama bu şekilde hem pısırık olur hem kendini koruyamaz hem de cekingen olur..

Dayak yiyen çocuk nasıl bir ailede büyüyor ki annesi, sessini çıkarmıyor yaptığınıza, söylediğiniz sözlere?
Çocuk hem sizden dayak yedi hemde annesi kim bilir nasıl davrandı eve girince ona?

Kızınızda şahit oldu bu dövme kısmına tabi müthiş. Tedavi olun deyince de kızılıyor ama hiç sağlıklı değil yaklaşımınız.
Kızım vurduguma şahit olmadi.
Annesi benimle konuştuktan sonra çocuğunu parka götürdü. Annesi aslında dikkatli, ilgili sevgi saygı gösteriyor dışardan gördüğüm buydu. Dışardan göründüğü gibiler mi bilmiyorum. Ama bana pek umursamıyor gibi konuştu hafife almış gibiydi daha da sinirlenmistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back