• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi haksız gördüğüm tek nokta çocuğa vurmus olmam. O da inanın önce vurmadım. Cocukla konuşurken kendime hakim olamadim. A dan Z ye oturmamdan kalkmama bakmamdan durmama yazamafigim için konu sakız gibi her yöne çekiliyor. Dövdüm dediğim bile bir tokat ya vallahi
İkiydi bire indi. Ağzın yalan dolu.

Siz önce piskolijik destek alın sonra hata sizde 2 yaşında bi çocuk ile 7 yaşında bir çocuk ne kadar arkadaş olabilir bir kere gördün yatakta niye bir daha eve aldin olay yaşanmış şimdi biz saba ne diyelim birde elalemin çocuğunu dönmüşsun yazık konuşmak varken konu gerçek değildir insallah

Evet, çocuktur birşey olmaz diyen pisliklerin göz yumarak büyüttüğü pisliklerden birinin tacizine uğramıştım. Allah belalarını versin.
Çocukluk travması yaşamis bir yetişkin sadece kendi çocuğunu mu düşünür, hiçbir çocuk özellikle bir yetişkinden zarar görmesin ister. Bunun illa taciz olmasına da gerek yok.
Sizde o dövdüğünüz 7 yaşındaki çocukta onarılmazsa çok kötü bir iz bırakacaksınız.
Yaşadıklarınız tedavi olmadığınız için sizde farklı bir boyut almış ama tabi önemli olan sadece kızınız.

Kendimi haksız gördüğüm tek nokta çocuğa vurmus olmam. O da inanın önce vurmadım. Cocukla konuşurken kendime hakim olamadim. A dan Z ye oturmamdan kalkmama bakmamdan durmama yazamafigim için konu sakız gibi her yöne çekiliyor. Dövdüm dediğim bile bir tokat ya vallahi
Sizin o tek nokta dediğiniz şey öyle küçük bir nokta değil yalnız! Daha güçlü olmanız kimseye vurma hakkı vermiyor size. Anlatamadık. Çocuk dövmenin normal olmadığını, kendimi haksız gördüğüm tek nokta denilip geçiştirilmeyeceğini anlayın önce.

Evet, çocuktur birşey olmaz diyen pisliklerin göz yumarak büyüttüğü pisliklerden birinin tacizine uğramıştım. Allah belalarını versin.
Öğretmenimin tacizine uğradım ben. Taciz de değildi. Birliktelik icin zorlamıştı tenhada bir köşedeyken. 16 yaşındaydım. Yemin ederim sizden daha soğukkanlı davrandım. Az sakin olun.

Türkiye cumhuriyetinde cocukken ya da genc kızken tacize ugramayan yoktur zaten. Herkesin vardir benzer geçmişleri.

Mesele bunun üstesinden gelmek. Gelemiyorsaniz bir hekime görünün.

Sizi taciz eden çocukların ailelerini sucluyorsunuz ya... şu an siz de yanlışsınız.

Sadece dövdügunuz icin değil. Kendinizi bu kadar yipratmaniz da yanlış.

Sogukkanlilikla çözüm aramamaniz yanlış.

Yani krize yaklasiminizin her bir noktası yanlış. Ama en yanlışı dayak atmaniz.

Belki onlarda küçükken yaptıkları küçük bir hata yüzünden dövülüp dışlandıkları için öyledir? Allahın belası pislik gaddar insanlar tarafından ezildikleri için??? Zaten kötü insan olduklarına inandıkları için o yoldan devam ediyorlardır?? Zamanında yaptıkları birşey yüzünden dayak yemek yerine, güzelce sohbet edilip, yumuşak bir tavırla yapmaması gerekenler anlatılmamıştır???
İnsanlar tercih eder. Seçmek istediği yönde ilerler. Bazı zavallılar korkar ve suçlu arar. Bahane arar. İçlerindeki şeytandan kaçar. O zaman bütün tecavüzcü ve sapıklar aslında masum ama kötü bir travma onları bu yola itti
Savunduğun insanların igrencliklerinin farkında mısın. Yaşamayan ne güzel savunuyor hak buluyor istediğine. Oh ne ala

Bence psikolojik sorunlarınız var aynı yaşta benimde erkek kardeşim var sınıfdaki kız arkadaşları gelip yanağını öpüyor şimdi biz gidip elin kızını sapık mı diye dövsek olur mu ? Bunlar çocuk birbirlerine ne şehvet duyabilir? Sanki kızınız a yaşça büyük yetişkin birisi taciz etmiş gibi konu açmışsınız. Birisi benim kardeşime zarar verse o kadını parçalardım bence dua edin ki karşınızda çirkef bi anne yokki sakin kalmış yarın bir gün birisinin çocuğuna gene aynı şeyleri yaparsınız valla yüzünüzü gözünüzü indirirler😉 Bu ülke de insanlar ne acılar yaşıyor kaç yaşındaki insanlar tacize uğrayıp öldürülüyo siz gelip 7 yaşındaki çocuğu polise şikayet etmekten bahsediyorsunuz bence psikoloğa görünün zira zihniyetiniz sapıkça çalışıyor.

Sizin o tek nokta dediğiniz şey öyle küçük bir nokta değil yalnız! Daha güçlü olmanız kimseye vurma hakkı vermiyor size. Anlatamadık. Çocuk dövmenin normal olmadığını, kendimi haksız gördüğüm tek nokta denilip geçiştirilmeyeceğini anlayın önce.
Normal demiyorum ki zaten. Normal birşey yaptım çok doğruydu dediğim bir cumlr var mı . Yürümek istediğiniz şey belli işinize gelen yerde durmayın. Bir çok insan herhangi bir çocugun bu durumda olmasına şahit olduğunda bu tepkiyi verebilirdi-istemsizce- .

Önce dövdüm, sonra iki tokat attım, en son bir tokat attıma kadar düştük yok mu eksilten?

Normal demiyorum ki zaten. Normal birşey yaptım çok doğruydu dediğim bir cumlr var mı . Yürümek istediğiniz şey belli işinize gelen yerde durmayın. Bir çok insan herhangi bir çocugun bu durumda olmasına şahit olduğunda bu tepkiyi verebilirdi-istemsizce- .
Yok vallahi vermiyoruz. -istemsizce-

Bence psikolojik sorunlarınız var aynı yaşta benimde erkek kardeşim var sınıfdaki kız arkadaşları gelip yanağını öpüyor şimdi biz gidip elin kızını sapık mı diye dövsek olur mu ? Bunlar çocuk birbirlerine ne şehvet duyabilir? Sanki kızınız a yaşça büyük yetişkin birisi taciz etmiş gibi konu açmışsınız. Birisi benim kardeşime zarar verse o kadını parçalardım bence dua edin ki karşınızda çirkef bi anne yokki sakin kalmış yarın bir gün birisinin çocuğuna gene aynı şeyleri yaparsınız valla yüzünüzü gözünüzü indirirler😉 Bu ülke de insanlar ne acılar yaşıyor kaç yaşındaki insanlar tacize uğrayıp öldürülüyo siz gelip 7 yaşındaki çocuğu polise şikayet etmekten bahsediyorsunuz bence psikoloğa görünün zira zihniyetiniz sapıkça çalışıyor.
Sizde görünün tavsiye ediyorum.
Kardeşizin gücü yetmeyeceği biri arkadan çamaşırını indirince oturun izleyin siz. Aman ha ses cikarmayin ağzını gözünü kırarlar yoksa

İnsanlar tercih eder. Seçmek istediği yönde ilerler. Bazı zavallılar korkar ve suçlu arar. Bahane arar. İçlerindeki şeytandan kaçar. O zaman bütün tecavüzcü ve sapıklar aslında masum ama kötü bir travma onları bu yola itti
Savunduğun insanların igrencliklerinin farkında mısın. Yaşamayan ne güzel savunuyor hak buluyor istediğine. Oh ne ala
Sorunlu musun sen? Herkes minicik masum bir bebek olarak doğuyor. Evet ben herkesin özünde iyi olduğuna inanıyorum. Senin kalbin kararmışsa o senin sorunun. Bir tek sen mi kötü şeyler yaşadın sanıyorsun? Belki bende berbat şeyler yaşadım ama "İnsan" olmayı öğrendim, çünkü bebek yetiştiriyorum. Sokakta mendil satan çocuklar sence seçim mi yaptılar? Vicdanın yok, anlamanı beklemiyorum.

1- başka bir yorumda cevapladım.
2- erken ergenlik ve çocuklarda cinsellik araştırın
3- benim kötü bir geçmişim sebebiyle çocuğumu arkadaşsız bırakmak istemedim ve davet etmedim kendi gelir
Kendi travmalarınızdan dolayı abartmadığınızı biz nerden bilcez. Madem yaş konularında cinselliği araştırın diyorsunuz ya hani akran olmayan çocukları oyun arkadaşı yapmışsınız çok bilgilisiniz bravo kaldı ki emin ol burda ki çoğu kadın sizden bilgili . Bu arada öyle çocuk dövmeyle asmayla kesmeyle olmuyor üstüne ölüsü çıkardı ne ya siz kimsiniz ! Küçücük çocuğu dövme cesaretini alıyorsunuz bir de polise şikayet edicekmişmiş gidin edin ama dayak attığınızı da söyleyin size bir güzel ceza versinler . Belki kızınızın pantolonu kaydı siz sorunca ki sizi sağlıklı bir psikolojide görmüyorum kızınız korkudanda böyle demiş olabilir .

Abla eline sağlık, ağzını burnunu kırsaydın sapığın, anası da sokağa atsaydı, 7 yaşındakine çocuk mu denirmiş, ayrı ev tutacak yaşa gelmiş. Bu namus meselesi artık, evlendirin bunları siz. Senin kız da öyle giyinmeseymiş, hem o saatte odasına niye almış? (İRONİ)
Yazarken dahi kaşıntı bastı bana, midem bulandı. Çocuk bunlar ya.

Kendini savunuyor hala, -istemsizce- imiş.
Travmalar onları bu yola itti diye tecavüzcüyü savunmadığımız gibi, travmalar sizi çocuk dövmeye itti diye sizi de savunamayız.
Gidin tedavi medavi olun, sinirlerim yeterince zıpladı sizin yüzünüzden.
Yaptığınızın adı da çocuk istismarı. Bilginiz olsun.

Kardeşizin gücü yetmeyeceği biri arkadan çamaşırını indirince oturun izleyin siz. Aman ha ses cikarmayin ağzını gözünü kırarlar yoksa
Konu sahibi anlıyorum hassassınız ama ikisi de küçük daha.

Doğrusu bu kadar yaş farkı olan iki çocuğun birlikte oynamaması ama şunu unutmayın yaşıtları arasında da benzer durumlar olacak okula gittiğinde.
Çocuğunuza korunmayı öğretin ama korku dünyasına sokmadan. ve biraz sakinleşin artık

Önce dövdüm, sonra iki tokat attım, en son bir tokat attıma kadar düştük yok mu eksilten?
Bakın anlamamakta ısrar ediyorsanız anlatmaya devam edeceğim. Anlayamıyorsaniz akıl fikir dileyecegim. Dövmek kol bacak kırmsktan , kafa göz patlatmaktan ibaret birşey mi.

Ayyyy iğrenç! Temenniye bakarmısınız!!! Bu kadını hapse tıkmalılar çünkü pedofili resmen kendisi.

Kendi yaşadığınız seyden dolayı tetiktesiniz ama 7 yaşında bir çocuğu dövmek de biraz ağır olmamis mi? O da neticede bir ÇOCUK
Ve çocuklar dövülerek terbiye edilmez, belki niyeti kötü değildi amaci taciz degildi kendi kizinizi korumak isterken döverek baska bir cocugun ruhunda yara acmissiniz. Üzüldüm gerçekten.
7 yaşındaki çocuğun annesinin davranışı bana da sorumsuzca geldi ama kadin size ne hakla evladimi dövdünüz dese haklı.
3 yasinda bir çocuk ayiptan anlamaz daha soyut kavramlari algılayabilecek yasta değil 7 yaşındaki de belki yeni yeni öğreniyordur. 3 yas cinsel.kimlik.kazandigi yastir, sizin kızınıza kendini korumasi gerektigini yani onun da kendine ait mahremiyeti olmasi gerektiğini ve izin vermeden dokunulmamasini öğretmeniz lazim.
Kendiniz zorlanıyorsaniz lütfen pedagojik yardim.alin.
Size de psikolojik destek almanizi tavsiye ederim. Çok üzüldüm cocuklar adina.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back