- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi benlumiere
Ben 7.5 yaşındaki oğlumu bugüne kadar kimseyle yalnız bırakmadım. Benim de aynı şekilde taciz travmam olduğu için oğluma karşı çok hassasım. Ama babası olacak şahıs tam bir embesil. Asla böyle şeyleri düşünmez ve ben düşündüğüm için bana bir ton laf eder. Çocuğumu da bahçeye de olsa yalnız çıkmaya alıştırdı. Ben de artık tartışmaktan, çekişmektekten bıkıp ses etmemeye başladım. Birkaç gündür bahçeye çıkıp bisiklet sürüyordu. Son zamanlarda dışarı çıkmak istediği halde gidemediğini farkettim. Bugün de gidip 5 dakikada bir dönüyordu. 2 çocuk var ikisi de psikopat gibi. Oğlumu sıkıştırıp tehdit ediyorlarmış. Bahçeye çıkmasını engelliyorlarmış ve ıslatıyorlarmış. Biliyorum ki oğlum sindikçe işi tacize vardıracaklar , o yüzden ne işim olursa olsun ben de yanında çıkacağım. Bir daha asla yaşıtı dahi olsa zorbalarla yalnız bırakmam.
Demem o ki, 7.5 yaşındaki bir erkek çocuk bile zorbalardan, kötü yönelimli çocuklardan böyle çekerken 3 yaşında bir kız asla o yaştaki biriyle yalnız bırakılmaz. Üreme organlarının, kadın erkek arasındaki farkların keşfedildiği dönemler ve eğer yanlış örneklere maruz kalırlarsa öğrendiklerini kendilerinden güçsüz ve küçük çocuklar üzerinde deniyorlar. Bu gerçeği her zaman göz önünde bulundurmak lazım.
Demem o ki, 7.5 yaşındaki bir erkek çocuk bile zorbalardan, kötü yönelimli çocuklardan böyle çekerken 3 yaşında bir kız asla o yaştaki biriyle yalnız bırakılmaz. Üreme organlarının, kadın erkek arasındaki farkların keşfedildiği dönemler ve eğer yanlış örneklere maruz kalırlarsa öğrendiklerini kendilerinden güçsüz ve küçük çocuklar üzerinde deniyorlar. Bu gerçeği her zaman göz önünde bulundurmak lazım.